Fix: Feil kunne ikke lastes inn PDF-dokument i Chrome

Noen brukere har rapportert om problemer når de prøver å åpne PDF-dokumenter med Google Chrome. De fleste berørte brukere klager over at de får feilmeldingen " Kunne ikke laste PDF-dokument " når den innebygde Chrome PDF-visningen prøver å åpne PDF-filen automatisk. Dette problemet er ikke eksklusivt for en bestemt Windows-versjon, siden det rapporteres å forekomme med alle de nyeste Windows-versjonene.

Hva forårsaker feilen "Kunne ikke laste inn PDF-dokument"?

Vi undersøkte denne spesielle feilmeldingen ved å se på mange brukerrapporter og reparasjonsmetodene de brukte for å få problemet løst. Basert på undersøkelsene våre, er det et par vanlige scenarier som vil utløse denne spesielle oppførselen i Google Chrome:

 • Google Chrome er ikke oppdatert - Chromes innebygde PDF Viewer har blitt bedre i det siste, og mange feil relatert til det har blitt løst av Google. Du vil imidlertid ikke se forbedringene med mindre du laster opp Chrome til den nyeste versjonen. I noen tilfeller er løsningen så enkel som å laste opp Chrome til den siste tilgjengelige versjonen.
 • Den innebygde PDF-visningen er ikke utstyrt for å vise beskyttede PDF-filer - Mange brukere har rapportert om problemer med den innebygde PDF-visningen når de prøver å åpne beskyttede PDF-dokumenter. I dette tilfellet er løsningen å konfigurere Google Chrome på nytt for å unngå å bruke PDF-visningsprogrammet og åpne dokumentet med en annen PDF-visningsapp.

Hvis du sliter med å løse denne spesielle feilmeldingen, har vi noen bekreftede feilsøkingstrinn som vil hjelpe deg med å løse problemet. Nedenfor har du flere metoder som andre brukere i en lignende situasjon har brukt for å få problemet løst.

For best resultat, følg metodene i rekkefølge slik de er ordnet etter effektivitet og alvorlighetsgrad. Du bør til slutt snuble over en metode som vil løse problemet i ditt spesielle scenario. La oss begynne!

Metode 1: Oppdater Chrome til siste versjon

Flere brukere som har opplevd dette problemet på Google Chrome har rapportert at problemet ble løst etter at de oppdaterte Chrome-versjonen til den nyeste versjonen. Mest sannsynlig er denne løsningen effektiv fordi Google allerede har oppdatert noen problemer relatert til PDF-visning.

Her er en rask guide til hvordan du oppdaterer Chrome til den nyeste versjonen:

 1. Åpne Google Chrome og trykk på handlingsikonet (trepunktsikon). Gå deretter til Hjelp og klikk på Om Google Chrome .
 2. På neste skjermbilde skannes oppdateringsfunksjonen automatisk for å avgjøre om en ny versjon av Google Chrome er tilgjengelig for nedlasting. Hvis en ny versjon faktisk er tilgjengelig, blir du bedt om å installere den.Oppdater Google Chrome
 3. Etter at den nyere versjonen er installert, start nettleseren på nytt og sjekk om problemet er løst.

Hvis du fremdeles støter på Feilen mislyktes i å laste inn PDF-dokumentfeil når du prøver å åpne en PDF-fil i Google Chrome, kan du gå til neste metode nedenfor.

Metode 2: Bruke en tredjepartsutvidelse (PDF Viewer)

Flere brukere har klart å løse problemet etter å ha lastet ned og aktivert en utvidelse kalt PDF Viewer i Google Chrome. Som det viser seg, har denne utvidelsen ofte vist seg å åpne PDF-filer som den innebygde PDF-funksjonen til Google Chrome ikke kan. Helt ærlig, dette er veldig pinlig for Google.

Uansett, her er en rask guide til installering og bruk av tredjepartsutvidelse (PDF Viewer):

 1. Gå til denne lenken ( her ) og klikk på Legg til i Chrome for å installere PDF Viewer Extension . Klikk deretter Legg til utvidelse for å bekrefte installasjonen.

 2. Når utvidelsen er installert, skriver du inn “ chrome: // extensions / ” i adresselinjen og trykker Enter for å åpne utvidelsesvinduet . Når du kommer dit, må du sørge for at PDF Viewer er aktivert.
 3. Start Google Chrome på nytt, åpne en annen PDF-fil og se om problemet Feil mislyktes i å laste inn PDF-dokument fortsatt oppstår.

Hvis du fortsatt har det samme problemet, kan du gå ned til neste metode nedenfor.

Metode 3: Konfigurer Chromes PDF-innstillinger på nytt

Denne spesielle feilmeldingen kan oppstå på grunn av Google Chrome manglende evne til å åpne PDF-dokumentet. Dette er vanligvis kjent for å skje med beskyttede PDF-dokumenter som Firmex. I dette tilfellet er veien rundt dette upraktiske å laste ned PDF-filen og bruke en annen programvare som Adobe Reader eller Adobe Acrobat for å åpne PDF-dokumentet.

Her er en rask guide gjennom det hele:

 1. Åpne Google Chrome og klikk på handlingsknappen (øverst til høyre). Velg deretter Innstillinger fra den nylig oppkomne menyen .

  Innstillinger - Chrome

 2. I Innstillinger- menyen, bla ned til bunnen av skjermen og klikk på Avansert.

 3. Deretter blar du ned til kategorien Personvern og sikkerhet og klikker på Innholdsinnstillinger
 4. Rull ned gjennom listen over innholdsinnstillingsliste og klikk på PDF-dokumenter . I neste meny aktiverer du vekselen tilknyttet Last ned PDF-filer i stedet for å automatisk åpne dem i Chrome .
 5. Når alternativet er aktivert, får du tilgang til PDF-en på nytt. Denne gangen laster Chrome bare ned i stedet for å prøve å åpne den.
 6. Når nedlastingen er fullført, åpner du den med spesialisert programvare som Acrobat Reader eller Adobe Reader. Du burde ikke ha noen problemer med å gjøre det.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det