Slik løser du Netflix-feil M7111-1331-2206

 • Hva forårsaker Netflix-feilen 'M7111-1331-2206'?
 • Slette nettleserdataene dine
 • Slå av Proxy og installer Media Feature Pack
 • Kontrollerer serverstatus

Feilkoden ' M7111-1331-2206 ' oppstår når du streamer filmer på Netflix når informasjonen som er lagret i nettleseren din, må oppdateres eller oppdateres. Det er mange tilfeller der nettleseren lagrer dårlige / utdaterte data som fører til at nettsteder ikke fungerer som forventet.

Netflix Feilkode M7111-1331-2206 under streaming

Denne feilen er ikke begrenset til denne tilstanden, og kan også oppstå på grunn av flere andre årsaker. Folk opplever denne feilmeldingen fra tid til annen (ikke med jevne mellomrom). Løsningene for å fikse denne feilmeldingen er ikke omfattende i det hele tatt og kan utføres på et øyeblikk.

Hva forårsaker Netflix-feilen 'M7111-1331-2206'?

Netflix har offisielt anerkjent denne feilen og til og med dokumentert den på deres offisielle nettside. Imidlertid er det også andre grunner til at denne feilmeldingen kan forekomme i stedet for bare en enkelt årsak som angitt på nettstedet.

 • Det er dårlige / utdaterte data lagret i nettleseren din. I tillegg kan det også være problemer med bokmerkene dine .
 • Netflix kan være utsatt for noe nedetid . Hvis hovedserveren er nede, vil du ikke kunne streame og kan møte denne feilmeldingen.
 • Du har kanskje ikke Media Feature Pack installert på datamaskinen din. Netflix er avhengig av flere tredjepartsmoduler for å sikre jevn drift (for Windows N).
 • Du IPv6 adapter kan bli slått på. Dette forårsaker sjelden noe problem, men ifølge flere brukere løste feilmeldingen deres ved å deaktivere den.
 • Du bruker kanskje en proxy for å bruke Netflix som ikke er tilgjengelig på din geografiske plassering.

Før du begynner med løsningene, må du sørge for at du har en aktiv internettforbindelse uten at noen fullmakter er aktivert overhodet. Hvis du bruker internett fra en eller annen organisasjon, må du sørge for at det er full tilgang til internett. Det er flere tilfeller der en organisasjon begrenser tilgangen til internett og blokkerer flere nettsteder.

Løsning 1: Tømme nettleserdataene dine

Den offisielle løsningen for å fikse feilmeldingen 'M7111-1331-2206' tømmer nettleserdataene dine. Ifølge Netflix kan det være lagret 'dårlige' eller 'utdaterte' data i nettleseren din, som kan komme i konflikt med nettstedet. I tillegg kan du prøve å ikke bruke bokmerker . Dette er også en del av offisiell dokumentasjon fra Netflix.

Før du tømmer nettleserdataene dine, åpner du en inkognitofane og prøver å få tilgang til Netflix ved å skrive hele adressen. Incognito bruker ikke de lagrede nettleserdataene til å surfe på internett. Hvis du er i stand til å surfe på Netflix uten problemer i Incognito, er det en indikasjon på at tømming av nettleserdata løser problemet. Metoden for clearing er oppført nedenfor:

 1. Skriv “ chrome: // settings ” i adressefeltet i Google Chrome og trykk Enter. Dette åpner nettleserens innstillinger.
 2. Naviger til bunnen av siden og klikk på “ Avansert ”.
Avanserte innstillinger i Chrome-nettleseren
 1. Når du er på den avanserte menyen, naviger ned og velg Tøm nettleserdata .
Fjern nettlesingsdata i Google Chrome
 1. Forsikre deg om at alle kontrollene er aktivert i den nye popupen, og at tidsområdet er satt til All time . Klikk på Fjern data for å slette alle nettleserdataene dine.
Slette alle nettleserdata i Google Chrome
 1. Start datamaskinen på nytt riktig, og prøv å få tilgang til Netflix igjen.

Løsning 2: Slå av proxy og installer Media Feature Pack

Netflix har en begrensning av geografisk plassering, og i henhold til hvert sted tillater det bare visse programmer å bli sett på grunn av opphavsretten til TV-showene eller filmene. For å omgå denne begrensningen, prøver brukerne å bruke en proxy og få tilgang til alle programmene som er tilgjengelige på plattformen.

Hvis du bruker en proxyserver, deaktiver den og prøv å få tilgang til Netflix normalt med nettleseren din. Ikke glem å følge løsning 1 for å diagnostisere om problemet er med nettleserdataene dine.

Media Feature Pack for Windows N

Windows N- versjoner er versjoner av operativsystemet som inneholder alle de grunnleggende funksjonene i Windows, men som ikke har noen mediespillerfunksjoner. Hvis du bruker en Windows N-versjon, må du installere Media Feature Pack for å få mediefunksjonene dine. Etter å ha installert programvaren, start datamaskinen på nytt og prøv å få tilgang til Netflix igjen. Det kan være tilfeller der du også må installere kodeken på datamaskinen din.

Løsning 3: Kontrollere serverstatus

Hvis begge metodene ovenfor ikke løser feilmeldingen, anbefales det at du åpner Netflix på en annen enhet . Hvis feilmeldingen fremdeles oppstår, betyr det sannsynligvis at Netflix-serveren er nede.

Serverstatus på det offisielle Netflix-nettstedet

Det har vært mange tilfeller tidligere hvor brukere på grunn av dårlig helse til en server får feilmeldingen 'M7111-1331-2206' mens de streamer. Du kan sjekke tredjeparts nettsteder for å spore nedetid eller sjekke Reddit eller andre fora for å se om andre mennesker opplever det samme problemet. Du kan også sjekke den offisielle siden til Netflix for å sjekke serverstatusen.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det