Korriger: Feil ved åpning av Xbox 360

Open Tray-feilen på Xbox 360 er definitivt en av de mest plagsomme feilene du kan støte på på konsollen, ettersom årsaken vanligvis er relatert til maskinvare, snarere enn programvareproblemer, noe som betyr at du noen ganger virkelig trenger å ha noen til å se på det eller du trenger for å utføre noe vedlikehold nøye.

Det er ganske mange løsninger på dette problemet, og du vet aldri hvilken som kan være egnet for din situasjon. Hvis Xbox 360 ikke er i stand til å lese plater, kan du ikke installere nye spill eller til og med spille et spill hvis det krever at platen settes inn. Følg løsningene som er presentert nedenfor for å kvitte deg med Open Tray-feilen en gang for alle.

Løsning 1: Demonter Xbox og la det være slik en stund

Selv om denne løsningen virker som noe som ikke fungerer i de fleste tilfeller, har løsningen hjulpet noen mennesker med å bli kvitt feilen. Det er flere grunner til at denne metoden kan gi fremragende resultater, og det er absolutt noe du bør prøve i begynnelsen før du starter noen avanserte metoder.

 1. Trykk og hold inne strømknappen foran på Xbox 360-konsollen til den slås helt av.
 2. Koble strømsteinen fra baksiden av Xbox. Trykk og hold inne strømknappen på Xbox flere ganger for å sikre at det ikke er igjen strøm i selve konsollen.
 3. Etter at du har sørget for det, kobler du alt fra konsollen, inkludert kontrollerne og all ekstra maskinvare du kan ha koblet til den.

 1. Plugg inn strømsteinen og vent til lyset på strømsteinen endrer fargen fra hvit til oransje.
 2. Slå på Xbox igjen som normalt, og sjekk om feilkoden for Åpne skuff fortsetter å vises på den.

Løsning 2: Sette visse deler til riktig sted

Det ser ut til at det er en viss firkantet del plassert i Xbox 360 som blir flyttet ut av sted under visse aktiviteter. Mange brukere bekreftet at det å få disse delene tilbake klarte å løse problemet helt, men vet at du må være ekstra forsiktig, siden du må åpne Xbox 360 helt for å få tilgang til dem.

Koble Xbox 360 fra alle inngangs- og utdataenheter. Konsollen din skal være helt fri for ledninger eller vedlegg, inkludert ekstern lagring du måtte eie, HDMI-kabler, ladekabel og kontrollerne.

 1. Hvis det er en disk i konsollen, må du ta den ut og plassere den et annet sted før du fortsetter.
 2. Lir av frontplaten ved å stikke fingeren inn i USB-portdelen, som er plassert til høyre for strømknappen, og trekke frontplaten mot deg. Du kan være relativt fast mens du gjør dette - Xbox 360 har ikke skjøre deler bak frontplaten slik som senere modeller gjør.

 3. Slipp endegitterene ved å stikke en stor, bøyd binders gjennom hullene i den øverste raden av ventilasjonsrom på Xbox 360-dekselet, og lirke opp hver gang. Dette løsner klippene som holder grillen.
 4. Sett en flat skrutrekker ut i rommet der grillen kobles til konsollhuset, og arbeid deretter skrutrekkeren rundt, nysgjerrig mens du går.
 5. Hvis du har en harddisk på Xbox 360, må du først fjerne den før du tar ut grillene ved å bare trekke dem bort fra Xbox 360-saken.

 6. Løsne forsiden av saken som holdes av fire klips på forsiden av konsollen ved å bare trekke toppen mot deg selv.
 7. Løsne baksiden av Xbox-saken, og legg hånden inne i rommet til høyre der grillen pleide å være, og trykk press på de tilkoblede halvdelene av kabinettet mens du setter inn flatt skrutrekker i sporene på baksiden.
 8. Fjern bunnen av saken bare ved å trekke den av. Du bør kunne se på metalldelen. Ta ut skruene som holder toppen med en Torx-skrutrekker.

 9. Ta ut skruene som holder toppen av saken på plass. Bruk Torx-skrutrekker til dette; Hvis du ser en skrue som ikke passer til skrutrekkeren, må du ikke prøve å skru den av - den er ikke nødvendig for demontering. Det er seks skruer i metaldelen av saken som du må fjerne.
 10. Fjern utløserknappen på venstre side av konsollens fremre del. Slipp forsiktig skrutrekkeren din under det grønne båndet på venstre side av konsollen og lirke.
 11. Løft toppen av saken av Xbox og sjekk skuffen. Forsikre deg om at du fant de to rutene akkurat som på bildet nedenfor:

Forsikre deg om at du justerer dem ordentlig som på bildet hvis en av dem har flyttet seg ut av posisjonen, og sjekk om feilkoden for Xbox-skuffen stadig vises.

Løsning 3: Vær voldelig

Det hjalp faktisk visse mennesker til å takle dette samme problemet, og årsaken til det er ukjent. Noen ganger er det bare å være mildt voldelig med konsollen ved å lukke og åpne skuffen gjentatte ganger eller ved å skyve patronen frem og tilbake, bare fungerer og brukerne har bekreftet. En liten "smell" på toppen av Xbox 360 arbeidet også for å unngå problemet i stedet for å løse det. Denne metoden er også enklest å prøve før du gir opp.

Løsning 4: Tvinge skuffen inn

Denne løsningen var ganske populær på YouTube, og den hjalp ganske mange brukere med å takle denne feilen. Forklaringen på denne er at skuffen faktisk ikke skal presses inn, men det kan gjøres uten å forårsake skade. Å tvinge skuffen inn starter imidlertid en selvkontroll av noe slag for laseren, og det ser ut til at den faktisk reparerer seg selv.

 1. Trykk og hold inne strømknappen foran på Xbox 360-konsollen til den slås helt av.
 2. Slå på Xbox ved å klikke på den åpne skuffen og fysisk la skuffen gå tilbake med ikke for mye kraft til å banke skuffen på sporene, men med nok kraft til å lukke den manuelt.

 1. Vent et par sekunder til skuffen stopper og konsollen skal kalibrere seg selv før du starter Xbox på nytt og sjekker om problemet virkelig er løst.

Løsning 5: Åpne konsollen og rengjør laseren

Å åpne Xbox vil sikkert få bort garantien, men det kan være den eneste løsningen for deg å kvitte deg med feilen. Disse typer problemer er vanligvis forårsaket av en defekt eller støvete laser, og du kan håpe på det beste at det å gi den grundig rengjøring vil hjelpe deg med å løse problemet enkelt.

 1. Følg instruksjonene om hvordan du åpner Xbox fra toppen av artikkelen.
 2. Bruk en q-spiss og litt spritalkohol for å rengjøre laseren som er plassert på skuffen som vist på bildet.

 1. Sørg også for at du bruker en liten støvsuger for å kvitte deg med støvet, og bruk også et par ekstra q-tips for å kvitte deg med smuss.

Løsning 6: Justere maskinvaren

I noen tilfeller kan maskinvaren bli tett på grunn av akkumulering av visse støvpartikler inne i Xbox eller i og rundt kablene. Derfor, hvis du ikke har prøvd det allerede, er det alltid et godt valg å prøve å rengjøre Xbox-skuffen, platen og alle strømledningene og andre kabler som er koblet til konsollen. Sørg for å se etter tilstoppede støvpartikler og fjern dem for å gi riktig luftstrøm og optimal ytelse for konsollen.

Platen som settes inn i Xbox-skuffen består av to deler: den ene platen spinner på, og den andre er laseren som brukes til å lese platen. Noen ganger oppstår det en feil, og laseren blir dratt ut av sin opprinnelige posisjon mot ytre kant av diskstasjonen. Derfor trenger du bare å få laseren tilbake i utgangsposisjonen, og feilen vil bli løst. Vær forsiktig og ikke berør den øvre toppen av laseren fordi denne delen kommer i direkte kontakt med platen der den leser dataene.

Løsning 7: Diagnostisering av USB-minnepinner

Prøv å erstatte eller omformatere USB-minnepinner som er koblet til Xbox-konsollen, og se om problemet blir løst. Følg trinnene nedenfor:

 1. For det første, slå av Xbox.
 2. Koble fra en USB-flashstasjon som er koblet til Xbox-konsollen.
 3. Slå nå på konsollen igjen og prøv å spille spillplaten.
 4. Vær oppmerksom på at hvis konsollen din kan lese platen uten at USB-flashstasjonen er koblet til den, bytter du den ut med en annen USB-flashstasjon.

Løsning 8: Kontroller feil på plater og analyser platespesifikasjoner

For å sjekke om det er et problem med platen, prøv å laste flere plater i Xbox-konsollen. Resultatet du får hit vil hjelpe deg med å avgjøre om det er noe problem med platen din eller ikke. Utfør følgende trinn for dette:

 1. Bytt ut den gamle platen med en ny i Xbox 360-konsollen, og prøv å spille den.
 2. Hvis konsollen din lykkes med å spille av denne platen, betyr det at feilen eksisterer i forrige plate, og at du må bytte den ut. Du kan også kontakte plateprodusenten for reparasjon av den defekte platen.

En av tingene du kan prøve er å verifisere platens type, region og format. Du kan gjøre dette ved å se på emballasjen til spillplaten. Siden 360 Xbox-konsollen ikke kan spille alle Xbox-spill, må du sjekke om platen er et Xbox 360-spill eller ikke. Xbox 360-spill er tydelig spesifisert på emballasjen til platen. For det andre, bekreft riktig plateområde. Du kan gjøre det ved å motkontrollere regionskoden på spillplaten din. Den skal stemme overens med landet der du kjøpte Xbox-konsollen opprinnelig. Kort sagt må du underbygge det faktum at både platen og Xbox 360-konsollen tilhører samme region.

På samme måte, når det gjelder DVD-er, må du også matche regionskoden til både DVD-emballasje og Xbox 360-konsoll. Det er en forhåndsbestemt tabell over spesifikke regionskoder sammen med de tilsvarende geografiske regionene der platene kan spilles av. Som om en konsoll er kjøpt i amerikanske territorier eller Canada, vil konsollen bare kunne spille av region 1 DVD-plater. På samme måte, for en konsoll som er kjøpt i Europa eller Midtøsten, kan den spille region 2 DVD-plater og så videre. Det samme er tilfelle for CDer. Xbox 360-konsollen kan bare lese noen spesifikke CD-formater og filtyper. Noen av disse plateformatene inkluderer CD-DA, CD-ROM, CD-ROM XA, CD-R, CD-RW, CD-Extra. Mens de lesbare filtypene består av Windows Media Audio (WMA), MP3, JPEG.Bruk av andre plateformater og filtyper enn denne listen vil føre til at Xbox 360-konsollen ikke kan leses.

Løsning 9: Tøm systembuffer

Et annet middel for å løse "Xbox-360-open-tray-error" kan være å tømme systembufferen. Dette kan gjøres som følger:

 1. Bla til innstillingsalternativet på Xbox-konsollen og trykk deretter på Memory-ikonet.
 2. Her markerer du harddisken og trykker på “Y” -tasten.
 3. En meny åpnes på skjermen. Finn og trykk deretter på alternativet "Tøm systembuffer" .
 4. Xboxen din skal tilbakestilles automatisk nå. Hvis det ikke gjør det, kan du gjøre det selv manuelt.

Løsning 10: Reparer konsollen

Hvis ingen av de ovennevnte løsningene fungerte i ditt tilfelle, kan det hende at konsollen din trenger service eller reparasjon. Du kan sende inn en online søknad om tjenester som er den raskeste og enklere metoden. Først må du logge på Device Services og velge Registrer ny enhet. Etter registreringstrinnet kan du regelmessig sjekke garantistatusen til enheten din. Du kan sjekke ut Få service på Xbox for å sende inn en online forespørsel om reparasjon.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det