Fix: Windows Update-feil 0x80248007

De Update-feil 0x80248007 betyr at det er enten mangler filer i Windows Update eller Windows Update finner ikke Microsoft-programvare lisensvilkårene.

Feilen oppstår vanligvis når du prøver å oppdatere Windows eller andre Windows-drivere som bruker Windows Update. Oppdateringene blir ikke lastet ned og installert, og det kan hende at du får denne feilen uansett hvor mange ganger du prøver.

Microsoft har erkjent denne feilen, og den bør løses i en oppdatering for Windows, men inntil det skjer, er det noen få ting du kan prøve å fikse og oppdatere Windows og driverne.

0x80248007

Metode 1: Bruk en forhøyet ledetekst

Denne feilen kan noen ganger løses ved å starte Windows Installer-tjenesten manuelt. Fremgangsmåten for å gjøre det er som følger:

 1. Trykk på Windows -tasten og trykk HøyreklikkLedetekst resultat, og velg Kjør som administrator.
 2. I Elevated Command Prompt skriver du inn net start msiserver og trykker Enter på tastaturet for å utføre kommandoen.
 3. Lukk ledeteksten ved å klikke på X eller ved å skrive Avslutt og utføre kommandoen. Du skal nå kunne oppdatere hva du trenger å oppdatere i begynnelsen.

windows-update-0x80248007

Metode 2: Start Windows Update-tjenesten på nytt

Å stoppe Windows Update-tjenesten, slette de midlertidige oppdateringsfilene og starte tjenesten på nytt kan også hjelpe. Du vil slette midlertidige filer som kan være skyldige i dette problemet, og derfor kan Windows Update fortsette uten problemer. Merk at du må være logget på som administrator for å kunne utføre trinnene.

 1. Hold Windows-tasten og trykk på R . Skriv services.msc og klikk OK.
 2. I vinduet Tjenester finner du Windows Update eller Automatiske oppdateringer, avhengig av hvilken versjon du har av Windows, høyreklikker du den og velger Stopp fra menyen.
 3. Bruk File Explorer til å navigere til partisjonen eller stasjonen der Windows er installert. Vanligvis vil dette være C:
 4. Når du er inne i stasjonen, åpner du Windows- mappen og SoftwareDistribution- mappen inne.
 5. Finn og åpne DataStore- mappen, og slett alt der inne. Hvis du får en UAC-ledetekst, må du gi bekreftelse.
 6. Gå tilbake til mappen SoftwareDistribution , åpne Last ned- mappen og slett alt her også. Gi bekreftelse hvis du får en UAC-ledetekst, og lukk vinduet.
 7. Bruk trinn 1 og 2 for å komme til tjenestevinduet igjen.
 8. Finn Windows Update eller automatiske oppdateringer, høyreklikk på den og velg Start fra hurtigmenyen.
 9. Test nå, og det skal oppdateres fint.

0x80248007

Gitt at dette er en kjent feil for Microsoft, ville du ha rett hvis du forventer at de skal fikse det. Ettersom det ikke er noen tidsramme der feilen vil bli løst, hvis du er en av de mange frustrerte brukerne som opplever problemet, kan du bruke de ovennevnte metodene for å bli kvitt det.

Metode 3: Rengjør mappen SoftwareDistribution

Den nevnte SoftwareDistribution- mappen inneholder et antall filer som dessverre er ganske enkle å ødelegge. Hvis de blir ødelagt, vil du få et stort antall feil med Windows. Å slette visse mapper i SoftwareDistribution-mappen vil imidlertid løse disse problemene.

 1. Åpne File Explorer ved å trykke samtidig på Windows og E på tastaturet.
 2. Trykk Ctrl og L samtidig for å få tilgang til adresselinjen, og skriv inn % systemroot% \ SoftwareDistribution, og trykk deretter på Dette vil åpne mappen SoftwareDistribution.
 3. Inne i den, finn DataStore og Last ned Slett innholdet i begge mappene.
 4. Start datamaskinen på nytt. Oppdateringene skal fungere feilfritt nå.

Metode 4: Oppdater manuelt fra Microsofts nettsted

Det er noen situasjoner der Windows Update rett og slett nekter å fungere selv om du har prøvd metodene ovenfor, og i disse situasjonene kan du alltid prøve å oppdatere operativsystemet ditt manuelt ved å bruke Microsofts nettsted. Dette nettstedet har alltid de nyeste oppdateringene, og hvis du installerer dem med en gang, vil du ha de nyeste funksjonene og feilrettingen som Microsoft tilbød.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det