Fix: & ldquo; api-ms-win-crt-string-l1-1-0.dll mangler & rdquo; feil

Feilen “ api-ms-win-crt-string-l1-1-0.dll mangler ” oppstår av brukere når de prøver å åpne et bestemt program eller spill. Vanligvis skjer det når brukeren prøver å åpne et bestemt spill, men noen brukere har rapportert at det dukker opp når de prøver å åpne en Microsoft Office- fil.

Fra undersøkelsene våre oppstår problemet bare i Windows-versjoner eldre enn Windows 10. Mesteparten av tiden rapporteres problemet at det skjer i Windows 7.

Advarsel: Ikke last ned den såkalte “ api-ms-win-crt-string-l1-1-0 DLL” -filen fra skyggefulle nettsteder som hevder å ha en enestående kopi av den. De fleste av disse nettstedene inneholder faktisk en modifisert versjon av DLL som inneholder skadelig kode.

Hvis du leter etter en legitim måte å fikse feilen " api-ms-win-crt-string-l1-1-0.dll mangler ", følg instruksjonene nedenfor. Vi har klart å identifisere en løsning som er allment akseptert som en levedyktig løsning for dette problemet.

Hvordan fikse "api-ms-win-crt-string-l1-1-0.dll mangler" feil

De aller fleste brukere som har opplevd dette problemet, har klart å fikse det ved å installere Windows KB2999226- oppdateringen. For å gjøre dette, besøk denne offisielle Microsoft-lenken ( her ), bla ned og last ned pakken som passer til din Windows-versjon og arkitektur.

Når du har lastet ned installasjonsprogrammet, åpner du det og følger instruksjonene for å installere det på datamaskinen. Når installasjonen er fullført, start systemet på nytt og sjekk om problemet er løst når PC-en starter opp igjen.

Hvis applikasjonen fremdeles viser feilen “ api-ms-win-crt-string-l1-1-0.dll mangler ”, laster du ned Visual C ++ Redistribuerbar for Visual Studio 2015 , installerer den på systemet og starter på nytt. Problemet ditt skal løses ved neste oppstart.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det