LØST: javascript: void (0)

Noen datamaskinbrukere kan støte på feilen javascript: void (0) mens de surfer på internett. Selv om det ikke er en veldig kritisk feil, er det sikkert irriterende å møte. Når du støter på javascript: void (0) feil, er det sannsynligvis en indikasjon på en feil som stammer fra nettleseren din. som igjen hindrer deg i å få tilgang til et bestemt nettsted. Interessant, feilen ovenfor vises bare når brukeren prøver å få tilgang til noen nettsteder; ikke alle av dem. Grunnen til feilen kan spores til en lokal popup-blokkering i nettleseren din. Det kan også utløses av en proxy-server hvis du kobler til internett via en proxy.

Hvordan kan javascript: void (0) feil løses?

Det er flere tilnærminger til dette, avhengig av hva som forårsaket javascript-feilen i utgangspunktet. Hvis det er forårsaket av en proxy-server, og du kobler til internett via en delt datamaskin, kan det være en vanlig forekomst. I slike tilfeller anbefales det at du kontakter nettverksadministratoren for å få hjelp. Ellers er nedenfor trinnene du må følge for å eliminere javascript: void (0) feil.

MERKNAD: Forsikre deg om at Javascript fungerer som den skal på maskinen din. Dette kan variere fra nettleser til nettleser.

Alternativ 1: Aktivere Javascript

Hovedårsaken til at brukere støter på den nevnte feilmeldingen, er at Javascript er deaktivert i nettleserne. Javascript er et plugin som for det meste er deaktivert som standard i alle nettlesere. Her må du aktivere Javascript slik at nettstedet kan gjengi siden ved hjelp av teknologien. Du kan alltid tilbakestille endringene hvis dette ikke fungerer for deg.

Internet Explorer / Edge

For Internet Explorer kan du sjekke om Javascript fungerer ok som nedenfor;

 1. Klikk på verktøy i det åpne Internet Explorer / Edge-vinduet .
 2. Velg Alternativer for Internett .
 3. Velg kategorien Sikkerhet, og klikk på knappen for tilpasset nivå.
 4. Bla nedover til du kommer til alternativet ' Skripting av Java-applets' under punktet 'Skripting'.
 5. Forsikre deg om at 'Aktiver' er valgt, og klikk deretter OK.

Google Chrome

Mens de generelle Internet Explorer-innstillingene også gjelder for Google Chrome, kan du fortsatt sjekke Java-statusen i Chrome.

 1. Finn ikonet øverst til høyre i Google Chrome-vinduet (3 parallelle horisontale streker). Klikk på den.
 2. Flytt markøren nedover og klikk på Innstillinger .
 3. Gå til Vis avanserte innstillinger .
 4. Klikk på Innholdsinnstillinger under 'Personvern' .
 5. Under 'JavaScript' klikker du på Tillat at alle nettsteder kjører JavaScript (anbefales).
 6. Klikk OK.

Firefox

For Firefox gjør du følgende;

 1. Klikk på ikonet øverst til høyre (ligner på Chrome).
 2. Klikk på ' Tillegg '.
 3. Klikk på ' Plugins ' -fanen.
 4. Klikk på Java ™ Platform-plugin
 5. Sjekk “alltid aktivere” -knappen.

Nå har du Java aktivert i nettleseren din. Start nettleseren på nytt og prøv å få tilgang til nettstedet som utløste feilen. Den javascript: void (0) skal ikke lenger vises. Hvis den gjør det, kan du prøve følgende alternativer også.

Alternativ 2: Last siden på nytt ved å omgå hurtigbufferen

Dette alternativet oppdaterer ødelagte eller muligens utdaterte filer. Mens du holder nede Skift-tasten, klikker du på Last inn knappen på nytt. Snarveien for dette er CTRL + F5 . Mac-brukere kan bruke Command + Shift + R .

Alternativ 3: Tøm hurtigbufferen.

Cachen til nettleseren din brukes av nettsteder til å lagre midlertidig informasjon slik at data kan hentes fra lokal lagring i stedet for å hentes fra internett. Imidlertid er det mange tilfeller der denne hurtigbufferen kan bli ødelagt eller utdatert. Hvis dette skjer, kan det hende at Javascript ikke fungerer ordentlig. Tilbakestilling av hurtigbufferen kan fungere i dette tilfellet.

Tømning av nettleserens cache kan variere avhengig av hvilken nettleser du bruker, men metoden i Firefox er som nedenfor

 1. Start Firefox, klikk på Hamburger-menyen og klikk deretter på Innstillinger .
 2. Klikk nå på Personvern og sikkerhet, og klikk deretter på Fjern data .
 3. Klikk nå på Cached Web Content, og klikk deretter på Clear .

Start nettleseren på nytt og prøv igjen.

Alternativ 4: Fjern informasjonskapsler fra nettleseren din

Som vår siste utvei, vil vi prøve å fjerne alle informasjonskapslene fra nettleseren din. I dag bruker nesten alle nettsteder informasjonskapsler for å spore brukerpreferanser og i sikkerhetsøyemed. Hvis informasjonskapslene på en eller annen måte er utdaterte eller ødelagte på datamaskinen din, får du Javascript Void-feilmeldingen. Her er trinnene for hvordan du fjerner informasjonskapsler fra Chrome. Du kan replikere trinnene i din egen nettleser tilsvarende.

 1. Trykk på de tre prikkene øverst til høyre på skjermen, og velg Innstillinger .
 2. Bla ned til bunnen og klikk på Avansert .
 3. Nå klikker du på knappen Clear Clear browsing data . Du kan velge tidsrammen i henhold til ditt scenario. Forsikre deg om at du velger alle alternativene.
 4. Etter å ha slettet nettlesingsdataene og informasjonskapslene, start datamaskinen på nytt og sjekk om problemet er løst.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det