Hvordan hviteliste et nettsted i AdBlock og AdBlock Plus

Året er 2018 og annonser har tatt over World Wide Web - websider som ikke har noen annonser i det hele tatt, er et syn for ømme øyne i disse dager, og hver webside ønsker å tjene store penger ved å vise annonser til sine besøkende. Annonsegenereringsmotorer har blitt mye mer sofistikerte enn noen gang før, og det er grunnen til at annonser på nettsteder i disse dager faktisk er mindre påtrengende (i de fleste tilfeller) og til og med er av interesse for den besøkende mesteparten av tiden. Imidlertid betyr det absolutt ikke at annonser på nettsteder er mindre irriterende.

Opprørt av annonser på stort sett alle nettsider der ute, noen gode samaritanere slo seg sammen for å lage utvidelser for nettlesere som kan blokkere annonser på alle nettsider - disse utvidelsene er kjent som annonseblokkere, og de to ledende annonseblokkerne i skrivende stund er AdBlock og AdBlock Plus . Annonsebransjen fanget raskt opp verdens ordninger for blokkering av annonser, og motarbeidet dem ved å gjøre mange nettsider utilgjengelige for brukere med utvidelser av annonseblokkering aktivert. Når det er tilfelle, må du hviteliste de spesifikke nettsidene og nettstedene i annonseblokkeringsutvidelsen du bruker for å få tilgang til nettsider med utvidelsestiltak mot annonser som blokkerer eller for å støtte spesifikke nettsider ved å se annonsene på dem.

Hviteliste websider og nettsteder er ganske enkel prosedyre i tilfeller av både AdBlock og AdBlock Plus . Hvis du ønsker å godkjenne et nettsted i AdBlock eller AdBlock Plus , er det du trenger å gjøre:

I AdBlock

  1. Naviger til en webside på nettstedet du vil hviteliste.
  2. Finn og klikk på AdBlock- ikonet i verktøylinjen til nettleseren du bruker.
  3. Klikk på Ikke kjør på sider på dette domenet . Domenet til et nettsted er den delen av nettadressen som ligger etter www. og før .com - å konfigurere AdBlock til ikke å kjøre på et bestemt domene, vil gjøre at den ikke kjøres på hver eneste webside som finnes på det domenet, og på den måten effektivt godkjenner nettstedet.
  4. Klikk på Ekskluder .
  5. Så snart du gjør det, vil AdBlock automatisk laste inn nettsiden du var på, og når den lastes opp, vil den lastes inn med alle annonsene på den, da AdBlock ikke lenger vil være aktiv på den nettsiden og på domenet den ligger på.

Etter at du har godkjent et nettsted i AdBlock , kan du reversere handlingen ved å klikke på AdBlock- ikonet i nettleserens verktøylinje, klikke på Alternativer , navigere til TILPASNING- fanen, klikke på Rediger ved siden av Manuelt redigere filtrene , slette en tekstlinje som inneholder domenet til nettstedet du vil fjerne hvitelisten, og klikke på Lagre . Når du har gjort det, vil AdBlock gjenoppta blokkering av annonser på måldomenet.

I AdBlock Plus

Hviteliste et nettsted i AdBlock Plus er faktisk relativt enklere enn det er i AdBlock . For å godkjenne et nettsted i AdBlock Plus , bare:

  1. Naviger til hvilken som helst webside på nettstedet du vil godkjenne.
  2. Finn og klikk på AdBlock Plus- ikonet i verktøylinjen til nettleseren du bruker.
  3. Klikk på Aktivert på dette nettstedet , og det vil endres til Deaktivert på dette nettstedet, og siden vil bli lastet på nytt. Dette er når du vet at AdBlock Plus er deaktivert på det spesifikke domenet og alle nettsidene på det, og at domenet er godkjent.

For å fjerne hvitelisten for et godkjent nettsted i AdBlock Plus , bare gå til en webside på målwebområdet, klikk på AdBlock Plus- ikonet i verktøylinjen i nettleseren din og klikk på Deaktivert på dette nettstedet - det vil bli endret til Aktivert på dette nettstedet. og AdBlock Plus vil gå tilbake til å blokkere annonser på alle sidene på det spesifikke nettstedet.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det