Fix: Venter på en annen installasjon eller oppdatering (Battle.net)

Feilmeldingen "Venter på en annen installasjon eller oppdatering" vises når brukere prøver å åpne startprogrammet for et Blizzard-spill som vanligvis kjøres gjennom Battle.net desktop-appen. Meldingen indikerte at andre installasjoner eller oppdateringer lastes ned eller installeres, men brukere ser ingen slike ting i klienten.

Feilen er en vanlig feil blant alle spill som Blizzard publiserer, og det har vært mange vellykkede måter å fikse den i forskjellige scenarier. Vi har samlet arbeidsmetoder fra hele Internett og samlet dem i en enkelt artikkel som du kan sjekke ut. Lykke til!

Hva forårsaker feilen "Venter på en annen installasjon"

Vel, problemet er noen ganger forårsaket av en feil med Battle.net Update Agent som prøvde å se etter oppdateringer, og den ble sittende fast og søkte etter dem, og forhindret at andre nedlastinger eller oppdateringer ble installert.

Det kan også være problemer med startprogrammet som er utdatert, men det klarer ikke å oppdatere seg selv, noe som fører til at brukerne må installere den nyeste versjonen selv, eller det er nedlastingsbuffermappen som må tilbakestilles.

Endelig kan endring av DNS-innstillinger for internettforbindelsen påvirke lanseringen negativt, og føre til at du må tilbakestille dem til standardinnstillingene. Peer-to-peer-klient- og spilloppdateringer må også deaktiveres i visse scenarier for å løse problemet.

Slik løser du venting på en annen installasjon eller oppdatering (Battle.net)

Løsning 1: Drep en bestemt prosess

Hvis feilen rett og slett ikke vil forsvinne, kan problemet være Battle.net-klientens oppdateringsagent som ser etter oppdateringer for klienten selv. Det bør bare sjekke om det er oppdateringer og installere dem automatisk hvis de blir funnet. Imidlertid, hvis problemet ikke forsvinner, har prosessen blitt buggy, og du bør drepe den ved hjelp av Oppgavebehandling.

 1. Bruk tastekombinasjonen Ctrl + Shift + Esc ved å trykke på tastene samtidig for å åpne Oppgavebehandling-verktøyet. Alternativt kan du bruke tastekombinasjonen Ctrl + Alt + Del og velge Oppgavebehandling fra det blå fullskjermbildet som vil vises med flere alternativer. Du kan også søke etter det i Start-menyen.

 1. Klikk på Flere detaljer nederst til venstre i vinduet for å utvide Oppgavebehandling og søke etter “Battle.net Update Agent” -prosessen (Agent.exe). Den skal være plassert rett under bakgrunnsprosesser. Velg det og velg alternativet Avslutt oppgave nederst til høyre i vinduet.
 2. Klikk Ja til meldingen som skal vises som skal advare om å drepe forskjellige prosesser og hvordan det kan påvirke datamaskinen din, så sørg for at du bare følger med.

 1. Du bør nå åpne Battle.net desktop-klienten på nytt og se om du nå er i stand til å spille favorittspillene dine uten å se denne meldingen.

Løsning 2: Start opp i selektiv oppstart

Oppstart av selektiv oppstart bør kvitte seg med visse bakgrunnsapper og programmer på hvilken måte som har påvirket Battle.net desktop-appen, og de kan ha forhindret den i å oppdateres riktig. Selektiv oppstart starter bare visse deler av datamaskinen din, og det skal hjelpe deg med å takle problemet ditt.

 1. Bruk Windows + R-tastekombinasjonen ved å trykke på disse tastene samtidig på tastaturet for å åpne dialogboksen Kjør der du skal skrive 'msconfig' og klikke OK for å åpne vinduet Systemkonfigurasjon.
 2. Klikk på "Boot" -fanen og fjern merket for "Safe Boot" hvis det er merket av.

 1. Under kategorien Generelt i det samme systemkonfigurasjonsvinduet, klikk for å velge alternativknappen Selektiv oppstart, og klikk deretter for å fjerne merket for Last inn oppstartselementer for å sikre at den ikke er valgt.
 2. Start datamaskinen på nytt for å starte opp i denne oppstarten, og prøv å åpne Battle.net desktop-klienten nå. Det skal nå oppdateres på kort tid hvis det var en oppdatering ventet og be deg om å spille Play uansett hvilket spill du vil spille!

Løsning 3: Sett alle oppdateringer på pause

Hvis det virkelig er visse oppdateringer som venter på å bli lastet ned eller installert for et av spillene du eier i klienten eller for klienten selv, kan du bare sette dem på vent hvis du vil spille et spill.

Bare åpne Battle.net-klienten din for å sikre at prosessene kjører, og gå mot systemstatusfeltet (nederst til høyre på skjermen). Høyreklikk på Battle.net-ikonet i skuffen og velg alternativet Stopp alle oppdateringer midlertidig. Prøv å løpe og spille spillet nå.

Løsning 4: Installer Battle.net Launcher på nytt

Det var en offisiell uttalelse fra Blizzard om at denne bæreraketten har opplevd noen feil i den spesifikke utgivelsen, og de har bedt brukerne om å installere verktøyet på nytt for å utføre en manuell oppdatering i stedet for den automatiske utført av klienten. Forsikre deg om at du prøver dette før du gir opp, da det ikke tar mye tid.

 1. Først og fremst må du sørge for at du har tilgang til en administratorkonto, ettersom bare kontoer med administratorrettigheter kan avinstallere programmer på datamaskinen. Ikke bekymre deg for å miste spillene dine, du installerer bare startprogrammet på nytt.
 2. Klikk på Start-menyen og åpne Kontrollpanel ved å søke etter det. Alternativt kan du klikke på tannhjulikonet for å bruke Innstillinger-appen til samme oppgave hvis du bruker Windows 10.
 3. I Kontrollpanel velger du å vise som: Kategori øverst til høyre og klikker på Avinstaller et program under Programmer-delen nederst.

 1. Hvis du bruker Innstillinger-appen, klikker du på Apper umiddelbart for å åpne en liste over alle installerte programmer på din PC.
 2. Finn Battle.net-oppføringen på listen og klikk på den en gang. Klikk på Avinstaller-knappen over listen og bekreft eventuelle dialogbokser som kan vises etter at du har gjort det. Følg instruksjonene på skjermen for å avinstallere Battle.net launcher og starte datamaskinen på nytt etterpå.

 1. Last ned bæreraketten fra Blizzards offisielle nettsted, kjør den fra nedlastingsmappen der den skal lagres som standard, og følg instruksjonene som vises på skjermen for å installere den. Sjekk om problemet er borte.

Løsning 5: Fjern DNS-innstillinger til standard

Denne løsningen er spesielt nyttig for folk som har endret standard DNS-innstillingene fra standardverdiene til noe annet (for eksempel gratis DNS-adresser fra OpenDNS eller Google). Dette vil blokkere klienten fra å oppdatere riktig, og du må kanskje tilbakestille innstillingene til standard for å installere denne oppdateringen. Det er enkelt å gjøre det hvis du følger trinnene nedenfor!

 1. Bruk Windows + R-tastekombinasjonen ved å trykke på disse tastene samtidig på tastaturet for å åpne dialogboksen Kjør der du skal skrive 'ncpa.cpl' og klikke OK for å åpne innstillingene for Internett-tilkobling.
 2. Den samme prosessen kan også gjøres ved å åpne Kontrollpanel. Bytt alternativet Vis etter øverst til høyre i vinduet til Kategori og klikk på Nettverk og Internett øverst. Klikk på knappen Nettverk og delingssenter for å åpne den. Prøv å finne Endre adapterinnstillinger-knappen i venstre rute, og klikk på den.

 1. Nå som Internett-tilkoblingsvinduet er åpent, dobbeltklikker du på din aktive nettverksadapter og klikker på Egenskaper-knappen nedenfor hvis du har administratortillatelser.
 2. Finn oppføringen Internet Protocol Version 4 (TCP / IPv4) på ​​listen. Klikk på den for å velge den og klikk på Egenskaper-knappen nedenfor.

 1. Hold deg i kategorien Generelt, og bytt begge alternativknappene i vinduet Egenskaper til "Få en IP-adresse automatisk" og "Få DNS-serveradresse automatisk".
 2. Hold alternativet “Valider innstillinger ved utgang” merket og klikk OK for å bruke endringene umiddelbart. Sjekk om oppdateringsprosessen til Battle.net fungerer nå etter at du har åpnet den på nytt.

Løsning 6: Deaktiver Hamachi-adapteren

LogMeIn Hamachi er et applikasjon for virtuelt privat nettverk (VPN) som er i stand til å etablere direkte koblinger mellom datamaskiner som ligger bak nettverksadresseoversettelse (“NAT”) brannmurer ved å simulere en LAN-tilkobling som kan være nyttig for å spille spill over LAN med fjerne datamaskiner.

Programvaren krever likevel egne drivere og nettverkskort som noen ganger kan forårsake feil som dette, så det anbefales at du deaktiverer den i det minste til denne oppdateringen er installert og feilen forsvinner.

 1. Bruk Windows + R-tastekombinasjonen ved å trykke på disse tastene samtidig på tastaturet for å åpne dialogboksen Kjør der du skal skrive 'ncpa.cpl' og klikke OK for å åpne innstillingene for Internett-tilkobling.

 1. Velg Hamachi-adapteren fra listen over kort ved å venstreklikke på den og velge "Deaktiver dette nettverksenhetsalternativet fra menyen over". Du kan også høyreklikke på den og velge alternativet Deaktiver.
 2. Start Battle.net-klienten på nytt og sjekk om den irriterende feilen har forsvunnet, og at du nå kan spille spillene dine.

Løsning 7: Slett en Battle.net-mappe

Slette en bestemt mappe kan tilbakestille visse innstillinger som brukes av klienten. Noen ganger endres ikke disse filene selv når filen er avinstallert, så det er opp til deg å slette innholdet i denne mappen for å reparere klienten.

Først og fremst må du lukke Battle.net-appen og drepe alle prosesser knyttet til den (Agent, Blizzard Battle.net desktop-app og spillprosesser).

 1. Bruk tastekombinasjonen Ctrl + Shift + Esc for å åpne Oppgavebehandling. Alternativt kan du bruke Ctrl + Alt + Del-tastekombinasjonen og velge Oppgavebehandling fra det blå fullskjermbildet som åpnes

 1. Klikk på Flere detaljer for å utvide Oppgavebehandling og søke etter alle Battle.net-relaterte oppføringer som vises i listen i kategorien Prosesser i Oppgavebehandling. De skal være plassert rett under bakgrunnsprosesser. Klikk på hver enkelt og velg Avslutt oppgave.

Etter det er det på tide å slette innholdet i Battle.net-mappen i ProgramData.

 1. Åpne File Explorer og prøv å navigere til dette stedet fra enten Min datamaskin eller Denne PCen:

C: \ ProgramData

 1. Hvis du ikke kan se ProgramData, er det fordi de skjulte filene er deaktivert fra å bli sett på systemet ditt, og du må aktivere visningen av dem.
 2. Klikk på "Vis" -fanen på Filutforsker-menyen og klikk på "Skjulte gjenstander" avkrysningsruten i Vis / skjul-delen. File Explorer vil nå kunne vise ProgramData-filen, så dobbeltklikk for å åpne den.

 1. Finn en mappe som heter Battle.net, høyreklikk på den og velg Slett. Bekreft dialogboksen og åpne Battle.net-appen på nytt for å se om problemet vedvarer.

Løsning 8: Kjør klienten som administrator

Å kjøre som administrator gir ekstra privilegier for appen du kjører, som noen ganger gir uønskede sikkerhetsspørsmål, men klienten fra Blizzard er ikke skadelig programvare, så det er ingenting å bekymre seg for. Du kan velge å kjøre appen som administrator en gang eller hver gang, avhengig av scenariet.

 1. Finn Battle.net-appen på skrivebordet eller ved å bla etter den i File Explorer. Du kan også søke etter det i Start-menyen, høyreklikke på oppføringen og velge Åpne filplassering.
 2. Uansett høyreklikker du på den kjørbare filen når du har funnet den og velger Kjør som administrator.
 3. Problemet skal nå løses. Imidlertid, hvis problemet vedvarer etter et par dager eller timer, kan du stille inn at appen alltid skal kjøres som administrator. Høyreklikk på den kjørbare filen igjen, og velg Egenskaper.
 4. Naviger til kategorien Kompatibilitet og merk av i boksen ved siden av alternativet "Kjør dette programmet som administrator" under Innstillinger og klikk på OK. Åpne klienten på nytt og sjekk om problemet vedvarer.

Løsning 9: Deaktiver peer-to-peer

Noen nettverk er ganske følsomme når det gjelder peer-to-peer-nettverk av forskjellige sikkerhetsmessige årsaker, så det anbefales at du prøver å deaktivere dette alternativet fra spillstarteren for å løse dette problemet, da dette har fungert for flere brukere online.

 1. Dobbeltklikk på startikonet for å åpne det eller søke etter det i Start-menyen.
 2. Klikk på Blizzard-ikonet øverst til venstre på skjermen, og velg Innstillinger fra rullegardinmenyen. Bytt til kategorien Spillinstallasjon / oppdatering ved å klikke på den og bla ned til delen Nettverksbåndbredde.

 1. Fjern avkrysningsruten ved siden av alternativet "Aktiver peer-to-peer" og klikk på Ferdig for å godta endringene. Åpne klienten på nytt og sjekk om problemet fremdeles vises.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det