Fix: Kunne ikke installere BattlEye-tjenesten

BattlEye er en klientside-programvare som prøver å oppdage om noen av brukerne bruker en jukseprogramvare for å oppnå urettferdige fordeler mens de spiller spillet. I stedet for vanlige spill som prøver å straffe bedragere, forhindrer denne modulen at spillet starter i utgangspunktet ved ikke å starte spillet.

BattlEye til tross for at det er en 'anti-cheat' programvare, fungerer noen ganger feil og forbyr brukere å starte spillet selv om de ikke jukser. Dette problemet har økt i ganske lang tid. Ikke bekymre deg, løsningene for dette problemet er ganske enkle og enkle å implementere. Ta en titt.

Merk: Før du fortsetter å implementere løsningene, bør du starte datamaskinen på nytt helt og se om dette gjør noen forskjell.

Løsning 1: Kjører Steam / spill som administrator

Den enkleste løsningen som fungerer for de fleste tilfeller er å kjøre spillet eller spillklienten (Steam) med administrative rettigheter. Dette fremhever det faktum at operativsystemet blokkerer noen av spillets handlinger når det ikke har fullstendig autonomi for å utføre dem, og når noen funksjoner blir blokkert, handler BattlEye og lar ikke spillet starte. Vi kan prøve sistnevnte og se om dette løser problemet for oss.

 1. Finn Steam på datamaskinen. Høyreklikk på den og velg Egenskaper .

 1. Klikk på kategorien Kompatibilitet og merk av for alternativet Kjør dette programmet som administrator . Trykk på Bruk for å lagre endringene og avslutte.

 1. Prøv å starte applikasjonen igjen og sjekk om feilmeldingen fortsatt vedvarer.

Løsning 2: Kjøre BattlEye-installasjonsprogrammet manuelt

Hvis BattlEye ikke klarer å bli installert av spillet eller lanseringen, kan vi prøve å installere det direkte ved å starte installasjonsprogrammet som er til stede i spillfilene. Å starte det direkte kan løse problemet, og du kan sjekke ved å kjøre spillet etter det. Vær oppmerksom på at det er best hvis du installerer modulen ved hjelp av administratorrettigheter.

 1. Trykk på Windows + E for å navigere til BattlEye- mappen . Det vil mest sannsynlig være der spillet er installert eller der modulen blir installert automatisk.

 1. Her finner du enten bat eller install_BattlEye. Kjør applikasjonen ved å høyreklikke på den og velge Kjør som administrator .
 2. Start nå spillet ditt og se om feilmeldingen fremdeles dukker opp.

Løsning 3: Starte spillet manuelt (Steam)

En annen løsning å prøve er å starte spillet manuelt ved å navigere til installasjonskatalogen. Dette vil i sin tur omgå Steam, og du vil kunne spille spillet uten problemer. Vær imidlertid oppmerksom på at du kanskje ikke har tilgang til alle funksjonene og online tilkobling Steam har å tilby. Du kan prøve å starte Steam først og deretter starte spillet manuelt eller omvendt.

 1. Naviger til katalogen der spillet er installert. To eksempler på slike kataloger er:
C: \ Program Files (x86) \ Steam \ steamapps \ common \ Tom Clancy's Rainbow Six Siege

eller

D: \ Steam \ steamapps \ common \ dota 2 beta \ game \ bin \ win64
 1. Start .exe-filen for å starte spillet:

 1. Spillets lasteskjerm kan vises. Vent et par sekunder og la lastingen fullføre.

Løsning 4: Deaktivere antivirusprogramvare

Årsaken til at denne feilen kan oppstå igjen og igjen, er på grunn av interferens fra antivirusprogramvare installert på datamaskinen din. Det er flere alternativer som beskytter datamaskinen din ved også å overvåke forskjellige applikasjoner som kjører, og hva slags ressurser de bruker.

I denne løsningen må du utforske deg selv og se om det er noen innstillinger i antivirusprogrammet ditt som kan tilby disse tjenestene. Videre bør du Steam eller spillet som et unntak for å forhindre at alle disse problemene skjer.

Hvis du ikke klarer å fortsatt løse problemet, kan du deaktivere den antivirus helt . Malwarebytes ble rapportert flere ganger for å forårsake feilmeldingen under diskusjon. Du kan sjekke artikkelen vår om hvordan du deaktiverer antivirusprogrammet ditt. Start datamaskinen på nytt etter deaktivering, og se om du kan få tilgang til nettstedene uten problemer.

Løsning 5: Slette BattlEye-mappen

Hvis alle løsningene ovenfor ikke fungerer, kan vi prøve å slette BattlEye-mappen og deretter starte spillet. Spillklienten vil automatisk oppdage at modulen mangler i katalogen og installere den igjen. Forhåpentligvis vil dette tvinge modulen til å oppdatere alle filene og fjerne feilmeldingen.

 1. Naviger til spillkatalogen og finn BattlEye-mappen. Høyreklikk på den og velg Slett .
 2. Forsikre deg om at alle BattlEye-forekomster er slettet fra Alle spill . Hvis du sletter BattlEye fra ett spill, må du sørge for at du gjør det samme for alle spillene.
 3. Start datamaskinen på nytt helt og sjekk ved å starte spillet.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det