Fix: Discord Holder Frysing

Discord, hvis du ikke allerede vet det, er en VOIP-app som lar brukere chatte med vennene sine. Discord ble spesielt laget for spillere å sette opp spilløkter og kommunisere under spill, men tjenesten brukes av nesten alle i dag.

I det siste klager mange av brukerne på at Discord-appen setter seg fast. I dette nummeret vil Discord-appen fryse tilfeldig. Dette er ikke relatert til en bestemt oppgave, slik at du kan oppleve den når som helst. Den vanlige løsningen på Discord-fryseproblemet er å avslutte appen via Oppgavebehandling, men noen brukere opplever dette problemet på datamaskinnivå. Dette betyr at Discord-appen fryser hele systemet. I denne situasjonen kan brukerne ikke bevege musen eller gjøre noe, og det eneste alternativet de har er å starte på nytt. Siden problemet bare skjer under bruk av Discord-appen, blir det bekreftet at problemet er relatert til Discord-appen.

Hva får Discord-appen til å fryse?

Her er en liste over ting som kan føre til at Discord-appen fryser

 • Maskinvareakselerasjon: Flertallet av sakene involverer maskinvareakselerasjon. Maskinvareakselerasjon er bruk av datamaskinvare for å utføre noen funksjoner mer effektivt enn det som er mulig i programvare som kjører på en mer generell CPU. Denne funksjonen kan slås på eller av via Discord-appen, og problemet ser ut til å komme hvis maskinvareakselerasjonen er slått på i Discord-appen.
 • Kompatibilitetsproblemer: Dette problemet kan skyldes kompatibilitetsproblemer i Discord-appen. Å kjøre appen i kompatibilitetsmodus løser vanligvis problemet i dette tilfellet.
 • Tastebindinger : Tastebindinger er en veldig nyttig måte å tildele et mønster av nøkler for å utføre en bestemt oppgave. De fleste appene tillater denne funksjonen, inkludert Discord-appen. Dessverre kan tastebindinger forårsake frysing av Discord-appen. De siste Discord-oppdateringene har endret standard tastebindinger slik at appen kan fryse. Slette nøkkelbindinger løser vanligvis problemet i dette tilfellet.

Merk

Du vil ikke kunne følge trinnene gitt i metodene som er oppført nedenfor hvis Discord-appen er frossen. Så åpne oppgavebehandling ved å holde nede CTRL-, SHIFT- og Esc-tastene samtidig (CTRL + SHIFT + ESC). Finn Discord-appen fra listen, høyreklikk på den og velg Avslutt oppgave.

Metode 1: Slå av maskinvareakselerasjon

Siden maskinvareakselerasjon kan være synderen bak dette problemet, løser problemet vanligvis når du deaktiverer dette alternativet. Så følg trinnene nedenfor for å slå av maskinvareakselerasjonen for Discord-appen.

 1. Åpne Discord
 2. Klikk på brukerinnstillingene (tannhjulikonet). Dette skal være på høyre side av avataren din.
 1. Velg Utseende fra venstre rute
 2. Rull ned i høyre rute, og du skal kunne se maskinvareakselerasjon Det skal være under Avansert- delen
 3. Slå av maskinvareakselerasjon
 1. Du vil mest sannsynlig se en bekreftelsesrute. Klikk OK . Dette vil starte Discord-appen på nytt

Det er det. Problemet bør løses når Discord-appen starter på nytt.

Metode 2: Kjør Discord i kompatibilitetsmodus

En annen grunn til at Discord-appen fryser er kompatibilitetsproblemet. Det er alltid et alternativ å kjøre appen i kompatibilitetsmodus, og dette alternativet er tilgjengelig via appegenskapene. Så vi vil gå gjennom trinnene for å få tilgang til egenskapene og kjøre Discord-appen i kompatibilitetsmodus. Problemet ser ut til å løse seg hvis appen kjøres i kompatibilitetsmodus i Windows 7, så vi velger dette alternativet.

 1. Forsikre deg om at Discord-appen er stengt og komme til skrivebordet
 2. Finn og høyreklikkDiscord- appikonet
 3. Velg egenskaper
 1. Klikk på Kompatibilitet -fanen
 2. Merk av for alternativet Kjør dette programmet i kompatibilitetsmodus for:
 3. Velg Windows 7 fra rullegardinlisten
 1. Klikk Bruk og velg deretter OK

Kjør nå Discord og se om problemet vedvarer eller ikke. Hvis problemet fortsatt ikke er løst, følg trinnene ovenfor og velg Windows 8 i trinn 6. Se om det fungerer.

Metode 3: Slett tastebindinger

Tastebindinger er også kjent for å forårsake denne typen problemer i Discord-appen. Hvis du brukte tastebindinger i forrige versjon av Discord-appen, er problemet mest sannsynlig forårsaket av tastebindinger. Heldigvis kan dette problemet enkelt løses ved å slette de forrige tastebindinger. Trinnene for å slette tastebindinger er gitt nedenfor.

 1. Åpne Discord
 2. Klikk på brukerinnstillingene (tannhjulikonet). Dette skal være på høyre side av avataren din.
 1. Velg Nøkkelbind fra venstre rute
 2. Du bør kunne se en liste over nøkkelbind i høyre rute. Hold musen over til den listen, og du skal kunne se et rødt kors øverst til høyre på hvert tastebind. Klikk på Røde Kors for å slette tastebindingen. Gjenta denne prosessen for hver tastebinding til alle tastebindene er slettet. Merk: Du kan ikke slette alle tastebindinger. En av tastebindene er standard tastebind som ikke kan slettes. Bare hold huset over til hver tastebind og klikk på det røde korset. Hvis du ikke ser et rødt kors, så la det tastebåndet være, siden du ikke kan gjøre noe med det.

Problemet bør forsvinne etter å ha slettet alle tastebindene.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det