Fix: Windows Media Player og serverutførelse mislyktes & rsquo;

Windows Media Player har vært en innebygd komponent i alle Window-operativsystemene i lang tid nå, og den har ikke blitt fjernet selv i Windows 10 OS. Det er ganske enkelt å bruke, og det er definitivt lett på ressurser, noe som gjør det til en av de mest populære mediaspillere gjennom tidene.

Imidlertid har brukere rapportert at de har begynt å krasje mens de enten spiller bestemte filer eller noen filer i det hele tatt. Det har vært mange forsøk på å løse problemet helt, men det viser seg at det er flere vellykkede metoder som kan brukes i forskjellige scenarier. Prøv dem alle nedenfor!

Løsning 1: Prøv dette Simple Command Tweak

Her er en enkel kommando som faktisk kan løse problemet umiddelbart, og det krever bare et minutt av tiden din. Denne metoden er svært nyttig hvis du oppdager andre problemer på din PC, for eksempel som defekte Windows-dingser, etc.

 1. Søk etter "Kommandoprompt", høyreklikk på den, og velg alternativet "Kjør som administrator". Kopier og lim inn følgende kommandoer, og sørg for at du klikker Enter etter hver av dem:

regsvr32.exe jscript.dll

regsvr32.exe vbscript.dll

 1. Kontroller om problemet er løst etter at du har startet datamaskinen på nytt.

Løsning 2: Rengjør oppstart

Ren oppstart for å kunne oppdage en tjeneste eller en prosess som starter opp med datamaskinen din er definitivt den første løsningen. Noen andre tjenester plager bare mediaspilleren på grunn av tillatelser, og du må utlede hvilken det er ved enkel eliminering.

 1. Bruk tastekombinasjonen Windows + R på tastaturet. I 'Kjør' dialogboksen skriver du 'MSCONFIG' og klikker 'OK'.
 2. Klikk på "Boot" -fanen og fjern merket for "Safe Boot" -alternativet (hvis det er merket av).

 1. Under kategorien Generelt i det samme vinduet, klikk for å velge alternativet Selektiv oppstart, og klikk deretter for å fjerne merket for Last inn oppstartselementer for å sikre at det ikke er merket av.
 2. I kategorien Tjenester klikker du for å merke av for Skjul alle Microsoft-tjenester, og deretter klikker du på "Deaktiver alle".

 1. I kategorien Oppstart klikker du 'Åpne oppgavebehandling'. I oppgavebehandling-vinduet under oppstartsfanen, høyreklikker du på hvert oppstartselement som er aktivert og velger 'Deaktiver'.
 2. Etter dette må du utføre noen av de kjedeligste prosessene, og det er å aktivere oppstartselementene en etter en og starte datamaskinen på nytt. Etter det må du sjekke om feilen vises igjen. Du må gjenta den samme prosessen også for tjenestene som du har deaktivert i trinn 4. Når du har funnet det problematiske oppstartselementet eller -tjenesten, kan du foreta deg noe for å løse problemet. Hvis det er et program, kan du installere det på nytt eller reparere det. Hvis det er en tjeneste, kan du deaktivere den osv.

Løsning 3: Gjenopprett kontrollen over brukermappen din

Hvis du har utført visse endringer på operativsystemet ditt, er det ganske mulig at noe har gjort at brukermappen din er låst fra mediaspilleren, og du må få kontroll over den for å la Windows Media Player få tilgang til filer under administrasjonen din. Følg instruksjonene nedenfor for å gjøre det:

 1. Åpne File Explorer, og finn deretter C >> Brukere >> Ditt brukernavn. Høyreklikk på mappen, klikk Egenskaper, og naviger deretter til kategorien Sikkerhet.

 1. Klikk på Avansert-knappen for å åpne vinduet Avanserte sikkerhetsinnstillinger. Her må du endre eier av nøkkelen, så begynn med å klikke på Endre-lenken ved siden av "Eier:" -etiketten.
 2. Vinduet Velg bruker eller gruppe vises. Velg brukerkontoen din via Avansert-knappen, eller skriv bare inn brukernavnet ditt i området som sier 'Angi objektnavnet du vil velge' og klikk OK.

 1. For å endre eier av alle undermapper og filer i mappen, merker du også av for "Erstatt eier på undercontainere og objekter" i vinduet "Avanserte sikkerhetsinnstillinger". Klikk OK for å endre eierskapet.
 2. Nå må du gi full tilgang til mappen for kontoen din. Naviger tilbake til Sikkerhets-fanen i Egenskaper-vinduene, og klikk på Legg til-knappen for å åpne vinduet Tillatelsesoppføring. Klikk på Velg en rektor, og velg kontoen din.
 3. Sett tillatelser til “Full kontroll” og klikk OK. Du kan også velge alternativet "Erstatt alle eksisterende arvelige tillatelser på alle etterkommere med arvelige tillatelser fra dette objektet" i vinduet "Avanserte sikkerhetsinnstillinger".

Løsning 4: rare antivirusfeil

Av noen grunner forårsaker de beste gratis antivirusverktøyene som AVG eller Avast Windows Media Player å oppføre seg feil. En bruker har rapportert at han avinstallerte AVG og klarte å løse problemet bare for å få problemet tilbake så snart han installerte Avast. Det er derfor det er best å bare legge til unntaket i Windows Media Player i ethvert antivirusverktøy du bruker.

 1. Åpne antivirusgrensesnittet ved å dobbeltklikke på ikonet i systemstatusfeltet eller ved å søke etter det i Start-menyen.
 2. Unntaksinnstillingen er lokalisert på forskjellige steder med hensyn til forskjellige antivirusverktøy. Det kan ofte bli funnet uten mye bry, men her er noen raske guider for hvordan du finner det i de mest populære antivirusverktøyene:

Kaspersky Internet Security : Hjem >> Innstillinger >> Tillegg >> Trusler og unntak >> Eksklusjoner >> Spesifiser pålitelige applikasjoner >> Legg til.

AVG : Hjem >> Innstillinger >> Komponenter >> Web Shield >> Unntak.

Avast : Hjem >> Innstillinger >> Generelt >> Eksklusjoner.

Løsning 5: En spesifikk installasjon på nytt av Windows Media Player

Å installere verktøyet på nytt er vanligvis det logiske trekket til alle som har problemer med et program, og mange brukere gjorde det, og det fungerte ikke. Imidlertid har det fungert for folk som har fulgt dette spesifikke settet med trinn som fungerte fra starten. Pass på at du ikke går glipp av et trinn!

Først av alt, bør du utføre dette ledetekst-trikset som til og med kan løse problemet alene, så sørg for at du sjekker om problemet er løst etter å ha kommet gjennom kommandoen:

 • Søk etter "Kommandoprompt", høyreklikk på den, og velg alternativet "Kjør som administrator". Kopier og lim inn følgende kommando, og sørg for at du klikker Enter etterpå.

net lokalgruppe “Administratorer” “NT Authority \ Local Service” / add

 1. På tastaturet ditt bruker du Windows Key + R-tastekombinasjonen for å åpne dialogboksen Kjør. Du kan også søke i disse direkte i Start-menyen hvis Windows OS støtter det.
 2. Skriv inn Kontrollpanel og klikk OK for å åpne det.

 1. Endre visningen i Kontrollpanel til Vis etter: Kategori og klikk på Avinstaller et program under Programmer-delen.
 2. På høyre side av skjermen som åpnes, klikk på Slå Windows-funksjoner på eller av og finn delen Mediafunksjoner. Utvid listen og se etter Windows Media Player. Fjern avkrysningsruten ved siden av den, klikk OK, og bekreft eventuelle dialogbokser som vises. START datamaskinen på nytt etterpå (viktig)!
 3. Etter det, naviger til enten Programfiler eller Programfiler (x86) -mappen på disken du bruker (avhengig av PC-ens arkitektur) og slett Windows Media Player-mappen.

 1. Nå kan du navigere tilbake til Windows Media Player-oppføringen i Slå Windows-funksjoner på eller av, og merk av i boksen ved siden av den igjen som vil starte prosessen for installering på nytt. Start datamaskinen på nytt etter at installasjonen er ferdig, og start datamaskinen på nytt. Sjekk om problemet er løst!

Løsning 6: Løs Windows Media Player Network Sharing Service

Hvis tjenesten for Windows Media Player har blitt ødelagt, er det feil som den vi snakker om nå, og det er nesten ingenting du kan gjøre for å fikse det i tillegg til å fikse selve tjenesten.

 1. Åpne dialogboksen Kjør ved å bruke Windows-tasten + R-tastekombinasjonen. Skriv “services.msc” uten anførselstegn i dialogboksen Kjør, og klikk OK for å åpne Services.

 1. Finn Windows Media Player Network Sharing Service, høyreklikk på den og velg Egenskaper fra hurtigmenyen.
 2. Hvis tjenesten er stoppet (du kan sjekke det rett ved siden av statusstatusmeldingen), bør du la den være stoppet. Hvis den kjører, klikker du på Stopp-knappen og venter på at tjenesten skal legges ned.

 1. Forsikre deg om at alternativet under delen Oppstartstype i Windows Media Player Network Sharing Services egenskaper er satt til Automatisk før du klikker på Start-knappen for å starte tjenesten på nytt og sjekke om problemet er løst.

Du kan få følgende feilmelding når du klikker på Start:

“Windows kunne ikke starte Windows Media Player Network Sharing Service på lokal datamaskin. Feil 1079: Kontoen som er spesifisert for denne tjenesten, skiller seg fra kontoen som er spesifisert for andre tjenester som kjører i samme prosess. "

Hvis dette skjer, følg instruksjonene nedenfor for å fikse det.

 1. Følg trinnene 1-3 fra instruksjonene ovenfor for å åpne Windows Media Player Network Sharing Service-egenskaper. Gå til kategorien Logg på og klikk på Bla gjennom ... -knappen.

 1. Under "Angi objektnavnet du vil velge" skriver du inn datamaskinnavnet ditt, klikker på Kontroller navn og venter på at navnet skal bli autentisert.
 2. Klikk OK når du er ferdig, og skriv inn administratorpassordet i passordboksen når du blir bedt om det.

Løsning 7: Installer Java på nytt

Å installere Java på nytt kan definitivt løse dette problemet i mange tilfeller ettersom Windows Media Player er avhengig av kjøretiden for å fungere. Datamaskinen din har sannsynligvis installert nå, så sørg for at du avinstallerer versjonen du har installert for å installere den nye.

Avinstallere Java på Windows 10:

 1. Klikk på Start-menyen nederst til venstre på skjermen. Velg Innstillinger ved å klikke på tannhjulikonet over av / på-knappen i Start-menyen.

 2. Velg Apper-delen i Innstillinger-appen. Velg Java fra listen over installerte apper, og klikk deretter på Avinstaller-knappen.
 3. Svar på instruksjonene som vises på skjermen for å fullføre avinstallasjonsprosessen.

Avinstallere Java på tidligere versjoner av Windows:

 1. Klikk på Start-menyen nederst til venstre på skjermen.

 1. Velg Kontrollpanel fra Start-menyen, og bytt alternativet Vis etter til Kategori. Velg Avinstaller et program under delen Programmer.
 2. Velg Java fra listen over installerte programmer ved å klikke på den, og klikk deretter Avinstaller-knappen. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre veiviseren.

Installere Java

Det er to måter å installere Java på. Du kan enten bruke det elektroniske installasjonsprogrammet som bare laster ned en liten fil som brukes til å laste ned hele programmet, eller du kan laste ned hele pakken og installere den uten en aktiv internettforbindelse. Slik installerer du det offline:

 1. Gå til siden for manuell nedlasting og klikk på Windows frakoblet.
 2. Dialogboksen Filnedlasting vises der du blir bedt om å kjøre eller lagre nedlastingsfilen. Klikk Lagre for å laste ned filen til det lokale systemet.

 1. Lukk alle applikasjoner, inkludert nettleseren din, og dobbeltklikk på den lagrede filen for å starte installasjonsprosessen. Klikk på Installer-knappen for å godta lisensvilkårene og fortsette installasjonen.
 2. Oracle har inngått et samarbeid med selskaper som tilbyr forskjellige produkter. Installatøren kan gi deg muligheten til å installere disse programmene når du installerer Java. Når du har forsikret deg om at de valgte programmene er valgt, klikker du på Neste for å fortsette installasjonen.

 1. Noen få korte dialoger bekrefter de siste trinnene i installasjonsprosessen; klikk Lukk i den siste dialogen. Dette vil fullføre Java installasjonsprosessen.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det