Fix: YouTube fullskjerm fungerer ikke

Det er flere tilfeller der brukere opplever scenariet der YouTube ikke blir fullskjerm når de blir klikket. Dette er en pågående problemstilling som har vært der i ganske lang tid på plattformen. Siden YouTube bruker flere plugins som Flash, kan de grensesnitt eller bryte på en potensiell oppdatering av en nettleser.

YouTube fullskjermproblem

Dette problemet er ikke bare knyttet til oppdateringen av nettleseren, men kan også være forårsaket av flere andre faktorer som dårlig cache / informasjonskapsler, maskinvareakselerasjon osv. Før du leser videre, kan du prøve å starte datamaskinen på nytt og kontrollere problemet igjen. Hvis det fremdeles oppstår, kan du gå videre med løsningene. En omstart hjelper med å tilbakestille de midlertidige konfigurasjonene, og hvis de er ødelagte, vil en enkel tilbakestilling fikse det.

Hva får YouTube til å ikke gå i fullskjerm?

Som nevnt før, er dette scenariet forårsaket av flere forskjellige årsaker, alt fra problemer i nettleseren til interne systeminnstillinger som maskinvareakselerasjon. Noen av årsakene til at denne feilen oppstår er, men ikke begrenset til:

 • Det er to flash-spillere installert i nettleseren din. Dette er den vanligste årsaken til at vinduet ikke blir fullskjerm fordi de to er i konflikt med hverandre.
 • Hvis du bruker to skjermer og YouTube ikke åpnes i fullskjerm, er det sannsynligvis på grunn av temaer installert på Chrome .
 • Det er et avvik i den lagrede nettleserens cache og data . Vi kan tilbakestille informasjonskapslene og hurtigbufferen og se om dette løser problemet.

Før du fortsetter med løsningene, må du sørge for at du har en aktiv internettforbindelse og er logget på som administrator.

Løsning 1: Kontrollere Flash Player og innholdsinnstillinger (Chrome)

Personer som bruker Chrome, vet kanskje ikke dette, men de kan ha to i stedet for en flash-spiller installert i nettleseren (eldre versjon). Dette skjer ganske automatisk hvis du installerer forskjellige versjoner og blir innlemmet i Chrome. Vi navigerer til innstillingene etter at vi har deaktivert en av flash-spillerne, sjekk om dette løser problemet. I den nyere versjonen, hvis du ikke har riktige innholdsinnstillinger, kan du oppleve denne feilen.

 1. Naviger til “ chrome: // settings / content ” på Googles URL-linje og velg Protected Content .
krom: // innstillinger / innhold
 1. Forsikre deg om at begge alternativene er merket av .
 2. Hvis du eier en eldre versjon av Google Chrome, skriver du inn “ chrome: // plugins ” i dialogboksen og trykker Enter. Her hvis du har to flash-spillere, vil de vises sammen med detaljene. Finn oppføringen til spilleren inkludert “pepflashplayer.dll” og klikk på Deaktiver .
 3. Start Chrome på nytt og sjekk om problemet er løst.

Merk: Du kan også prøve å deaktivere maskinvareakselerasjon og se om dette løser noe.

Løsning 2: Kontrollere fullskjerm-API (Firefox)

Firefox-brukere rapporterte at de fikset at YouTube ikke gikk i fullskjerm ved å aktivere alternativet 'fullskjerm-api.enabled' i nettleserens innstillinger. Dette kan deaktiveres uten at du selv vet det med automatiske skript eller preferanser du har angitt tidligere. Vi vil sjekke disse innstillingene og endre alternativet hvis det er deaktivert.

 1. Skriv “ about: config ” i nettleserens adressefelt og trykk Enter.
 2. Søk etter oppføringen “fullskjerm” fra søkefeltet som er øverst og sørg for at fullskjerm-api.enabled er merket som sann (standardverdien).
fullskjerm-api. aktivert
 1. Lagre etter endringer og start nettleseren på nytt. Se om dette løser problemet.

Merk: Det er også en løsning der du må sørge for at Chrome-vinduet ditt er minimert før du klikker på fullskjermknappen på Chrome . Når det er minimert og du klikker på fullskjerm-knappen, fungerer det uten problemer.

Løsning 3: Kontrollere i inkognitomodus og tømme nettleserdata

Nå vil vi diagnostisere om problemet er til stede i nettleserens data. Du kan enkelt sjekke om YouTube viser nettsiden riktig i inkognitomodus. Hvis det er, betyr det at det er noe problem med nettleserens data og ikke nettleseren. Vi vil fjerne det og deretter prøve igjen. Forsikre deg om at du eksporterer eller sikkerhetskopierer informasjonen din før du sletter den.

 1. Trykk på Ctrl + N når du er i Chrome-nettleseren for å starte en inkognitofane. Gå nå til YouTube og prøv å starte fullskjerm i noen av dem. Hvis det viser skjermen riktig, fortsett med resten av løsningen.
 2. Naviger til normal fane og skriv “ chrome: // settings ” i dialogboksen og trykk Enter.krom: // innstillinger
 3. Bla nå til bunnen av siden og velg Avanserte innstillinger .
Avanserte Google Chrome-innstillinger
 1. Når Avansert-menyen er utvidet , klikker du på “ Tøm nettleserdata ” under seksjonen “ Personvern og sikkerhet ”.
Slette nettleserdata - Chrome
 1. En annen meny vil dukke opp som bekrefter elementene du vil slette sammen med datoen. Velg " All time ", sjekk alle alternativene, og klikk " Clear browsing data ".
Fjerner hurtigbuffer, informasjonskapsler og nettlesingsdata
 1. Start datamaskinen på nytt og prøv å starte en YouTube-video igjen i fullskjermmodus.

Løsning 4: Logge av Google-profilen

Hvis alle tre løsningene ikke fungerer, kan vi prøve en annen løsning der vi logger ut av brukerprofilen din. Denne løsningen betyr at det enten er noe galt med profilmekanismen i nettleseren din, eller at den private profilen din har feil innstillinger. Vær oppmerksom på at alle favorittene, nettleserdataene dine etc. blir fjernet når du logger ut.

 1. Klikk på profilbildet øverst til høyre i nettleseren din en gang, og velg deretter knappen Synkronisering til - .
Starter Google-profilinnstillinger - Chrome
 1. Klikk nå på Slå av foran brukerprofilen din. Etter å ha slått av, klikker du på Administrer andre mennesker .
Slå av synkronisering av Google-profil - Chrome
 1. Klikk på de tre punktene øverst til høyre og klikk Fjern denne personen .
Fjerner profilen fra Chrome
 1. Start datamaskinen på nytt og prøv å få tilgang til YouTube i fullskjermmodus igjen.

Løsning 5: Installere Chrome på nytt

Hvis alle metodene ovenfor ikke fungerer, kan du prøve å installere Chrome på nytt. Dette vil fjerne alle gjeldende filer og mapper i applikasjonen og tvinge til å installere nye filer når du installerer hele pakken. Husk å ta sikkerhetskopi av alle bokmerkene dine og viktige data før du følger denne løsningen.

 1. Du kan laste ned den siste installasjonsfilen til Google Chrome ved å navigere til det offisielle nettstedet.
 2. Trykk på Windows + R, skriv “ appwiz. cpl ”i dialogboksen og trykk Enter.
 3. Søk etter Google Chrome gjennom alle applikasjonene, høyreklikk på den og velg " Avinstaller ".
Avinstallerer Google Chrome
 1. Gå nå til Chrome offisielle nedlastingsside og last ned den nyeste tilgjengelige versjonen. Start den kjørbare filen og installer den igjen.
Laster ned siste Google Chrome

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det