Korriger: Kan ikke skrive ut fra Google Chrome

Noen brukere har klaget over å bruke muligheten til å skrive ut direkte fra Chrome. Nesten alle berørte brukere rapporterer plutselig at de mister muligheten til å skrive ut fra Chrome etter å ha gjort det med suksess i lang tid.

Mesteparten av tiden rapporterer brukerne å motta Aw-Snap! erro r mens de utløser utskriftssekvensen i Chrome.

Hvis du for øyeblikket sliter med dette problemet, kan følgende løsninger hjelpe. Vi har klart å identifisere noen metoder som har lykkes for brukere i en lignende situasjon for å løse problemet. Følg metodene nedenfor i rekkefølge til du får en løsning som fungerer for din situasjon.

Metode 1: Bruke snarveien Ctrl + Shift + P (løsning)

Hvis du leter etter en rask løsning som vil spare deg for å gå gjennom tidkrevende trinn, kan du bare bruke Ctrl + Shift + P- snarveien til å omgå problemet.

Vær imidlertid oppmerksom på at dette bare skal betraktes som en løsning, siden det ikke løser de underliggende problemene som forårsaket funksjonsfeil på Google Print.

Hvis denne løsningen ikke er effektiv, eller hvis du leter etter noen trinn som vil løse de underliggende problemene, fortsett med metoden nedenfor.

Metode 2: Slette ekstraskrivere på Google Print

Noen brukere har vært i stand til å løse problemet uten å måtte avinstallere nettleseren ved å sørge for at skriverne som er oppført under Google Cloud Print administreres riktig.

Når det viser seg at når Google Cloud Print har mer enn en aktiv skriver, kan det opprette problemer som hindrer brukere i å skrive ut direkte fra Chrome.

For å avhjelpe dette problemet må du slette de ekstra skriverne du ikke bruker. Her er en rask guide til hvordan du gjør dette:

 1. Åpne Google Chrome, trykk på handlingsboksen (øverst til høyre) og klikk på Innstillinger .
 2. I Innstillinger-listen blar du helt ned og klikker på Avansert for å utvide rullegardinmenyen. Bla deretter ned gjennom Avansert- listen og klikk på Google Cloud Print under Utskrift .

 3. Deretter klikker du på Manage Cloud Print- enheter og klikker på Manage-knappen tilknyttet hver skriver du ikke bruker for øyeblikket, og deretter sletter du den.

 4. Når du bare har igjen en aktiv skriver, start Google Chrome på nytt og se om problemet er løst, og du kan skrive ut direkte fra nettleseren. Hvis du ikke er det, kan du gå ned til metoden nedenfor.

Metode 3: Slette lokal surfing hei historie og avinstaller Chrome

De fleste brukere har klart å løse problemet etter å ha avinstallert Chrome sammen med den lokale nettleserloggen. Ved å installere den nyeste tilgjengelige Chrome-versjonen på nytt, har de fleste brukere rapportert å ha fått tilbake muligheten til å skrive ut direkte fra Chrome.

Her er en rask guide for å slette den lokale nettlesingsloggen, avinstallere Chrome og installere den på nytt:

 1. Åpne Google Chrome, trykk på innstillingsmenyen og gå til Flere verktøy> Fjern nettlesingsdata .

 2. Deretter angir du tidsrommet til All time og sørg for at boksene som er tilknyttet nettleserloggen , informasjonskapsler og andre nettsteddata og bufrede bilder og filer er merket av. Start deretter slettingsprosessen ved å klikke på Fjern data . Når prosessen er fullført, kan du trygt lukke Google Chrome .

 3. Trykk på Windows-tasten + R for å åpne en Run-kommando. Skriv deretter " appwiz.cpl " og trykk Enter for å åpne programmer og funksjoner .

 4. I Programmer og funksjoner , bla nedover i applikasjonslisten, høyreklikk på Google Chrome og velg Avinstaller . Hvis du blir spurt om du vil slette den lokale nettleserloggen til Chrome, godtar og trykk Neste for å fortsette.
 5. Når Chrome er avinstallert, må du starte datamaskinen på nytt og bruke standardleseren til å navigere til denne lenken og laste ned den siste versjonen av Chrome.

 6. Åpne installasjonsprogrammet og følg instruksjonene på skjermen for å installere Chrome og sjekk om du nå kan skrive ut direkte fra Chrome.

Hvis denne metoden ikke fungerte, kan du begynne å følge de andre metodene nedenfor.

Metode 4: Hevder full kontroll over Temp-mappen

Noen brukere har endelig klart å løse problemet etter å ha justert tillatelsene til temp-mappen (i AppData- oppdateringen). Å gi deg selv full kontroll over temp-mappen vil tilsynelatende gjenopprette muligheten for å skrive ut direkte fra Google Chrome .

Selv om dette er rent spekulasjon, er det allment antatt at en WU-oppdatering har endret tillatelsene for allerede installerte nettlesere.

Merk: Denne metoden ser ut til å være effektiv for brukere som er i stand til å skrive ut fra Internet Explorer, men som er forhindret fra å skrive ut på Google Chrome, Firefox og andre nettlesere fra tredjeparter.

Her er en rask guide for å hevde full kontroll over temp-mappen for å gjenopprette utskriftsevnen i Google Chrome:

 1. Naviger til C: \ Brukere \ * Ditt brukernavn * \ AppData \ Local , høyreklikk på temp-mappen og velg Egenskaper .
 2. Gå til kategorien Sikkerhet i Temp-egenskaper, velg den første kontoen under Gruppe- eller brukernavn , klikk Rediger og sørg for at Tillat- boksen tilknyttet Full kontroll er merket av. Gjenta deretter samme prosedyre med alle kontoer under gruppe- eller brukernavn .

 3. Start systemet på nytt. Fra og med neste omstart bør du kunne skrive ut fra alle tredjeparts nettlesere, inkludert Google Chrome.

Hvis metoden ikke har klart å løse problemet ditt, kan du gå ned til den endelige metoden.

Metode 5: Reparere Print Spooler-driveren

Hvis alle metodene ovenfor har vært en byste, er det stor sjanse for at utskriftskøldriveren eller en annen Windows-komponent som har til oppgave å håndtere et utskriftsarbeid, har blitt ødelagt og ubrukelig. Dette er absolutt den skyldige hvis du merker at din PC ikke kan skrive ut fra noe annet sted (noen tredjepartsapp) enn på Microsofts kanaler.

Som noen brukere har påpekt, er det veldig sannsynlig at visse filer i SYSWOW64 må erstattes. Hvis det er tilfelle, er du den beste sjansen for å løse problemet uten å måtte installere operativsystemet på nytt, er å utløse en systemreparasjon.

For å utløse en systemreparasjon, skal vi bruke System File Checker - et Windows-verktøy som skanner etter systemfilkorrupsjon og erstatter de ødelagte filene. Her er en rask guide til hvordan du utløser en skanning av systemfilkontrollen for å fikse utskriftsproblemet i Google Chrome:

 1. Gå til startmenyen i Windows (nederst til venstre) og søk etter “ cmd ”. Høyreklikk deretter på ledeteksten og velg Kjør som administrator .

 2. Skriv inn følgende kommando i den ledede ledeteksten og trykk Enter for å starte operasjonen:

  DISM.exe / Online / Cleanup-image / Restorehealth

  Merk: Husk at DISM-kommandoen bruker WU (Windows Update) til å hente filene som ender med å erstatte den ødelagte en gang. På grunn av dette må du sørge for at internettforbindelsen din er aktiv og stabil, ellers vil forsøket ende opp med feil.

 3. Når DISM-operasjonen er fullført, kan du endelig starte verktøyet for systemfilkontroll. For å gjøre dette, skriv inn følgende kommando i den forhøyede ledeteksten og trykk Enter:
  sfc / scannow

  Merk: Når prosessen er startet opp, vil SFC-verktøyet skanne alle beskyttede systemfiler og erstatte de ødelagte hendelsene med nye og ferske kopier. Det er viktig at du ikke lukker det forhøyede ledetekstvinduet før prosessen er fullført.

 4. Når prosessen er fullført, lukker du den forhøyede ledeteksten og starter datamaskinen på nytt. Ved neste oppstart, sjekk om utskriftsproblemet er løst, og at du kan skrive ut fra tredjepartsprogrammer.

Metode 6: Tilbakestille Chrome til standardinnstillinger

Noen brukere angivelig kom seg rundt dette problemet ved å tilbakestille Chrome tilbake til standardinnstillingene. Vi vil gjøre akkurat det i denne metoden. For å gjøre det:

 1. Start Chrome og klikk på "Three Dots" øverst til høyre.
 2. Velg "Innstillinger" fra listen og bla nedover.
 3. Under overskriften "Tilbakestill og rydding" klikker du på " Tilbakestill Google Chrome til standardinnstillingene ".
 4. Sjekk om problemet vedvarer etter tilbakestillingen.

Merk: Last ned også følgende apper og installer dem.

XPX Essential

NET 3.0

NET 3.5

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det