Fix: Galaxy S5 Black screen of death

Da den ble utgitt, var Samsung Galaxy S5 en av de mest, om ikke den mest populære smarttelefonene i markedet. Den skrøt av topplinjespesifikasjonene og kom med funksjoner som vanligvis ikke finnes i andre smarttelefoner.

Kraftig som det kan være skjønt, Samsung Galaxy S5 er ikke immun mot feil, og brukere av håndsettet rapporterte noen veldig irriterende problemer med telefonen.

En av de største problemene for noen brukere av Samsung Galaxy S5 er når skjermen på håndsettet blir helt svart og ikke svarer. I følge disse brukerne, selv om knappene på Samsung Galaxy S5 lyser, forblir skjermen blank og telefonen våkner ikke.

s5 svart skjerm

Hvis du har en Samsung Galaxy S5 og har opplevd problemet med svart skjerm, ikke bekymre deg. Nedenfor er noen trinn du kan ta for å ta vare på dette problemet.

TRINN 1: Myk tilbakestilling

En myk tilbakestilling innebærer å starte Samsung Galaxy S5 på nytt, men inkluderer det ekstra trinnet å kutte av all strøm til håndsettet. En normal myk tilbakestilling innebærer at du slår av telefonen og tar ut batteriet i 30 sekunder og starter telefonen på nytt etter at du har byttet batteriet.

s2

Hvis Samsung Galaxy S5 støter på et svart skjermproblem, kan du gå rett fram og fjerne bakpanelet på telefonen og ta ut batteriet i minst 30 sekunder. Deretter legger du batteriet tilbake sammen med bakdekselet og holder av / på-tasten til Samsung Galaxy S5 slås på. Dette trinnet er sikker på å ta vare på problemet med svart skjerm på enheten.

TRINN 2: Deaktiver mørk skjermmodus

Hvis du får tilgang til telefonen din, må du sørge for at funksjonen Mørk skjerm på Samsung Galaxy S5 er slått av.

mørk skjermmodus

For å gjøre dette, gå til Innstillinger > Tilgjengelighet > Visjon > Mørk skjerm og deaktiver dette alternativet.

TRINN 3: Deaktiver / avinstaller apper

Det er en sjanse for at en useriøs app eller widget forårsaker problemet. For å sjekke, start Samsung Galaxy S5 i sikkermodus. Gjør dette ved å slå telefonen av og deretter slå den på igjen. Når Samsung-logoen vises mens du starter på nytt, holder du nede Volum ned-knappen til låseskjermen kommer på. Sikker modus vises i nedre venstre hjørne av håndsettet.

s5 sikker modus

TRINN 4: Fjern SD-kortet

SD-kort har en gang kompatibilitetsproblemer med Samsung Galaxy S5. Fjern SD-kortet fra telefonen, start enheten på nytt.

Hvis du har gjort alt du kan, inkludert en tilbakestilling av fabrikken som en siste utvei, og Samsung Galaxy S5 fremdeles støter på problemet med svart skjerm, kan håndsettet ditt ha et maskinvareproblem, og det beste du kan gjøre er å gå til forhandler, operatør, eller Samsung for å få sjekket telefonen.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det