Hva er & lsquo; .strongs & rsquo; Mappe og er det trygt å slette den?

Flere brukere av ES File Manager fant en mappe som heter .estrongs i filbehandleren, og de lurer på hva denne mappen er. Smarthåndteringsfilbehandling inneholder alle mappene og filene som telefonen din bruker til noen applikasjoner eller systembruk. Hver mappe er til spesifikk bruk på telefonen din. ES File Manager er et tredjepartsprogram som kan brukes i stedet for standard filbehandling. I denne artikkelen vil vi diskutere hva .estrongs-mappen er, og om det er trygt å slette eller ikke.

Hva er .estrongs Folder?

Når du installerer ES File Manager på Android-telefonen din, får du noen mapper med den. Strongs er en av dem. Denne mappen brukes til å lagre papirkurvfilene på telefonen din som slettes gjennom denne filbehandleren. Filbehandling lagrer ikke noen filer i denne mappen med mindre papirkurven er valgt i innstillingene. Denne mappen er merket som en skjult fil / mappe i telefonens filbehandling. Vis skjulte mapper vil avsløre .estrongs-mappen i filbehandleren din. Størrelsen kan variere avhengig av dine slettede data gjennom ES File Manager.

I denne mappen vil du finne noen få databasefiler med noen mapper. I undermapper vil du kunne finne en mappe som heter resirkulere, og som inneholder alle filene du slettet gjennom ES File Manager. Hver fil vil være i en annen mappe på grunn av banen til den opprinnelige filen. De resirkulerte filene vises ikke i biblioteket ditt siden denne mappen inneholder .nomedia-filen for å skjule den fra telefonbiblioteket.

Du kan også finne de resirkulerte filene i papirkurven i ES File Manager. Dette er funksjonen i ES File Manager, hvor du kan gjenopprette filene til den opprinnelige plasseringen.

Er det trygt å slette .strongs Folder?

.estrongs-mappen inneholder alle de slettede telefondataene du slettet gjennom ES File Manager. Hvis brukeren ved en feiltakelse fjerner dataene, kan denne funksjonen bidra til å gjenopprette dem. Men hvis en bruker ikke vil ha disse dataene på telefonen etter sletting, kan de også fjerne dem fra mappen.

Derfor, hvis vi ønsker en endelig konklusjon om sikkerheten, så Ja, det er trygt å slette .estrongs-mappen fra telefonen deres. De slettede dataene kan samles i denne mappen, og størrelsen vil øke og forbruke mye telefonminne. Slette dette vil frigjøre mye plass til telefonen. Du kan også se gjennom dataene før du sletter denne mappen helt, for etter dette vil det være vanskelig å gjenopprette data fra papirkurven i ES File Manager.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det