Hvordan skjermbilde på en Toshiba

Et skjermbilde er et bilde av hva som helst på skjermen din (selvfølgelig sperrer du musepekeren). Evnen til å lage skjermbilder, men ikke direkte, har vært tilgjengelig på Windows-operativsystemet så lenge operativsystemet har eksistert. På hvilken som helst versjon av Windows-operativsystemet kan du bare trykke på Print Screen- tasten på tastaturet for å fange det som er på skjermen og lagre bildet som er tatt på datamaskinens utklippstavle, hvoretter du bare kan lime inn bildet i en bildeprosessor slik som Paint for å lagre den i form av en faktisk fil eller i en e-post eller innlegg på sosiale medier for å legge den til som vedlegg. Alternativt kan du også trykke Alt +Skriv ut skjerm for bare å fange det som er i det aktive vinduet på skjermen.

Prosessen med å ta et skjermbilde av det som er på skjermen er den samme i alle versjoner av Windows. Imidlertid, hva som kan gi variasjoner i denne prosessen, er faktisk typen datamaskin du har. Å ta et skjermbilde på en Toshiba-bærbar PC gjøres ikke på samme måte som du ville gjort på for eksempel en stasjonær Windows-datamaskin. Hvorfor er det slik? Vel, til å begynne med er det en bærbar datamaskin, og tastaturoppsettene på bærbare datamaskiner er litt forskjellige sammenlignet med layoutene til tastaturet folk vanligvis bruker på stasjonære datamaskiner. På toppen av det er de også bærbare datamaskiner produsert og distribuert av Toshiba.

Heldigvis er det ikke så komplisert å ta et skjermbilde på en Toshiba-bærbar PC. Hvis du vil ta et skjermbilde av det som er på skjermen på en Toshiba-bærbar datamaskin, er det du trenger å gjøre:

  1. Finn Print Screen- tasten på tastaturet til den bærbare datamaskinen. Det vil trolig være plassert øverst til høyre på tastaturet, og Print Screen kan forkortes til PRTSC eller noe lignende. I tillegg er det en ganske god sjanse for at Print Screen ikke er den primære funksjonen til nøkkelen som sier Print Screen eller PRTSC eller hva som gjelder på den, og i stedet er den sekundære.
  2. Trykk og hold nede Fn ( Funksjon ) -tasten. Hvis du gjør det, registrerer den bærbare datamaskinen din sekundære funksjoner til hvilken som helst tast du trykker på i stedet for de primære.
  3. Med Fn -tasten holdes trykke på Print Screen eller PRTSC tasten. Så snart du gjør det, blir et skjermbilde av alt på skjermen bortsett fra musepekeren i det øyeblikket du trykket på Print Screen- tasten, tatt og lagret på datamaskinens utklippstavle.
  4. Du kan nå lime inn skjermbildet du har tatt (ved å trykke Ctrl + V ) hvor som helst som støtter liming av bilder. Hvis du ønsker å gjøre skjermbildet som bare er lagret på datamaskinens utklippstavle, til en faktisk bildefil, kan du lime det inn i et bildebehandlingsprogram som Paint (eller noe mer avansert) og lagre det som en faktisk bildefil. Hvis du bare vil legge ved skjermbildet til en e-postmelding eller et innlegg på sosiale medier, kan du lime det inn i e-posten eller innleggsdialogen for sosiale medier for å legge den til som et vedlegg.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det