Fix: Android App ikke installert

Flere brukere får " Appen ikke installert " på Android-telefonen sin når de prøver å installere et program fra tredjeparts nettsteder eller andre kilder i stedet for Google Play Store. Nå skjer denne feilen for det meste applikasjoner som Kingoroot; som brukes til å rote enheten eller noen Gameloft-spill. Denne feilen har ingen detaljer eller kode som forteller deg hva som forårsaker problemet for at appen ikke installeres, så brukerne aner ikke hva som forårsaker det.

Hva er årsaken til at appen ikke er installert i Android?

Etter å ha undersøkt dette problemet, fant vi noen mulige årsaker som kan forårsake denne feilen for flere brukere på telefonen mens de installerte applikasjonen. Mesteparten av tiden kan dette problemet skyldes følgende årsaker:

 • Google-sikkerhet : Telefonene våre er sikret av Googles sikkerhet, som holder de skadelige applikasjonene borte fra telefonen vår, og hvis den allerede er i telefonen, varsler den brukeren om trusselen.
 • Apk File Location : Det kan være to typer lokasjoner for telefoner, interne og eksterne. Avhengig av applikasjonen kan det fungere bra i internt i stedet for på et SD-kort, og dette kan føre til installasjonsfeil.
 • Lagringsplass : Det vanlige problemet de fleste brukerne møter handler om utilstrekkelig plass på telefonene sine. Hver applikasjon har forskjellig størrelse og bruk som kan påvirke telefonens lagring.
 • Inkompatibelt program : Hvis programmet du prøver å installere på telefonen ikke er kompatibelt med telefonen, kan det ikke installeres, og det vil oppstå feil.

Denne artikkelen vil gi deg flere feilsøkingsmetoder, som vil hjelpe deg med å løse problemet. Nedenfor vil du oppdage en samling metoder som andre brukere i en lignende situasjon har brukt for å løse appen ikke installert.

Metode 1: Bruke flymodus

Dette er den enkleste metoden av alt, fordi alt du trenger å gjøre er å bruke "Flymodus" og installere applikasjonen. Hva dette gjør er å suspendere alle overføringssignalene som enheten prøver å få fra tjenester.

 1. Rull nedover statuslinjen på telefonen på hovedskjermen på telefonen
 2. Velg " Flymodus ", og trykk " Slå PÅ "
 3. Gå nå og prøv å installere applikasjonen
 4. Mens du installerer et varsel, kan det vises om “ Blokkert av Play Protect
 5. Utvid " Detaljer " med rullegardinikonet
 6. Trykk deretter på " Installer uansett "

Metode 2: Google Play Protect

Når vi snakker om Google-innstillinger i denne artikkelen, er det i utgangspunktet sikkerhetsalternativet til Google som er en funksjon som holder trusler borte fra telefonen din. Den skanner enheten på daglig basis for applikasjonene som kan være skadelige, og varsler deg om å slette applikasjonen. Og hvis denne metoden fungerer, kan det vise deg skadelig appvarsling om appen du nettopp har installert.

 1. Gå inn i " Google Play Store "
 2. Trykk på " Meny-ikonet " øverst til venstre på skjermen, eller bare trykk på venstre hjørne og bytt til høyre
 3. Nå åpner du " Play Protect "
 4. Deaktiver nå " Skann enhet for sikkerhetstrusler "

  Viktig : Sørg for at du slår den tilbake ON som det var, etter å ha sjekket denne metoden

 5. Gå nå og prøv å installere apk-filen

Metode 3: Bruk av tredjepartsapplikasjon

Apk-filen du prøver å installere, kan ha en standardinnstilling, som ikke justeres med telefonen, og du kan ikke installere applikasjonen. Ved å bruke tredjeparts apk-editor kan du endre disse innstillingene og gjøre det til en bedre kamp for telefonen din uten problemer.

 1. Gå til “ Google Play Store
 2. Last ned “ APK Editor
 3. Når den er installert, åpner du applikasjonen
 4. Klikk nå " Velg en APK-fil "
 5. Finn deretter apk-filen, som du vil installere, og velg den
 6. Velg “ Vanlig redigering ” i redigeringslisten
 7. Du vil finne et alternativ der " Installer sted "
 8. Trykk på det og velg “ Bare internt
 9. Lagre den, og prøv nå å installere applikasjonen

Du ser kanskje apk-editoren som Apk editor pro, som ikke er gratis å laste ned med mindre du kjøper den. Så du kan bruke " ACMarket " -programmet som kan hjelpe deg med å få applikasjonen med hvilken som helst versjon.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det