Hvordan sende Ctrl + Alt + Del via eksternt skrivebord?

De tre tastekombinasjonene Ctrl + Alt + Del viser en meny der Oppgavebehandling, Logg ut, Bytt bruker og Lås er tilgjengelig. I eldre Windows-operativsystemer vil disse kombinasjonene åpne Oppgavebehandling direkte. Men etter Windows 7 ble de tre tastekombinasjonene endret for å vise flere alternativer. I Remote Desktop Session fungerer ikke disse tre tastekombinasjonene fordi de fungerer på hovedsystemet. I denne artikkelen vil vi vise deg metodene der brukere kan sende Ctrl + Alt + Del via Remote Desktop.

Sende Ctrl + Alt + Del via Remote Desktop

Siden kombinasjonen for det meste fungerer for hovedsystemet, må brukeren bruke den andre kombinasjonen som fungerer for RDP. Det er også en innstilling tilgjengelig i RDP-alternativene for tastaturkombinasjoner. Alle alternativene som åpnes ved denne kombinasjonen er også tilgjengelige gjennom forskjellige metoder. For å få denne kombinasjonen til å fungere, må brukeren imidlertid bruke en av metodene nedenfor.

Metode 1: Bruk Ctrl + Alt + End

  1. Hold Windows- tasten og trykk R for å åpne Kjør kommandovinduet. Skriv ' mstsc ' og Enter for å åpne Remote Desktop Connection .
  2. Klikk på Vis alternativknappen nederst og velg kategorien Lokale ressurser .
  3. Her må du sjekke tastaturalternativet . Hvis alternativet " Bare når du bruker fullskjerm " er valgt, betyr det at med mindre du ikke har åpnet fullskjerm, vil kombinasjoner ikke fungere. Du kan også velge alternativet ' På den eksterne datamaskinen ', så fungerer det i alle størrelsesvinduer.
  4. Koble nå til den andre datamaskinen, og prøv å bruke Ctrl + Alt + End- kombinasjon i stedet for standard Ctrl + Alt + Del-kombinasjon.

Metode 2: Bruke skjermtastaturet

  1. I Remote Desktop Session søker du etter skjermtastaturet og åpner det.

    Merk : Du kan også åpne den ved å skrive ' osk ' i kommandovinduet.

  2. Prøv på skjermtastaturet å trykke på Ctrl + Alt + Del- kombinasjonen.
  3. Hvis det ikke fungerer, kan du prøve å bruke Ctrl + Alt på et fysisk tastatur og trykke Del på skjermtastaturet.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det