Fix: PS4-feil NW-31449-1

Play Station 4-brukere støter på feilmeldingen 'PS4 Error NW-31449-1' når de prøver å laste ned spill til konsollen. Denne feilmeldingen er veldig generisk og peker for det meste mot problemet med minne på konsollen.

Selv om dette i noen tilfeller kan være sant, fant vi ut at det også var flere andre grunner til at denne feilmeldingen oppstår. Play Station-tjenestemenn har offisielt anerkjent dette problemet og prøver å veilede brukere på forumene mot den beste handlingen (som vanligvis ikke fungerer).

Hva forårsaker feilmeldingen 'NW-31449-1' i Play Station 4?

Det er svært begrensede grunner til at du kan oppleve denne spesifikke feilmeldingen. Noen av grunnene til at du blir bedt om denne feilen når du prøver å installere / laste ned et spill, er men ikke begrenset til:

 • Feiltilstand: Play Station-konsollen kan være i en feiltilstand som vil føre til at den ikke fungerer som den skal og ber om feilmeldinger som ikke er gyldige i virkeligheten.
 • Lite plass: Play Station krever massevis av plass i forhold til andre konsoller. Hvis du prøver å installere et nytt spill uten mye plass, vil du oppleve denne feilmeldingen.
 • Kontrollere ekstra lagringsplass: Hvis du har ekstra lagringsplass koblet til konsollen, bør du sjekke om den har nok plass eller er riktig tilkoblet.

Forsikre deg om at du er logget på med PSN-kontoen din, slik at alle kontoinnstillingene og preferansene dine blir sikkerhetskopiert over skyen før du fortsetter.

Løsning 1: Motorsykling på Play Station

Hovedårsaken til at du kan støte på feilmeldingen 'NW-31449-1' mens du laster ned spill, er fordi PS4 er i en feiltilstand. Dette er veldig vanlig i Play Stations og kan forekomme tilfeldig, eller når konsollen ikke er startet på nytt på lenge. En enkel strømsyklus vil nullstille alle konfigurasjoner og initialisere alle midlertidige filer på nytt.

 1. Slå av PS4- enheten fra fronten av konsollen og slå den av normalt.
 2. Når konsollen er ordentlig slått av, trekker du strømledningen ut av stikkontakten.
 3. trykker og holder dustrømknappen på PS4 i 30 sekunder for å sikre at all makt er drenert.
 1. Vent nå i 4-5 minutter og la den gå på tomgang. Senere kobler du alt tilbake og prøver å kjøre PS4. Sjekk om feilmeldingen forsvant, og du kan enkelt laste ned spillene.

Løsning 2: Gjenoppbygger database i sikkermodus

Hvis motorsykling ikke fungerer for deg, kan vi prøve å gjenoppbygge databasen på Play Station. Siden alle spillene er plassert i spillkatalogen din, er det mulig at databasen til PS4 er enten ødelagt eller at noe har gått galt i den, noe som forårsaker feilmeldingen, selv om du har nok lagringsplass til å laste ned spillet. Vi setter PS4-en din i sikkermodus først og velger deretter alternativet for å gjenoppbygge databasen.

 1. Trykk på av / på-knappen på PS4-frontpanelet for å slå den av. Indikatoren vil blinke et par ganger.
 2. Etter at du har slått av PS4, holder du inne av / på-knappen og holder den nede til du hører to pip . Det første pipet vil vanligvis høres når du trykker på det først, og det andre pipet når du fortsetter å trykke på det (i rundt 7 sekunder).
 3. kobler den PS4 kontrolleren med en USB-kabel og trykker på Play Station knappen til stede på kontrolleren. Play Station vil ikke være i sikker modus.
 1. Velg alternativet Gjenoppbygg database og fortsett. Når prosessen er fullført, start Play Station på nytt og sjekk om problemet er løst.

Løsning 3: Kontrollere lagringsplass

Hvis begge metodene ovenfor ikke fungerer, bør du sjekke lagringsplassen på konsollen. Det ser ut til at konsollen krever dobbelt så mye plass som du prøver å installere. Så hvis du for eksempel prøver å installere et spill som består av 5 GB, vil du trenge minst 10 GB ledig plass.

Sjekk din nåværende lagring og se verdiene til Brukt plass og kapasitet . Finn ut om du har nok ledig plass på konsollen til å laste ned spillet.

Merk: Hvis feilen fortsatt vedvarer, kan du prøve å fjerne alle spillene fra køen din og slette dem. Deretter kan du starte hele prosessen på nytt og sjekke om du kan installere dem på konsollen.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det