Hvordan fikse Outlook som ikke kobles til e-postserveren

Outlook er en personlig informasjonsbehandling som primært brukes til å hente e-post og er en del av Microsoft Office Suite. Det som gjør Outlook forskjellig fra andre e-postadministratorer, er at den har muligheten til å lagre notater, inkluderer en kalender og også en journal. Brukere kan også bruke den til surfing på nettet.

Outlook kobles ikke

Outlook har eksistert en god stund og er et av Microsofts primære produkter. Til tross for populariteten er det flere tilfeller der brukere ikke klarer å koble Outlook til den respekterte serveren eller få e-postmeldingen aktiv. Dette er et veldig vanlig og tilbakevendende problem og avhenger ikke av noen oppdatering overhodet. I denne artikkelen vil vi gå gjennom alle årsakene til hvorfor dette problemet oppstår, og også hva de mulige løsningene er for å fikse det.

Hva får Outlook til å ikke koble til?

Outlook er i utgangspunktet et frittstående program som regelmessig prøver å koble til e-postserverne. Det er også et alternativ å jobbe frakoblet i Outlook. Outlook fungerer ved å hente alle e-postene til lokal lagring og lar deg se e-post fra datamaskinen din. Dette kan imidlertid ikke fungere hvis selve applikasjonen ikke er i stand til å koble til. Her er noen av grunnene til at dette kan skje:

 • Dårlig internettforbindelse: Vi kan ikke se bort fra den åpenbare grunnen til at du kanskje ikke kan koble til Outlook. Hvis du har dårlig / ingen internettforbindelse, vil det være umulig å koble til internett.
 • Arbeid frakoblet aktivert: Outlook har en funksjon av 'Arbeid frakoblet' som lar brukerne holde seg frakoblet internett mens de bruker full funksjonalitet i applikasjonen. Hvis denne funksjonen er aktivert, kobles ikke Outlook til internett.
 • Tredjeparts Outlook-tillegg: Outlook, som andre Office-produkter, lar brukerne bruke tredjeparts tillegg i applikasjonen. Disse tilleggene kan være nyttige for deg, men de er kjent for å forårsake mange problemer med selve applikasjonen.
 • Kontokorrupsjon: En annen grunn til at du kanskje ikke kan koble Outlook til nettverket, er at kontoen du bruker, på en eller annen måte er ødelagt eller har problemer med seg selv. Når dette skjer, vil ikke applikasjonen kunne bruke kontoen din til å logge på e-postserveren.
 • Korrupt datafil: En annen interessant grunn til at vi kom over var hvor Outlook-datafilene var korrupte. Dette scenariet forekommer mye, spesielt i forhold der Outlook ikke var i stand til å oppdatere dataene sine ordentlig på grunn av en brå nedleggelse.
 • Utdatert program: Microsoft lanserer flere oppdateringer, inkludert sikkerhetsoppdateringer for hele Office-applikasjonen. Disse oppdateringene retter seg også mot feilrettinger som kan plage applikasjonen.
 • Korrupt Office-installasjon: Outlook er en del av Microsoft Office / Office 365. Office er en del av en applikasjonspakke som inkluderer Word, Excel, etc. Hvis selve installasjonen er skadet, vil ikke Outlook kunne koble til internett.
 • Datamaskin i feiltilstand: Selv om dette kan være sjelden, men vi kom også over situasjoner der datamaskinen selv var i en feiltilstand. Strømsykling av datamaskinen ordentlig løser vanligvis problemet.

Før du går videre med løsningene, må du sørge for at du er logget på som administrator på datamaskinen din. Du bør også vite legitimasjonen til kontoen din som du bruker i Outlook sammen med webmail-serveradressen, ettersom vi kanskje tilbakestiller flere moduler. Start med den første løsningen og arbeid deg nedover, ettersom de er oppført i henhold til vanskeligheter og effektivitet.

Løsning 1: Sykle datamaskinen din

Før vi begynner å implementere riktige løsninger, vil vi først prøve å starte datamaskinen og ruteren på nytt helt, slik at dette utrydder eventuelle feilkonfigurasjoner de er i. Disse enhetene er kjent for å komme i feiltilstand hver gang på gang på grunn av en dårlig oppdatering eller uventede nedleggelser. . Rutere er spesielt kjent for å komme i feiltilstander og holde seg slik til de blir strømsyklus. Sørg for at du lagrer arbeidet ditt før du fortsetter.

 1. Slå av datamaskinen og ruteren. Ta nå ut hovedstrømforsyningen og trykk og hold inne strømknappen i rundt 2-3 minutter.
 2. Vent nå i rundt 5-8 minutter før du kobler strømforsyningen til igjen og slår på enhetene dine. Prøv nå å koble til nettverket etter at det har begynt å overføre, og sjekk om problemet er løst, og du kan koble til Outlook uten problemer.

Hvis motorsyklingen ikke fungerer, og du fremdeles ikke klarer å koble til riktig, bør du gå videre til neste trinn for å sjekke internett.

Løsning 2: Kontrollere internettforbindelse:

En annen ting å sjekke før vi starter tekniske løsninger er at det er en gyldig internettforbindelse. Hvis det er et problem med nettverket eller det ikke er åpent, vil du ikke kunne koble til noen servere overhodet. I denne løsningen vil vi gi deg tips om hvordan du kan sørge for at internett fungerer, og hvordan du tilbakestiller ruteren din hvis ting ikke går vår vei.

 • Prøv å koble en annen enhet til samme nettverk. Hvis enheten har Outlook, kan du prøve å starte den og se om den fungerer som den skal.
 • Prøv å få tilgang til nettleseren din og naviger til e-postens nettsted og se om du kan hente e-posten din derfra. Hvis det er et problem der, og du ikke kan koble til, betyr det sannsynligvis at det er et problem med serverne.
 • Hvis du bruker et organisasjons- eller offentlig internett, anbefales det at du bytter til et privat. Vanligvis har åpne og offentlige internett begrenset tilgang, noe som fører til at noen applikasjoner ikke fungerer som forventet.

Hvis alle tipsene ovenfor ikke fungerer, og du ikke har tilgang til internett, kan du gå videre og prøve å tilbakestille ruteren som forklart nedenfor:

Før vi begynner å resette ruteren, må du notere ruterens konfigurasjoner . Hver ISP har spesifikke innstillinger lagret på ruteren din. Hvis vi tilbakestiller ruteren, vil disse konfigurasjonene gå tapt, og du vil ha et annet problem tilgjengelig. Her må du navigere til IP-adressen som er tilknyttet ruteren din. Dette er enten til stede på baksiden av enheten eller i boksen til ruteren din. Dette kan være noe som '192.168.1.2'. Hvis du ikke finner adressen, googler du rutermodellen din og får informasjonen fra nettet.

 1. Søk etter en knapp på baksiden av ruteren din, og trykk på den i ~ 6 sekunder til ruteren slår seg av og på igjen når det betyr tilbakestilling.
 2. Etter at du har kommet inn i konfigurasjonene (hvis noen), kobler du konsollen tilbake til nettverket og sjekker om feilen ved initialisering av nettverket er løst for godt.

Løsning 3: Slå av arbeid frakoblet

Outlook har en funksjon av å jobbe frakoblet. Denne modusen er vanligvis slått på av folk når de ikke har internettilgang og fortsatt vil bruke Outlook og enten sjekke gamle e-postmeldinger eller jobbe på arbeidsområdet deres. I frakoblet modus vil Outlook ikke koble til noen servere eller hente e-post, selv om internett er tilgjengelig. Her i denne løsningen vil vi navigere til Outlook-innstillinger og sørge for at Arbeid frakoblet modus er slått av.

 1. Start Outlook på datamaskinen din.
 2. Klikk nå på fanen Send / motta og se etter knappen Arbeid frakoblet .Arbeid frakoblet modus - Outlook
 3. Hvis alternativet er nedtonet, betyr det at modusen er aktiv. Klikk på den en gang for å deaktivere den. Prøv å koble til og se om problemet er løst.

Løsning 4: Se etter oppdateringer

Før vi reparerer Outlook-kontoen din og tilbakestiller datafilene, vil vi først sjekke om det er noen oppdateringer som kan være tilgjengelige for både Outlook og Windows. Vanligvis oppdateres Office 365 (eller vanlig Office) automatisk når det er en oppdatering tilgjengelig. Office-oppdateringer er en del av Microsoft Updates selv, og du trenger ikke å gjøre noe.

Imidlertid, hvis du har kansellert den kommende oppdateringen eller utsatt den manuelt, vil ikke Outlook bli oppdatert til den siste versjonen. Feil er vanlig i alle applikasjoner, selv om de er utviklet av Microsoft. Med nye oppdateringer, sammen med nye funksjoner, blir eksisterende feil løst. I denne løsningen vil vi sjekke Outlook og Windows for potensielle oppdateringer.

 1. Start Outlook . Når du er i applikasjonen, klikker du på Fil- knappen som er til stede øverst til venstre på skjermen.Fil - Outlook
 2. Klikk nå på Office-konto fra venstre navigasjonsfelt og klikk på Oppdateringsalternativer til stede på høyre side av skjermen.Oppdateringsalternativer - Outlook
 3. Hvis det er noen oppdateringer, laster Windows ned og installerer dem automatisk på datamaskinen din.

Det anbefales også at du også oppdaterer Windows til den nyeste versjonen. Windows frigjør sikkerhetsoppdateringer for Office 365-produkter.

 1. Trykk på Windows + S, skriv " oppdater " i dialogboksen og åpne applikasjonen.
 2. Når du er i oppdateringsinnstillingene, klikker du på Kontroller etter oppdateringer og venter på at Microsoft skal koble til servere.Ser etter oppdateringer - Windows
 3. Hvis det er noen oppdatering, blir den automatisk lastet ned om en stund og installert på datamaskinen din.
 4. Start datamaskinen på nytt etter begge oppdateringene, og prøv nå å koble til. Sjekk om problemet er løst.

Løsning 5: Reparere Outlook-konto

Hvis alle metodene ovenfor ikke fungerer, vil vi prøve å reparere Outlook-kontoen din på datamaskinen din. Her refererer Outlook-konto til informasjonen om e-postadresser eller servere du har lagt inn i applikasjonen. Disse innstillingene kan noen ganger forstyrres og forårsaker dermed forskjellige problemer, for eksempel at applikasjonen ikke kobles til. I denne løsningen navigerer vi til Outlook-kontoinnstillingene og prøver manuelt å reparere kontoen din. Hvis det er noe problem, vil Outlook automatisk ta seg av det.

 1. Start Outlook og klikk på Fil- fanen øverst til venstre på skjermen.
 2. Klikk nå på Info og velg deretter kontoen din fra rullegardinmenyen. Klikk nå på Innstillinger for konto og sosiale nettverk, og klikk deretter Kontoinnstillinger .
 3. Velg nå e-postadressen som forårsaker problemet, og klikk på Reparer- knappen som er til stede øverst til venstre på skjermen.Reparerer Outlook-konto
 4. Du blir nå bedt om å oppgi detaljene dine eller bekrefte dem. Det anbefales at du fjerner passordet og skriver det inn igjen. Dette vil eliminere muligheten for at du har tastet inn feil passord.Angi kontodetaljer - Outlook
 5. Trykk på Neste . Nå vil Outlook automatisk prøve å opprette en forbindelse med serverne og deretter diagnostisere eventuelle problemer (hvis noen).Konto for reparasjon av Outlook
 6. Etter at kontoen er reparert, sjekk om problemet er løst.

Løsning 6: Deaktivering av utvidelser

Normalt er de fleste utvidelsene som er tilgjengelige for Outlook av bekreftede utviklere. Imidlertid fungerer ikke alle riktig, og noen er til og med i konflikt med Outlook-innstillingene og fører til at den ikke fungerer eller kobles til. Her, hva du bør gjøre er å deaktivere alle utvidelsene og deretter prøve å koble til. Hvis forbindelsen er vellykket, betyr det at det var et problem med en eller flere utvidelser. Deretter kan du aktivere dem en etter en og deretter diagnostisere hvilken som forårsaker problemet.

 1. Start Outlook og naviger til Fil> Alternativer . Klikk på tillegg fra venstre navigasjonslinje i Alternativer.
 2. Nederst på høyre panel kommer du til knappen ved siden av Administrer . Klikk på den en gang.Tilleggsinnstillinger - Outlook
 3. Fjernmerkingen for alle utvidelsene, og klikk OK .Deaktivering av tilleggsinnstillinger
 4. Start Outlook-programmet på nytt og sjekk om problemet er løst. Hvis det er tilfelle, kan du følge fremgangsmåten for å diagnostisere det plagsomme tillegget som forklart ovenfor.

Løsning 7: Gjenoppbygger Outlook-datafilen

Før vi installerer / reparerer Office 365-installasjonsfilene, er det verdt å gjenoppbygge hele Outlook-datafilen. Outlook lagrer dataene i en ekstern fil. Dette er en type lagring for applikasjonen som den bruker i sin virksomhet. I denne løsningen vil vi slette datafilen. Så når vi starter Outlook, vil den øyeblikkelig merke at datafilen mangler og deretter prøve å gjenskape den fra bunnen av. Dette vil løse korrupsjonsspørsmål (hvis noen).

 1. Naviger til kontoinnstillinger som vi gjorde i løsning 5 når du reparerte kontoen.
 2. Klikk nå på fanen Datafiler, og etter at du har valgt e-postkontoen som forårsaker problemer, klikker du på Åpne filplassering .Åpne Outlook-datafilens plassering
 3. Nå kan du enten Gi nytt navn til filen eller flytte den til et annet sted.
 4. Åpne Outlook igjen. Den vil automatisk forsøke å gjenopprette datafilen din. Etter at den er gjenoppbygd, sjekk om problemet er løst.

Løsning 8: Reparere / installere Outlook på nytt

Hvis alle metodene ovenfor ikke fungerer, og du fremdeles ikke klarer å få Outlook til å fungere, kan vi prøve å reparere / installere programmet på nytt. Her bør du først prøve å reparere suiten (Office 365). Hvis reparasjonen ikke fungerer, kan du gå videre og prøve å installere den helt på nytt.

Merk: Når du installerer på nytt, kan det hende at du må installere kjørbar med deg, samt produktnøkkelen.

 1. Trykk på Windows + R, skriv “ appwiz. cpl ”i dialogboksen og trykk Enter.
 2. Når du er i applikasjonsbehandling, finn oppføringen til Microsoft Office. Høyreklikk på den og velg Endre .
 3. Velg alternativet Reparer fra følgende vindu og trykk Fortsett .Reparerer Outlook
 4. Følg nå instruksjonene på skjermen, og start prosessen på nytt når prosessen er fullført, og sjekk om du kan starte og få Outlook til å fungere uten problemer.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det