Fix: Uplay har oppdaget en uopprettelig feil og må slå seg av

Uplay er en digital distribusjon, digital rettighetsadministrasjon, flerspiller og kommunikasjonstjeneste utviklet av Massive Entertainment for å prøve å bruke en enkelt app til å administrere dine prestasjoner som kan overføres til andre spill. Tjenesten leveres på tvers av forskjellige plattformer, og den brukes primært av Ubisoft-spill.

Etter at brukerne har prøvd og kjøre et av spillene de har lastet ned og installert på datamaskinen deres, mottok de feilmeldingen "Uplay har oppdaget en uopprettelig feil og må slå av" som kan være forårsaket av forskjellige årsaker, men alle kan være løst ved hjelp av løsningene vi har utarbeidet nedenfor.

Hva forårsaker “Uplay har oppdaget en uopprettelig feil og må slå seg av” Feil?

Den vanligste årsaken til dette problemet er en ny oppdatering som blir utgitt for Uplay-tjenesten, og etterlater de gamle versjonene uten støtte. Det virkelige problemet oppstår på grunn av at Uplay-klienten ikke kan oppdatere automatisk.

Andre årsaker inkluderer for strenge sikkerhetsinnstillinger som brannmuren du har installert på datamaskinen. En av de mest populære årsakene var definitivt en korrupt vertsfil som kan ha blitt endret av brukeren eller av en Windows-oppdatering.

Løsning 1: Oppdater Uplay

Dette er vanligvis et rent tegn på at Uplay-klienten er utdatert, og Ubisoft-selskapet har sannsynligvis gitt ut en ny versjon. Det oppstår imidlertid et annet problem ettersom klienten ikke kan være oppdateringer (da den ikke kan åpnes), og du må utføre oppdateringsprosessen manuelt. ved å avinstallere den nåværende versjonen av klienten og installere den nye.

 1. Først og fremst må du sørge for at du har logget på med en administratorkonto, siden du ikke vil kunne avinstallere programmer ved hjelp av andre kontoprivilegier.
 2. Ikke bekymre deg for å miste prestasjonene dine eller andre data relatert til Uplay, da disse dataene utelukkende er knyttet til Uplay-kontoen din og ikke installasjonen på datamaskinen din.
 3. Klikk på Start-menyen og åpne Kontrollpanel ved å søke etter det. Hvis du bruker Windows 10 som ditt valgte operativsystem, kan du klikke på tannhjulikonet for å åpne Innstillinger-appen.
 4. I Kontrollpanel bytter du Vis som alternativ til Kategori øverst til høyre og klikker på Avinstaller et program under Programmer-delen.

 1. Hvis du bruker Innstillinger-appen, klikker du på Apper umiddelbart for å åpne en liste over alle installerte programmer på din PC.
 2. Finn Uplay-oppføringen på listen og klikk på den en gang. Klikk på Avinstaller-knappen over listen og bekreft eventuelle dialogbokser som kan vises. Følg instruksjonene på skjermen for å avinstallere Uplay og starte datamaskinen på nytt etterpå.

 1. Naviger til mappen der du har installert Uplay i utgangspunktet. Som standard skal det være enten C >> Program Files eller C >> Program Files (x86). Finn Uplay-mappen som ligger i disse mappene, og slett alle filer du kan støte på ved å høyreklikke på dem og velge Slett fra hurtigmenyen.

Gå til denne lenken og klikk på Last ned Uplay for PC-knappen for å laste ned den nyeste versjonen av Uplay-klienten. Dobbeltklikk på den nedlastede filen i nedlastingsmappen for å starte nedlastings- og installasjonsprosessen, og følg instruksjonene på skjermen for å installere dette verktøyet riktig.

Start spillet på nytt og sjekk om "Uplay har oppdaget en uopprettelig feil og må slå seg av" vises fortsatt når du kjører det problematiske Ubisoft-spillet.

Løsning 2: Endre måten du kobler til Internett på

Noen ganger må du koble til en mer pålitelig kilde til Internett-tilkobling for å starte Uplay-oppdateringstjenesten. Noen ganger når den trådløse tilkoblingen din ikke er så sterk på datamaskinen din, vil den vise "Uplay har oppdaget en uopprettelig feil og må slå av" -feilen, så prøv å bytte til Ethernet bare for å starte Uplay riktig første gang.

Hvis du vil bli kvitt dette problemet, må du gjøre følgende:

 1. Hvis du bruker en trådløs tilkobling via en ruter, må du finne eller kjøpe en Ethernet-kabel. Hvis du ikke er sikker på hvordan det ser ut, kan du sjekke bildet nedenfor eller bare spørre en leverandør om du ikke eier en hjemme hos deg.

 1. Koble den ene enden av kabelen til PC-en eller den bærbare datamaskinen, og koble den andre enden til modemet du brukte for Internett-tilkoblingen hvis du klarer å finne en. Den andre metoden vil være å koble Ethernet-kabelen direkte til ruteren hvis du ikke finner et modem eller hvis du bare ikke bruker et.
 2. Prøv å kjøre det problematiske Ubisoft-spillet for å se om Uplay nå starter riktig.

Løsning 3: Tilbakestill vertsfilen

Hvis du har prøvd å løse andre problemer på datamaskinen din i tillegg til dette problemet, har du kanskje redigert vertsfilen som ligger dypt inn i System32-mappen i forskjellige undermapper. Hosts-filen brukes til å kartlegge vertsnavn til IP-adresser. Hvis du av en eller annen grunn finner ut at Hosts-filen din er kompromittert, eller hvis du begynner å oppleve dette problemet med Uplay, kan du tilbakestille Hosts-filen til standard ved å følge trinnene nedenfor.

 1. Naviger til stedet C >> Windows >> System32 >> Drivere >> Etc ved å navigere til det etter å ha åpnet File Explorer. Klikk først Denne PCen eller Min datamaskin fra venstre rute for å finne og åpne din lokale disk C.
 2. Hvis du ikke kan se Windows-mappen, kan det hende du må slå på alternativet som lar deg se skjulte filer og mapper. Klikk på "Vis" -fanen i Filutforskerens toppmeny, og klikk på "Skjulte elementer" i avkrysningsruten i Vis / skjul-delen. File Explorer viser de skjulte filene og husker disse innstillingene til du endrer dem igjen.

 1. Finn vertsfilen i Etc-mappen, høyreklikk på den, klikk Egenskaper og klikk deretter kategorien Sikkerhet. Klikk på Avansert-knappen. Vinduet "Avanserte sikkerhetsinnstillinger" vises. Her må du endre eier av nøkkelen.
 2. Klikk på Endre-lenken ved siden av "Eier:" - etiketten. Vinduet Velg bruker eller gruppe vises.

 1. Velg brukerkontoen via Avansert-knappen, eller skriv bare brukerkontoen din i området som sier 'Angi objektnavnet du vil velge' og klikk OK. Legg til brukerkontoen din og TrustedInstaller-kontoen i tilfelle det er tilfelle.
 2. Hvis du vil endre eier av alle undermapper og filer i mappen, kan du eventuelt merke av for "Erstatt eier på undercontainere og objekter" i vinduet "Avanserte sikkerhetsinnstillinger". Klikk OK for å endre eierskapet.
 3. Etter å ha tatt eierskap til vertsfilen, høyreklikker du på den og velger alternativet Gi nytt navn fra hurtigmenyen. Endre navnet til hosts.old og bruk endringene.

Nå er det på tide å opprette en ny vertsfil i samme mappe, men ved å bruke malen vil vi gi deg. Dette er den enkleste delen av denne løsningen, og problemet er nå nesten løst ettersom det er ganske enkelt å lage filen.

 1. Åpne Notisblokk ved å søke etter den etter å ha klikket på Start-menyknappen eller søkefeltet rett ved siden av den. Du kan også bruke Windows Key + R-tastekombinasjonen og skrive "notepad.exe" i Kjør-boksen for å åpne Notisblokk.

 1. La filen være tom, og klikk på Fil-alternativet fra toppmenyen øverst til venstre i Notisblokk-vinduet. Velg Lagre som fra rullegardinlisten og naviger til C >> Windows >> System32 >> Drivere >> Etc-mappe ved hjelp av File Explorer.
 2. Under alternativet Lagre som type, hold det som et tekstdokument og sett alternativet Filnavn til “verter” uten anførselstegn.

 1. Klikk OK for å lagre filen i samme mappe der den gamle vertsfilen var plassert, og start datamaskinen på nytt for å lagre endringene, og sjekk om det samme problemet fortsatt vises på datamaskinen.

Løsning 4: Deaktiver brannmurer helt

Brannmurverktøy er en av de viktigste delene av hele sikkerheten din, siden de forhindrer programmer i å koble seg til Internett fritt, ettersom hvert program må tillates før det bare kan koble seg på nettet og gjøre som det vil.

Det ser imidlertid ut til at deaktivering av brannmurene dine en stund faktisk løste problemet da Uplay deretter fortsatte å åpne og feilen sluttet å vises selv etter at brannmuren er slått på igjen. For å sikre dette, bør du også gjøre et unntak for Uplay i brannmuren. Trinnene nedenfor er relatert til Windows-brannmuren som kommer innebygd i hver Windows-PC.

 1. Åpne Kontrollpanel ved å søke etter oppføringen i Start-knappen eller ved å klikke på forstørrelsesglasset Søk eller den sirkulære Cortana-knappen til venstre på oppgavelinjen.

 1. Etter at kontrollpanelet er åpnet, endrer du visningen til store eller små ikoner og navigerer til bunnen av den for å finne alternativet Windows-brannmur.

 1. Click on Windows Firewall and click on the Allow and app or feature through Windows Firewall option from the left side list of options. A list of apps should open. Locate the Uplay entry on the list and check the boxes next to both Private and Public networks.
 2. Click OK and restart your computer before relaunching the problematic game and checking if it will now run without displaying the “Uplay has detected an unrecoverable error and must shut down” error message.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det