Korriger: Bluestacks Engine vant ikke start

BlueStacks er en Android-emulator som lar deg kjøre Android-spill og apper på din PC eller Mac. Noen ganger, når du starter BlueStacks, vil du se en feilmelding som indikerer at motoren ikke kunne startes. Du kan enten prøve å starte motoren på nytt fra feildialogen eller starte PCen på nytt og prøve på nytt. Disse alternativene løser vanligvis ikke problemet og hindrer deg i å bruke BlueStacks.

Denne feilmeldingen vises vanligvis etter installasjon av BlueStacks-oppdateringen. Mange brukere begynte å se denne feilen da de oppdaterte BlueStacks til den nyere versjonen. Så den vanligste årsaken til denne feilen er en feil i oppdateringen. For noen brukere kan dette også skje etter Windows-oppdateringen. Igjen, det peker på en feil i Windows- eller BlueStacks-oppdateringen. I sjeldne tilfeller kan problemet skyldes feil innstillinger og / eller deaktivert virtualiseringsteknologi.

Tips

Prøv å slå av antivirusprogrammet, spesielt hvis du har Avast. Det er vanligvis et alternativ for deaktivering. Høyreklikk bare antivirusikonet fra systemstatusfeltet og velg alternativet Deaktiver. Deaktiver applikasjonen i kort tid og sjekk om BlueStacks fungerer i den perioden. Hvis det fungerer bra, er problemet ganske enkelt på grunn av sikkerhetsapplikasjonen. Å bytte til et annet sikkerhetsapplikasjon vil forhindre disse problemene i fremtiden.

Metode 1: Bytt til DirectX og endre RAM-kapasitet

I motorinnstillingene til BlueStacks har du muligheten til å bruke OpenGL eller DirectX. Som standard bruker BlueStacks OpenGL, og dette alternativet blir valgt. Bytt til DirectX og omstart løser vanligvis dette problemet.

Følg trinnene nedenfor for å bytte til DirectX

 1. Åpne BlueStacks
 2. Klikk på alternativknappen øverst til høyre. Denne knappen vil se ut som en pil nedover
 3. Velg Innstillinger

 1. Klikk Motor fra venstre rute
 2. Velg DirectX
 3. Klikk Start på nytt nå

Sjekk om problemet er løst eller ikke. Hvis problemet fortsatt vedvarer, følg deretter alle trinnene ovenfor (men ikke klikk Start på nytt-knappen). En du har valgt DirectX-alternativ, endre kjernetallet fra rullegardinmenyen og prøv forskjellige RAM-kapasitetsinnstillinger. Når du er ferdig, klikker du på Start på nytt nå og sjekker om dette løser problemet. Noen ganger løser problemet forskjellige RAM-innstillinger som sendes med DirectX.

Metode 2: Aktiver virtualiseringsteknologi

Å sørge for at virtualisering er aktivert på PC-en din, hjelper også til å løse dette problemet. Mange brukere løste problemet ved å bare slå på virtualiseringsalternativet fra BIOS. Virtualisering, hvis du ikke vet det, gir Intel-maskinvaren et løft mens du virtualiserer, og hjelper BlueStacks til å kjøre jevnere og raskere.

Men før du aktiverer virtualiseringsteknologien, la oss først sjekke om systemet ditt støtter denne teknologien eller ikke. Her er trinnene for å sjekke om virtualiseringsteknologien er tilgjengelig eller ikke.

Merk: Det er forskjellige måter å sjekke tilgjengeligheten på, avhengig av prosessoren. Så hvis du har en Intel-prosessor, følg instruksjonene i den delen. På den annen side, hvis du har en AMD-prosessor, hopper du over Intel-delen og går til AMD-delen og følger instruksjonene gitt der.

For Intel-brukere

 1. Klikk her og klikk på msi- knappen fra venstre rute. Dette vil laste ned Intel Processor Identification Utility . Merk: Du kan bla ned og laste ned Intel Processor Identification Utility på ditt spesifikke språk. Språket er nevnt rett over nedlastingsknappen.
 2. Når du er lastet ned, kjører du verktøyet og installerer det
 3. Når programmet er installert, kjører den Utility og klikk på CPU Technologies kategorien
 4. Se etter Intel® Virtualization Technology i listen. Hvis det er skrevet Ja foran det, har du denne teknologien, og du kan fortsette å aktivere teknologien. Hvis prosessoren din ikke støtter denne teknologien, er det ikke noe vi kan gjøre for deg. Du kan hoppe over denne metoden.

For AMD-brukere

 1. Klikk her for å laste ned AMD V Detection Utility
 2. Når du er lastet ned, kjører du verktøyet, og det vil fortelle deg om du har virtualiseringsteknologi eller ikke. Meldingen skal være omtrent slik “ Systemet er kompatibelt med Hyper-V ”.

Hvis systemet ditt er kompatibelt, fortsett ellers hopp over denne metoden.

Så, her er trinnene for å aktivere virtualiseringsteknologien.

 1. Start PCen på nytt
 2. Trykk på Esc , F8 , F12 eller F10 når produsentens logo vises. Knappen endres fra produsent til produsent, slik at du sjekker dokumentasjonen eller prøver disse knappene en etter en. Du kan også se på hjørnene når produsentens logo vises. Det er vanligvis en melding som " Trykk på F10 (eller en annen tast) for å gå inn i BIOS ".
 3. Dette åpner BIOS-menyen. Hvis du fremdeles ikke er i BIOS-menyen, kan du se en liste over alternativer. Det bør være en alternativ BIOS-meny i denne listen. Bare bruk piltastene for å navigere og trykk Enter for å velge alternativet. Naviger til BIOS-menyvalget og trykk Enter
 4. Nå skal du være i BIOS-menyen. Igjen vil BIOS-menyen variere avhengig av produsent, så du må se etter alternativet selv. Det bør være et alternativ som heter Virtualization Technology eller Intel Virtualization Technology eller Intel VT for Direct I / O (eller en variant av dette alternativet). Aktiver disse alternativene, lagre innstillingene og avslutt BIOS. Merk: Du kan bruke piltastene til å navigere og Enter-tasten for å velge eller endre et alternativ.

Du bør være god til å gå på neste oppstart.

Metode 3: Avinstaller og installer helt

Bare å avinstallere og installere BlueStacks på nytt, løser også problemet. Så, her er trinnene for fullstendig avinstallering og deretter installering av BlueStacks på nytt.

 1. Hold Windows-tasten og trykk på R
 2. Skriv inn % temp% og trykk Enter

 1. Trykk og hold CTRL- tasten og trykk A ( CTRL + A )
 2. Trykk på Slett- tasten og bekreft eventuelle ytterligere beskjeder. Dette vil slette innholdet i temp-mappen
 3. Klikk her og lagre filen. Dette er BlueStacks avinstalleringsprogram . Når filen er lastet ned, kjører du avinstallasjonsprogrammet og venter på at den er ferdig. Klikk Ja hvis den ber om tillatelser

 1. Klikk Ok når prosessen er ferdig

 1. Nå er det på tide å installere BlueStacks. Klikk her og last ned den nyeste BlueStacks-versjonen.
 2. Nå skal vi gå i sikkermodus og installere BlueStacks.
 3. Hold Windows-tasten og trykk på R
 4. Skriv inn msconfig og trykk Enter

 1. Velg kategorien Boot

 1. Sjekk muligheten sikker oppstart i Boot alternativer seksjonen
 2. Velg alternativet Minimal under Safe Boot- alternativet
 3. Klikk OK

 1. Windows vil be deg om å starte på nytt. Klikk på Start på nytt
 2. Når systemet har startet på nytt, vil du være i sikkermodus. Bare naviger til stedet der du lastet ned BlueStacks og kjør installasjonsprogrammet. Installer de BlueStacks
 3. Når installasjonen er ferdig, må du slå av alternativet Sikker modus.
 4. Hold Windows-tasten og trykk på R
 5. Skriv inn msconfig og trykk Enter

 1. Velg kategorien Boot

 1. Fjern merket for alternativet Sikker oppstart i delen Alternativer for oppstart
 2. Klikk OK

 1. Windows vil be deg om å starte på nytt. Klikk på Start på nytt

Datamaskinen din skal starte i normal modus. Sjekk om BlueStacks fungerer som den skal eller ikke.

Metode 4: Gå tilbake til forrige versjon

Hvis du begynte å oppleve problemet etter en Windows-oppdatering, er det tydeligvis problemet med den nyeste Windows-versjonen. I dette scenariet er det eneste alternativet for deg å gå tilbake til forrige versjon og vente på Windows-oppdateringen som ikke forårsaker dette problemet.

Merk: Det er en viss tidsgrense (10 dager) der du kan gå tilbake til forrige versjon etter en Windows-oppdatering. Så husk det fordi dette alternativet ikke alltid vil være tilgjengelig.

Her er trinnene for å gå tilbake til forrige versjon

 1. Hold Windows-tasten og trykk på I
 2. Klikk på Oppdater og sikkerhet

 1. Klikk på Gjenoppretting fra venstre rute
 2. Klikk på Kom i gang- knappen i Gå tilbake til en tidligere versjon Hvis denne knappen er nedtonet, kan du dessverre ikke gå tilbake. Når du klikker på Kom i gang-knappen, følger du bare instruksjonene på skjermen, så er du klar.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det