Hvordan få tilbakebetaling på Origin Games?

De fleste plattformer med kjøpbare produkter gir tilbakebetalingsalternativet for sine kunder. Refusjonen er nødvendig hvis kunden kjøper feil produkt, eller hvis produktet ikke var slik de forventet å være. Akkurat som Steam, EPIC og andre plattformer, gir Origin også refusjonsalternativet for sine kunder. Deres store spillgaranti lar brukerne returnere spillene (som de ikke liker) for refusjon. Imidlertid vil refusjonen kun være tillatt for spill som er kvalifisert for refusjon.

Få refusjon på Origin Games

Den store spillgarantien gjelder bare spillene som er kjøpt gjennom Origin og ikke en tredjepartsbutikk. Tredjepartsplattformen eller butikken vil ha sin egen returpolicy og har ingenting å gjøre med Origin-policyen. Origin-policyen angir følgende regler for refusjon.

Hvis en bruker får tekniske problemer som er utenfor deres kontroll (fra Origin-siden) på det nye spillet som nettopp ble utgitt innen 30 dager, kan de be om refusjon. Du kan be om tilbakebetaling innen 72 timer etter den første lanseringen av spillet i stedet for 24.

Origin tillater refusjon bare to ganger for hvilket som helst spill og ikke lenger. Du vil fremdeles kunne kjøpe spillet for tredje gang, men det blir ikke refusjon for tredje gang. Hvis brukeren kjøper DLC og elementene i spillet separat, kan de heller ikke refunderes.

Du kan følge trinnene nedenfor for å be om refusjon for spillet du kjøpte fra Origin:

  1. Åpne Origin offisielle side og logg inn på kontoen din. Du kan også åpne Origin-applikasjonen mens du er pålogget.
  2. Flytt musen over kontonavnet, og velg alternativet EA-konto og fakturering .
  3. Velg her ordrehistorikken på venstre side. Velg en av de siste ordrene, og velg alternativet Refusjon .

    Merk : Refusjonsalternativet vises bare hvis spillet er kvalifisert for refusjon.

  4. Nå må brukeren fylle den nødvendige informasjonen for refusjon av spillet og klikke på Fortsett / Bekreft- knappen.
  5. Dette vil vellykket be om refusjon for spillet. Det vil ta tid for supportteamet å bekrefte refusjonen av produktet ditt.

Men hvis du ikke fant bestillingen din i listen for refusjon, kan du kontakte Origin Support-teamet slik at de kan hjelpe deg med problemet.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det