Slik løser du ingen video med støttet format og MIME-type funnet

Brukere opplever feilen ' Ingen video med støttet format og MIME-type funnet ' når de prøver å streame videoinnhold i Firefox-nettleserne. Denne videoen kan variere fra Facebook til andre plattformer som LiveGo. Nylig har Mozilla fulgt trenden og fjernet alle plugin-moduler fra nettleseren til fordel for HTML5, med unntak av Adobe Flash som fortsatt er mye brukt og populært.

Ingen video med støttet format og MIME-type funnet - Mozilla Firefox

Vi vil prøve forskjellige trinn for å løse dette problemet, alt fra å sjekke videotypen til å installere Adobe Flash. Før vi går til resten av artikkelen, må du sørge for at du synkroniserer profilen din først, da vi tilbakestiller Mozilla. Logg deg også på med en administratorkonto.

Forsikre deg om at du har den siste versjonen av Firefox installert på datamaskinen din på forhånd.

Hva forårsaker feilen "Ingen video med støttet format og MIME-type funnet" i Firefox?

Siden introduksjonen av HTML5 er feil som disse vanlige selv i populære nettlesere som Mozilla. Årsakene til at denne feilmeldingen oppstår når du streamer en video, er men ikke begrenset til:

 • Dårlige informasjonskapsler og hurtigbuffer lagret i Firefox. Hvert nettsted henter informasjonskapsler og hurtigbuffere når du laster innhold, og hvis de er korrupte eller dårlige, vil nettleseren vise feil som den som diskuteres.
 • Adobe Flash er ikke installert på datamaskinen din. Til denne datoen er det fortsatt mange nettsteder som bruker Flash.
 • Hvis du har Windows KN og N Edition , er ikke de medierelaterte teknologiene som kreves av Firefox installert i dem som standard. Slik skiller de seg fra andre Windows-utgaver.
 • Det er plugin-moduler i nettleseren som kan være korrupt eller i konflikt med videoavspilling.

Forsikre deg om at du eksporterer alle bokmerkene og dataene dine før du fortsetter. Når vi følger løsningene nedenfor, kan Firefox-dataene dine bli slettet.

Løsning 1: Installere Adobe Flash Player

Hvis du ikke har Adobe Flash Player installert på datamaskinen din, anbefales det at du gjør det med en gang. Som vi nevnte før, er det fortsatt mange nettsteder som bruker Adobe Flash til å streame videoene sine. Hvis du ikke har programvaren installert tidligere, følger du trinnene som er nevnt nedenfor.

 1. Du kan laste ned Adobe Flash Player fra det offisielle nettstedet og velge riktig webmotoralternativ sammen med Windows 10/8.
Adobe Flash Player
 1. Etter å ha lastet ned den kjørbare filen, installer den med administratorrettigheter og start datamaskinen på nytt. Prøv å få tilgang til videoen igjen.

Løsning 2: Tømme hurtigbuffer og informasjonskapsler

Det var flere brukere som rapporterte at hurtigbufferen og informasjonskapslene forårsaket problemer for dem. For eksempel kan de se videoen i privat modus, men klarte ikke å gjøre det på vanlig måte. Her vil vi prøve å tømme hurtigbufferen og informasjonskapslene fra nettleseren. Dette vil logge deg ut av alle nettsteder og kan til og med glemme huskede passord. Eksporter derfor alle bokmerkene og dataene dine før du følger denne løsningen.

 1. Åpne Firefox-klienten din og klikk på menyikonet øverst til høyre på skjermen.
 2. Velg nå knappen Alternativer som finnes et sted nær bunnen av menyen.
 3. Klikk på Personvern og sikkerhet ved å bruke navigasjonsruten til venstre.
 4. Klikk på Fjern historikk og velg alternativet Alt ved siden av tidsområdet.
Slette informasjonskapsler og data - Firefox
 1. Velg nå Fjern data og sørg for at alt er valgt. Trykk på Clear nå hvis den ekstra UAC-en presenteres.
 2. Start datamaskinen på riktig måte, og prøv å få tilgang til nettstedet som ga deg feilmeldingen.

Løsning 3: Installere Media Feature Pack (for Windows N / KN)

Windows N er versjoner av operativsystemet som inneholder alle de grunnleggende funksjonene i Windows, men som ikke har noen mediespillerfunksjoner. Folk kan installere denne funksjonen, men senere glem at Media Feature Pack ikke er innebygd.

Media Feature Pack (for Windows N / KN)

For å installere Medea Feature-pakken, naviger til Microsofts offisielle nettsted for å installere Media Feature Pack for N- og KN-versjoner av Windows 10 og last ned kjørbare filer til et tilgjengelig sted. Installer disse og start datamaskinen på nytt. Følg deretter løsning 1 igjen for å installere Flash og starte på nytt. Prøv nå å få tilgang til nettstedet og se om feilmeldingen er løst.

Løsning 4: Installere Firefox på nytt

Hvis alle løsningene ovenfor ikke fungerer, kan du prøve å installere Firefox på nytt fra bunnen av. Sørg derfor for at alle bokmerkene og dataene dine er trygt sikkerhetskopiert i Mozilla-kontoen din, slik at vi kan importere dem senere.

 1. Trykk på Windows + R, skriv “ appwiz. cpl ”i dialogboksen og trykk Enter.
 2. Når du er i applikasjonsbehandling, finn oppføringen til " Mozilla Firefox ", høyreklikk på den og velg Avinstaller .
Avinstallerer Mozilla Firefox i Windows 10
 1. Avinstaller alle Mozilla-produkter og start datamaskinen på nytt. Gå nå til Mozilla Download-siden og last ned den siste tilgjengelige versjonen. Etter installasjon, prøv å få tilgang til onlinevideoen på nytt og sjekk om feilmeldingen er løst.

Løsning 5: Bruke en annen nettleser

Hvis du mislykkes på alle måter når du prøver å streame en video, kan du bruke andre populære nettlesere der ute, for eksempel Chrome. Chrome bruker Chromium-webmotoren som er helt annerledes i forhold til Firefox med hensyn til koding, mediefunksjoner etc. Det var mange tilfeller der brukere klarte å streame videoer på Chrome sammenlignet med Firefox.

Laste ned Google Chrome i Windows 10

Naviger til Chrome-nedlastingsnettstedet og lagre den kjørbare filen på et tilgjengelig sted. Installer nå Chrome og prøv å få tilgang til nettstedsvideoen i den. Forhåpentligvis vil det ikke være noe problem.

Hvis videoen ikke er tilgjengelig på flere nettlesere og andre enheter også, betyr det sannsynligvis at det er noe galt på serversiden. Her kan du sende inn en klage til nettstedseieren og vente til den blir løst.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det