Hva er svchost.exe (LocalServiceAndNoImpersonation) og er det et virus?

Det har vært mange henvendelser fra brukere som har lagt merke til " svchost.exe (LocalServiceAndNoImpersonation) " i Oppgavebehandling og har vært nysgjerrig på funksjonaliteten og nødvendigheten av prosessen. I denne artikkelen vil vi diskutere funksjonen til tjenesten og avgjøre om den er trygg.

Hva er “Svchost.exe (LocalServiceAndNoImpersonation)”?

Windows 10 er det siste og det største av Microsofts operativsystemer. Den leveres med mange ytelsesforbedringer i forhold til tidligere versjoner, men den inkluderer også en rekke tilleggstjenester. Windows kjører disse tjenestene i bakgrunnen, og de kan bare observeres ved å starte den detaljerte versjonen av Oppgavebehandling. Tjenestene er ansvarlige for utførelsen av visse bakgrunnsoppgaver og alle integrerte prosesser knyttet til Windows.

Oftest kjører Windows tjenestene i bakgrunnen under dekke av “ svchost . exe “. Det er faktisk mange oppføringer av “ svchost . exe ”kjører i bakgrunnen samtidig hele tiden. Dette gjøres med vilje for å forhindre at hele operativsystemet krasjer hvis en bestemt tjeneste krasjer. Microsoft beskriver SvcHost som “svchost.exe er et generisk vertsprosessnavn for tjenester som kjører fra dynamiske lenkebiblioteker”.

Den “ svchost . exe (LocalServiceAndNoImpersonation) ”er et veldig mistenkelig navn, og det fanger mange brukere utenfor beskyttelsen, ettersom mange virus / skadelig programvare er kjent for å kjøre i bakgrunnen under dekke av litt endrede tjenestenavn. Denne prosessen er imidlertid relatert til applikasjonen " Windows App Locker " og ligger i "System32" -mappen.

Er “SvcHost.exe (LocalServiceAndNoImpersonation)” et virus?

Det er mange virus / skadelig programvare som kler seg under de litt endrede navnene på pålitelige Windows-tjenester. Denne tjenesten har et ganske uvanlig navn og blir ofte sett når et bestemt program blir lansert. Det er imidlertid helt trygt og er ikke forbundet med skadelig programvare / virus. Derfor anbefales det å la den kjøre i bakgrunnen så lenge den ligger inne i “ System32 ” -mappen. Du kan “høyreklikk” på prosessen i Task Manager og velg “ Åpne fil Location ” for å identifisere sin rot-mappen.

Hvordan kan jeg forhindre at "SvcHost.exe (LocalServiceAndNoImpersonation)" kjører i bakgrunnen?

I dette trinnet vil vi stoppe "SvcHost.exe (LocalServiceAndNoImpersonation)" fra å kjøre i bakgrunnen ved å fjerne alle konfigurasjonene for rotapplikasjonen Windows App Locker. Husk at ved å gjøre dette vil vi tilbakestille alle app-locker-relaterte konfigurasjoner. For å gjøre det:

  1. Trykk “ Windows ” + “ R ” for å åpne Kjør-ledeteksten.
  2. Skriv inn følgende kommando og trykk “ enter ”.
    secpol.msc
  3. Dobbeltklikk på “ Security Settings ” og deretter dobbeltklikk på “Application Kontrollregler”.
  4. Høyreklikk på alternativet "AppLocker" og velg alternativet "Tøm policy ".
  5. Klikk på " Ja " -knappen i advarselen for å fjerne alle reglene.
  6. Dette vil nå sette Windows App Locker-policyen til ukonfigurert, og den kjører ikke lenger i bakgrunnen.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det