Hva er: Din telefon & lsquo; YourPhone.exe & rsquo;

Telefonen din ” er navnet på den nylige applikasjonen som ble utviklet av Microsoft, og som ble forhåndsinstallert med oktoberoppdateringen til Windows 10. Det er en erstatning og en oppgradering fra den gamle “ Phone Companion ” -appen som Microsoft brukte til overføring av filer mellom datamaskiner . Søknaden ble kunngjort i arrangementet “Build 2018” 27. mai 2018.

Hva er “YourPhone.exe” på Windows?

YourPhone.exe ” er navnet på prosessen som indikerer at “ Your Phone ” -programmet kjører i bakgrunnen. Denne prosessen kan sees i oppgavelederen. Mange mennesker var bekymret for dets eksistens i oppgavebehandling og den konstante ressursbruken som er forårsaket av den.

Hva er “YourPhone.exe” til?

Søknaden ble designet for å knytte de Android eller iOS mobiltelefoner til datamaskinen . Ved hjelp av applikasjonen kan brukeren se nylig tatt bildene og med sende tekstmeldinger direkte fra Windows datamaskin. Det gir også kontroll over noen andre grunnleggende funksjoner på smarttelefonen, men det krever en konstant internettforbindelse for både datamaskinen og mobilen for å kunne fungere.

Kan appen "Telefonen din" deaktiveres?

Ja, applikasjonen " Din telefon " kommer som et frittstående program og har ikke blitt integrert i operativsystemet. Dette betyr at applikasjonen enkelt kan deaktiveres og til og med avinstalleres . Dette er faktisk en god beslutning fra Microsofts side, fordi mange ikke bruker funksjonen og ikke vil at den konstante ressursbruken skal trekke ytelsen.

Hvordan deaktiverer du “Telefonen din” -appen?

Applikasjonen kan enkelt deaktiveres ved å endre visse konfigurasjoner. Derfor vil vi i dette trinnet indikere prosessen for å deaktivere applikasjonen trinn for trinn. Slik deaktiverer du applikasjonen:

 1. Trykk " Windows " + " I " -knappene samtidig for å åpne " Innstillinger ".
 2. Klikk på " Personvernalternativ" og velg "Bakgrunnsapper" fra venstre rute.
 3. Rull ned og slå av for " Din telefon".

Dette vil deaktivere at applikasjonen kjører i bakgrunnen.

Hvordan avinstallerer du appen “Din telefon”?

Noen brukere vil ikke ha applikasjonen på datamaskiner i det hele tatt. Derfor vil vi i dette trinnet avinstallere applikasjonen "Din telefon" fullstendig fra datamaskinen vår. For det:

 1. Trykk " Windows " + " R " -knappene samtidig for å åpne "Kjør" -meldingen.
 2. Skriv inn " PowerShell " og trykk " Shift " + " C trl " + " Enter " for å åpne som administrator.

  Merk: Du må ha en administratorkonto for å kunne fortsette med dette trinnet.

 3. Skriv inn følgende kommando og trykk “ Enter ”.
  Get-AppxPackage Microsoft.YourPhone -AllUsers | Fjern-AppxPackage
 4. Søknaden fjernes helt fra systemet.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det