Hvordan logge på og bruke AIM

Å logge på og bruke AIM (AOL Instant Messenger) pleide å være utrolig enkel - du kan bare logge på Aim.com-e-postkontoen din, navigere til AIM Mail-innboksen din, og du kan bruke AIM til å snakke med kontaktene dine ved å finne dem i venstre rute. Dessverre er det ikke lenger tilfelle. Helt siden AIM ble avviklet i desember 2017, kan AIM-brukere ikke lenger få tilgang til direktemeldingen ved å bare logge på Aim.com-e-postkontoer eller AOL Mail-kontoer.

Hvis du vil vite hvordan du kan logge på og bruke AIM, er listet nedenfor de siste gyldige instruksjonene for å komme til AIM-kontoen din og bruke den via AIM Mail:

  1. I en nettleser du velger, naviger til  mail.aim.com .
  2. På høyre side av e-posten din, finn og klikk på  Logg inn .
  3. Når du blir bedt om å gjøre det, skriver du inn AIM-skjermnavnet og passordet for AIM-kontoen din.

    Merk:  Hvis du ikke ønsker å måtte skrive inn legitimasjonen din og manuelt logge på AIM-kontoen din hver gang, merker du av i boksen som sier Logg  automatisk på AIM når jeg logger på Mail for  å  aktivere  det alternativet.

  4. Klikk på  Logg på for  å logge på AIM-kontoen din.

Når du har logget deg på AIM-kontoen din, vil du se AIM-vennelisten din til høyre for e-posten din. Alle kontaktene du har på AIM vil bli oppført som dine venner i denne listen, og ganske enkelt å velge oppføringene for noen av dem fra denne listen vil tillate deg å sende direktemeldinger og tekstmeldinger til dem.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det