Fix: Apple Mobile Device USB Driver mangler

Feilen “Apple mobile device USB driver is missing” oppstår når iPhone ikke har noen drivere installert mot enheten for å fungere eller koble til Windows. En driver er hovedbroen mellom en maskinvareenhet og programvaren (i dette tilfellet operativsystemet) og gjennom den utføres alle operasjoner.

Hvis driveren ikke er installert eller mangler, kan ikke operativsystemet i det hele tatt kommunisere med enheten. Alle enheter har egne drivere, og de må installeres før data sendes. For å fikse denne feilen, vil vi prøve å installere Apple-enhetsdriverne manuelt og se om dette løser problemet.

Hvordan fikse Apple Mobile Device USB Driver mangler

 • Apple-mobilenhet USB-driver vises ikke : Denne feilen oppstår når datamaskinen ikke kan vise noen drivere mot Apple-enheten som er koblet til datamaskinen.
 • Apple-mobilenhet USB-driver mangler i enhetsbehandling: Dette problemet betyr at Apple-enheten ikke er synlig i enhetsbehandleren når du kobler den til datamaskinen. I de fleste tilfeller betyr dette at forbindelsen din til Apple-enheten ikke er riktig innstilt.
 • Apple Mobile Device Service mangler: Apple Software har sin egen tjeneste bygget for Windows som administrerer applikasjonene. Når det er en feil i USB-driveren, starter ikke tjenesten.

Løsning 1: Kontrollerer tilkoblingen til Apple-enheten

Før vi blander oss med enhetsbehandling og prøver å installere driveren manuelt, bør du sjekke forbindelsen mellom Apple-enheten og datamaskinen. Driveren / enheten er ikke synlig betyr at forbindelsen ikke er opprettet.

Forsikre deg om at du har en fungerende datakabel som kan overføre data. Det er mange tilfeller der kabelen kan lades, men ikke overfører data, og denne kabelen kan også forhindre deg i å sikkerhetskopiere iPhone. Hvis kabelen din fungerer, kan du prøve å endre porten der kabelen er koblet til datamaskinen. Også koble kabelen og koble den til igjen og sjekke om enheten er gjenkjent korrekt.

Løsning 2: Installer Apple Mobile Device USB Driver på nytt

Hvis datamaskinen din er koblet til og du ikke kan koble Apple-enheten til datamaskinen din til tross for det, kan du prøve å installere driverne på datamaskinen på nytt. Nå er det to tilfeller; enten du lastet ned iTunes fra Apple eller fra Microsoft-butikken. Vi har fremhevet løsningene i begge tilfeller.

Hvis du har lastet ned iTunes fra Microsoft Store, følger du trinnene nedenfor:

 1. Koble Apple-enheten fra datamaskinen ved å trekke ut kabelen.
 2. Låsopp Apple-enheten din, og koble enheten igjen med en åpen skjerm en gang på startskjermen. Hvis iTunes automatisk åpnes, lukker du det. Forsikre deg om at enheten din er åpen gjennom hele løsningen.
 3. Trykk på Windows + R, skriv “ devmgmt. msc ”i dialogboksen og trykk Enter.
 4. Når du er i enhetsbehandling, utvider du bærbare enheter , høyreklikker du på Apple-enheten og klikker på Oppdater driver .

 1. Velg nå det første alternativet " Søk automatisk etter oppdatert driverprogramvare ".
 2. Etter at den oppdaterte driveren er installert, naviger til Innstillinger> Oppdatering og sikkerhet> Windows Update og sørg for at Windows er oppdatert til den nyeste versjonen.
 3. Åpne iTunes og sjekk om feilen er løst.

Hvis du lastet ned iTunes fra Apple, følger du trinnene nedenfor.

 1. Koble Apple-enheten fra datamaskinen ved å trekke ut kabelen.
 2. Låsopp Apple-enheten din, og koble enheten igjen med en åpen skjerm en gang på startskjermen. Hvis iTunes automatisk åpnes, lukker du det. Forsikre deg om at enheten din er åpen gjennom hele løsningen.
 3. Trykk Windows + R, skriv inn følgende tekst og trykk Enter.
% ProgramFiles% \ Common Files \ Apple \ Support for mobile enheter \ Drivere
 1. Filutforskeren åpnes med en rekke filer. Høyreklikk på inf og usbaapl64.inf og klikk Installer .

 1. Forsikre deg om at alle filene som ender med “ .inf ” er installert som metoden ovenfor.
 2. Koble nå enheten fra datamaskinen og koble den deretter til igjen. Start iTunes og sjekk om feilen er løst.

Løsning 3: Start Apple Mobile Device Service på nytt

Apple-drivermekanismen drives av en tjeneste på Windows som administrerer modulen og sørger for at alle operasjonene med Apple-enheten din kjøres riktig uten problemer. Det gir et grensesnitt til Apple mobile enheter. Hvis tjenesten forårsaker problemer, kan vi prøve å starte den på nytt og sjekke om dette gjør noen forskjell.

 1. Trykk på Windows + R, skriv “ tjenester. msc ”i dialogboksen og trykk Enter.
 2. Når du er i tjenestene, søk etter tjenesten "Apple Mobile Device Service". Høyreklikk på den og velg Egenskaper .

 1. Stopp tjenesten og klikk deretter Start Kontroller at oppstartstypen er satt til Automatisk .

 1. Koble nå Apple-enheten din til datamaskinen og start iTunes. Sjekk om forbindelsen er riktig etablert.

Merk: Hvis problemet fortsatt vedvarer, kan du avinstallere iTunes-applikasjonen og enheten ved å bruke samme metode som i metode 1, installere dem på nytt og deretter prøve å koble til igjen. Dette installerer standarddriverne som er tilknyttet enheten. Hvis dette ikke fungerer også, kan du prøve å koble Apple-enheten til en annen datamaskin. Prøv også å endre porten på datamaskinen.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det