7 Days to Die Crashing: Bruk disse løsningene

7 Days to Die-krasj er ofte grafikkrelatert. For eksempel krasjer det ofte hvis du bruker feil versjon av DirectX, som ikke anbefales for oppsettet. Grafikkinnstillinger kalt Motion blur kan også føre til at spillet krasjer i visse oppsett, uavhengig av hvor godt det kan takle spillet.

Grunnleggende feilsøking kommer deg ikke så langt, og du bør definitivt sjekke ut listen over mulige årsaker vi har utarbeidet nedenfor:

Hva forårsaker 7 dager å dø krasj?

 • DirectX-versjon - Spillet krasjer ganske enkelt når en feil versjon av DirectX brukes kombinert med oppsettet ditt. Det beste du kan gjøre er å tvinge bruken av DirectX 10 til spillet.
 • Bevegelsesuskarphet - Bevegelsesuskarphet er en grafisk innstilling som gir jevnhet og får spillet til å se mer filmatisk ut. Dette alternativet kan imidlertid også føre til at 7 dager til å krasje, så vurder å slå den av!
 • 64-bitersversjonen av spillet fungerer ikke - Under visse omstendigheter fungerer ikke 64-bitersversjonen av spillet på din 64-biters Windows-installasjon. Å tvinge nedlasting av 32-bitersversjonen kan være komplisert, men det kan være den eneste måten å løse problemet på.

Hvordan fikser du Stop 7 Days to Die from Crashing?

1. Tving bruk av DirectX 10

Mange brukere har rapportert at spillet sliter med å kjøre ordentlig når du bruker en annen versjon av DirectX enn DirectX 10. Denne innstillingen kan endres ganske enkelt på grunn av Steam-klienten, og du bør definitivt begynne å feilsøke spillet med denne enkle og nyttige metoden. Følg trinnene nedenfor for å tvinge bruken av DirectX 10!

 1. Først og fremst bør du åpne Steam-klienten din ved å dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet . Du kan også søke etter det i Start-menyen .
 2. Klikk på Windows-tasten eller Start-menyknappen nederst til venstre på skjermen, skriv " Steam " og venstreklikk på det første resultatet som vises.
 1. Uansett hvordan du bestemmer deg for å kjøre den, klikk på Bibliotek- knappen øverst i vinduet og se etter 7 dager å dø i listen over spill du eier i Steam-biblioteket ditt . Høyreklikk på ikonet og velg Egenskaper fra hurtigmenyen.
 2. Forsikre deg om at du holder deg i kategorien Generelt og klikker på Set Set Options Options- knappen. Forsikre deg om at du skriver lanseringsalternativet nedenfor. Hvis det er andre lanseringsalternativer inni, må du sørge for at du skiller dem med et tomt mellomrom.
-force-feature-level – 10–0
 1. Klikk på OK- knappen for å bruke endringene du har gjort. Åpne spillet på nytt og sjekk om krasj fortsatt skjer konstant!

2. Slå av bevegelsesskarphet

Motion Blur er en problematisk funksjon i spillet. Mange brukere har faktisk rapportert at deaktivering av funksjonen fullstendig manager for å løse problemet, så vi anbefaler deg å prøve dette og se om spillet fremdeles krasjer konsekvent.

 1. Åpne spillet ved å dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet eller ved å søke etter det i Start-menyen . Hvis Steam-klienten din er åpen, navigerer du til kategorien Bibliotek , høyreklikker spillets oppføring i listen og velger Spill spill fra listen over alternativer som vises.
 2. Etter at spillet har åpnet seg på et startskjermbilde, klikker du Alternativer og klikker på Video for å åpne grafikkinnstillingene.
 1. I høyre rute, finn alternativet Motion Blur , klikk på pilen ved siden av det for å åpne listen over alternativer og sett den til Av . Klikk på OK eller Bruk- knappen for å bruke endringene og se om krasjproblemet vedvarer!

3. Bekreft integriteten til spillfiler

Å verifisere integriteten til spillfiler er et alternativ tilgjengelig for alle Steam-spill du eier i Steam-biblioteket ditt. I utgangspunktet vil dette skanne spillets installasjonsmappe og se etter manglende eller korrupte filer. Etter det blir disse filene lastet ned på nytt. Denne metoden kan løse mange Steam-spillproblemer, og brukere har rapportert at de klarte å løse det konstante krasjproblemet ved å følge trinnene vi har utarbeidet nedenfor!

 1. Først og fremst bør du åpne Steam-klienten din ved å dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet . Du kan også søke etter det i Start-menyen .
 2. Klikk på Windows-tasten eller Start-menyknappen nederst til venstre på skjermen, skriv " Steam " og venstreklikk på det første resultatet som vises.
 1. Uansett hvordan du bestemmer deg for å kjøre den, klikk på Bibliotek- knappen øverst i vinduet og se etter 7 dager å dø i listen over spill du eier i Steam-biblioteket ditt . Høyreklikk på ikonet og velg Egenskaper fra hurtigmenyen.
 2. Forsikre deg om at du navigerer til lokale filer Klikk på Bekreft integriteten til spillfiler og vent på at verktøyet skal skanne spillinstallasjonsmappen for manglende filer.
 1. Verktøyet skal fortsette med å laste ned de manglende filene på nytt. Etter at prosessen er fullført, må du sørge for at du åpner 7 Days to Die på nytt, og sjekk om det krasjerende problemet vedvarer!

4. Last ned 32-biters versjon av Steam ved hjelp av SteamCMD

SteamCMD kan brukes til å installere forskjellige verktøy manuelt, inkludert 32-biters versjon av visse spill. Å bruke det føles som å bruke ledetekst, men ikke bekymre deg, vi har forberedt alle kommandoene du trenger å bruke for å prøve å bruke 32-bitersversjonen av Steam-klienten og deretter spillet. Sjekk ut trinnene nedenfor!

 1. Klikk på denne lenken for å laste ned SteamCMD ZIP-filen. Merk at nedlastingen starter så snart du klikker på lenken. Lag en mappe for SteamCMD og sørg for at du trekker ut innholdet i ZIP-filen der.
 2. Etter at du har kjørt SteamCMD for første gang, vil den oppdatere seg automatisk og starte ledeteksten for nye kommandoer. Hvis du vil ha tilgang til den senere manuelt, må du sørge for å åpne et ledetekstvindu ved å bruke Windows-tasten + R-tastekombinasjonen .
 1. Dette åpner en dialogboks Kjør . Forsikre deg om at du skriver “ cmd ” i boksen og klikker OK for å åpne ledeteksten. Du kan også søke etter det etter å ha åpnet Start-menyen .
 2. Når du er inne i ledeteksten, skriver du inn to kommandoer nedenfor for å starte SteamCMD. Forsikre deg om at du trykker på Enter- tasten etter hver kommando:
cd steamcmd
 1. Her bør erstattes med den faktiske banen der du hentet SteamCMD, f.eks. C: / SteamCMD.
 2. Deretter bør du bruke de fire kommandoene nedenfor for å logge på Steam-kontoen din, tvinge bruken av 32-biters klienten og laste ned 32-biters versjonen av spillet. Trykk Enter etter hver kommando:
login @sSteamCmdForcePlatformBitness 32 force_install_dir ./7dtd/ app_update 251570
 1. Bytt ut og felt med din faktiske Steam-legitimasjon, og vent til nedlastingen av spillet er fullført. Etter det kan du kjøre spillet manuelt fra 7dtd- mappen inne i SteamCMD Check for å se om spillet fremdeles krasjer!

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det