Hvordan fikse pålogging mislyktes i Fortnite?

Det kan hende at du ikke klarer å logge på Fortnite-spillet på grunn av en utdatert spilloppdatering. Videre kan korrupte nettverksinnstillinger eller tilkoblede kontoer også forårsake feilen som diskuteres. Den berørte brukeren støter på feilen når han åpner bæreraketten og prøver å logge på Fortnite. Denne feilen kan også oppstå på PC-, Xbox- og Play Station-versjoner av spillet.

Før du dykker i feilsøkingsprosessen for å fikse den mislykkede påloggingen på Fortnite, må du sørge for at PC-en har 4 CPU-kjerner i henhold til spillets anbefalte spesifikasjoner; Ellers vil du ha problemer med å spille spillet. Sjekk også om serverne er i gang. Du kan bruke Twitter-håndtaket eller den offisielle statussiden til Fortnite for å sjekke serverstatusen. Forsikre deg om at du ikke er utestengt fra å spille spillet. R EStart din PC / nettverksutstyr og prøv deretter å logge på spillet.

Løsning 1: Installer den nyeste Fortnite Patch

Fortnite er oppdatert for å forbedre spillmodulene og lappe de kjente feilene. Du kan støte på feilen ved hånden hvis du ikke bruker den siste oppdateringen av Fortnite-spillet. I dette tilfellet kan det løse problemet å oppdatere spillet til den nyeste oppdateringen.

 1. Åpne Epic Games Launcher og klikk på tannhjulsknappen .
 2. Aktiver nå alternativet Tillat automatiske oppdateringer .
 3. Utvid nå alternativet for Fortnite, og aktiver deretter Auto-Update Fortnite .
 4. Gå ut av bæreraketten.
 5. Åpne igjen lanseringen og sjekk om spillet fungerer bra.

Løsning 2: Tilbakestill Winsock-data til standardverdiene

Winsock er ansvarlig for å håndtere input- og outputforespørsler fra internettapplikasjoner. Du kan støte på feilen som diskuteres hvis Winsock-katalogen er skadet eller har dårlige konfigurasjoner lagret. I dette tilfellet kan det løse problemet å tilbakestille Winsock til standardverdiene.

 1. Klikk på Windows- knappen, og skriv inn ledetekst i søkefeltet . Høyreklikk deretter på ledeteksten i listen over resultater, og klikk deretter på Kjør som administrator .
 2. Skriv inn følgende kommando i ledetekstvinduet, og trykk deretter på Enter- tasten.
  netsh winsock reset
 3. starter systemet, og deretter sjekke om spillet er klart til feilen.

Løsning 3: Skyll DNS-hurtigbufferen og fornye IP-adressen

En DNS-cache er en midlertidig database som består av alle de siste DNS-oppslagene. Denne databasen henvises av OS for å løse et DNS-spørsmål raskt. Du kan støte på feilen som diskuteres hvis DNS-cachen til systemet ditt er skadet eller har dårlige konfigurasjoner lagret av systemet. I dette tilfellet kan det løse problemet å tømme DNS-hurtigbufferen og fornye IP-adressen.

 1. Klikk på Windows- knappen, og skriv inn ledetekst i søkefeltet . Høyreklikk deretter på ledeteksten i listen over resultater, og klikk deretter på Kjør som administrator .
 2. Skriv inn følgende kommandoer i ledetekstvinduet en etter en, og trykk Enter- tasten etter hver kommando:
  ipconfig / flushdns ipconfig / slipp ipconfig / fornye
 3. starter systemet, og på restart, sjekk om spillet har begynt å operere fine.

Løsning 4: Oppdater systemdrivere og Windows-versjon til det siste bygget

Windows-operativsystemet og driverne til systemet ditt oppdateres kontinuerlig for å mette den stadig utviklende teknologiske utviklingen og lappe de kjente feilene. Du kan støte på feilen ved hånden hvis du bruker en utdatert versjon av Windows eller systemdrivere eller på grunn av deres utdaterte kompatibilitet. I denne sammenheng kan oppdatering av Windows og systemdrivere (spesielt nettverks- / Wi-Fi-driver) til det siste bygget løse problemet.

 1. Oppdater drivere for systemet ditt.
 2. Oppdater Windows-versjonen av PC-en din til den nyeste.
 3. Etter oppdatering, start spillet og sjekk om det fungerer bra.

Løsning 5: Bruk engangspassord for å logge på spillet

Engangspassord kan brukes til å synge inn spillet uten å tilbakestille passordet. Denne funksjonen er spesielt nyttig i spillkonsoller der Google / Facebook-pålogging ikke støttes. Men husk at hvis du har beskyttet kontoen din gjennom tofaktorautentisering, vil du ikke kunne bruke nevnte funksjon. Hvis det er et midlertidig problem med pålogging, kan det løse problemet å bruke engangspassordet.

 1. Klikk på Få engangspassord på påloggingsskjermen til konsollen .
 2. Skriv nå inn e-postadressen din, og klikk deretter på Send e-post- knappen.
 3. Åpne e-postadressen din og få passordet. Vær oppmerksom på at et engangspassord utløper etter 30 minutter.
 4. Deretter prøver du å logge på påloggingsskjermen ved å bruke engangspassordet og e-postadressen din for å sjekke om problemet er løst.

Løsning 6: Endre passordet ditt for spillet

En midlertidig feil mellom spillklienten og Epic Game-serverne kan hindre deg i å logge på Fortnite-spillet. Det vil være en god ide å endre passordet ditt for å fjerne nevnte feil. Dette vil starte hele prosessen med passord og hjelp på nytt

 1. Gå ut av bæreraketten.
 2. Åpne nettleseren din og naviger til Epic Games-nettstedet.
 3. Logg deg på nettstedet og klikk deretter på kontonavnet ditt (ligger i øverste høyre hjørne).
 4. Klikk nå på Konto .
 5. Klikk deretter på Passord og sikkerhet i venstre rute i vinduet .
 6. Klikk nå på Endre passordet og skriv inn det nye passordet etter eget ønske.
 7. Vent i 5 minutter, og åpne deretter startprogrammet for å sjekke om problemet er løst.

Løsning 7: Koble Google-kontoen fra Epic Games-kontoen

Epic Games-servere er kjent for å skape problemer med tilknyttede kontoer på grunn av PC-funksjonen med krysskjøp. Xbox støtter ikke denne funksjonen, mens PS4 støtter. Du kan støte på feilen som diskuteres hvis du bruker tilkoblede kontoer som har forskjellige muligheter for cross-buy PC-funksjonen. I denne sammenheng kan det være mulig å koble den motstridende kontoen eller google-kontoen din fra Epic Games-kontoen.

Du kan følge løsningene i 'Din konto kan ikke spille på denne plattformen' feilen på Fortnite

Hvis selv dette ikke fungerer for deg, kan du prøve å avinstallere startprogrammet og slette alle relaterte mapper (unntatt Lagre-mappen). Nå starter systemet og deretter installere bærerakett fra bunnen av.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det