Hvordan aktivere og konfigurere Trykk og snakk i uenighet

Discord steg raskt opp til å bli blant de mest brukte chat-tjenestene av spillere over hele verden. VOIP-tjenesten legger vekt på spill og ble bygget på mange Slacks prinsipper. Mens gruppechatten er veldig grei, kan du gjøre mer avanserte ting som å organisere tilpassede kanaler og sette opp dine egne tekstkommandoer.

Hvis du spiller flerspillerspill med venner over Discord, vet du allerede at ting kan bli hektiske. Mitt største problem når jeg spiller spill med stemmechat, er at en venn med det billige headsettet som ødelegger det for alle andre. Middelmådige hodesett fanger opp mye bakgrunnsstøy som forstyrrer teamets kommunikasjon. Dette skjer også med folk som bruker den interne mikrofonen på datamaskinen eller den bærbare datamaskinen.

Men jeg er nå en lykkelig spiller. Jeg har overbevist alle spillkompisene mine om å bruke Discords Push to Talk- funksjon i øktene våre. Siden den gang har det ikke vært noen diskusjoner eller konflikter forårsaket av bakgrunnsstøy. Chat er også roligere, slik at vi kan konsentrere oss mer og rangere som aldri før.

Hvis du ønsker å overbevise en venn eller hvis du er den som påvirker spillkompisene dine, må du prøve Push to Talk- funksjonen så snart som mulig.

Ikke bekymre deg hvis du ikke vet hvordan du aktiverer det, vi har to omfattende guider for hvert trinn du må ta. Veiledningene nedenfor kan følges på nettversjonen av Discord, samt på Windows, Linux og macOS.

Merk: Trykk og snakk-funksjonen er sterkt begrenset i nettversjonen. Det fungerer bare når Discord-nettleserfanen har fokus. Hvis du vil ha en strømlinjeformet Discord-opplevelse, oppfordrer jeg deg til å gå med en stasjonær versjon.

Hvordan aktivere Trykk og snakk i uenighet

Vi kommer til å begynne med å aktivere funksjonen, og deretter følge den opp med en annen guide for å konfigurere det hele. Uansett hvilken Discord-versjon du bruker, må du først sørge for at du er vellykket pålogget. Når du har fått det til å gå, er det du trenger å gjøre:

  1. Se etter brukernavnet ditt nederst til venstre på skjermen. Trykk på innstillingsikonet ved siden av det.

  2. Når du er i Discords innstillinger, blar du ned og klikker på Voice & Video (Voice) .

  3. Klikk nå i avkrysningsruten ved siden av Push to Talk for å aktivere denne funksjonen.

Hvordan konfigurere Push to Talk i uoverensstemmelse

Nå har du aktivert Push to Talk. Men du får ikke bruke den med en gang. For å få den til å fungere skikkelig, må vi sette en nøkkel for Push to Talk- funksjonen. Her er hva du trenger å gjøre:

  1. Gå til Innstillinger og bla ned til Keybinds- delen. Husk at Discord lar deg angi flere snarveier for den samme funksjonen. Dette er veldig nyttig hvis du spiller flere spill som har forskjellige kontroller. Legg gjerne til så mange du vil.

    Merk: Nettversjonen av Discord har ikke Keybind-fane. Jeg anbefaler på det sterkeste desktopversjonen, men hvis det ikke er et alternativ, gå til Innstillinger> Tale og video (under Appinnstillinger ). Derfra kan du klikke på Rediger tasteblind og legge til en snarvei.

  2. Når du er der, trykker du på Legg til en nøkkelbind (øverst til høyre).

  3. Forsikre deg om at du velger Trykk og snakk som handlingen. Når du har fått det på plass, klikker du på Record Keybind og trykker på tasten du vil bruke som en Push to Talk-bryter. Trykk på Stop Recording for å lagre dine preferanser.

  4. Gå tilbake til Innstillinger> Stemme (tale og video) . Rett under der du tidligere har aktivert Push to Talk, bør du legge merke til en liten glidebryter som heter Push to Talk Release Delay . Denne glidebryteren endrer tiden det tar av Discord å kutte talesignalet ditt etter at du slipper Trykk og snakk-tastebindingen. Den laveste verdien er 20 ms, men jeg foreslår å skru den litt høyere, slik at du ikke avbryter deg selv ved en feiltakelse.

Pakk opp

Hvis du driver med mye nettspill, er det ingen grunn til at du ikke vil spare vennene dine for bakgrunnsstøyene dine. Push to Talk er et must-do med alle mikrofoner, med en intern høyttaler / mikrofonkombinasjon eller en hvilken som helst annen type hodesett som ikke har god støyreduksjon. Visst, det vil ta deg en stund til du disiplinerer deg selv å holde Trykk og snakk-tasten inne mens du snakker, men gjør det for teamet.

Som et råd anbefaler jeg å gå til en tastebind nær bevegelsestastene (WASD). Dette vil ikke påvirke spillingen din i det hele tatt. Hvis du bruker Discord og har et mer effektivt oppsett, gi oss beskjed i kommentarseksjonen nedenfor.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det