De 5 beste gratis GIF-seerne

Hjem / Best Of / De 5 beste gratis GIF-seerne

De 5 beste gratis GIF-seerne

Av Ayesha Sajid 30. mai 2019 2 minutter lest

The Graphic Interchange Format eller GIF er en bildefil format som støtter både den animerte samt statiske bilder. GIF-er brukes i dag veldig ofte, spesielt i vår online kommunikasjon. Et stort antall GIF er tilgjengelig der ute for å formidle følelser og uttrykk. Du finner disse GIF-ene på nesten alle sosiale nettverks- og kommunikasjonsplattformer. GIF-er blir så mye brukt fordi de ser ut til å være mer tiltalende enn de enkle statiske uttrykksikonene.

Det vi må forstå her er at GIF er et spesielt filformat, og det er nettopp derfor vi ikke kan se GIF-filer ved hjelp av en vanlig filvisning. For å se GIF-filene trenger vi dedikerte GIF-seere. Derfor har vi samlet en liste over deg De 5 beste gratis GIF-seerne . La oss lære de spesifikke funksjonene til disse GIF-seerne en etter en.

1. GIF Viewer


Prøv nå

GIF Viewer er en gratis GIF-visning som er kompatibel med Windows- operativsystemet. Det gjør at du er i stand til å se GIF-filer veldig praktisk. Den har et veldig brukervennlig grensesnitt . Den har muligheten til å lagre animasjonene dine som individuelle rammer . Det er heller ingen begrensning på størrelsen på GIF-filen du vil se. Den GIF Reader Tool av GIF Viewer lar deg se alle detaljene for GIF-filer. Den største fordelen med GIF Viewer er at den har liten størrelse på disken. Videre lar den deg også trekke ut bilder fra GIF-filene dine og deretter lagre dem separat i forskjellige formater, inkludert PNG, TIFF , JPEG etc.

2. FastStone Image Viewer


Prøv nå

FastStone Image Viewer er ikke en dedikert GIF-visning, men er en generell gratis bildeviser med støtte for visning av GIF-filer. Den har et veldig enkelt og brukervennlig grensesnitt som er perfekt for visning av alle slags bildefiler. Bortsett fra å se GIF-filene, lar den deg også utføre noen grunnleggende redigeringer på dem. Du kan legge til forskjellige effekter i GIF-filene dine, beskjære , fargelegge eller endre størrelse på GIF-filene dine. Videre lar den deg også lagre bildene til GIF-filene dine som uavhengige filer i formatene inkludert BMP , TIFF , JPG, etc.

3. JPEGView


Prøv nå

JPEGView er en gratis bildeviser og editor som gir full støtte for visning og redigering av GIF-filer i sanntid . Du kan enkelt justere lysstyrken , kontrasten , metningen osv. Til GIF-filene dine. Du kan til og med endre størrelse på eller rotere GIF-filene dine. Den lar deg definere tilpassede kommandoer og hurtigtaster for redigering av bildefiler. Den mest spennende funksjonen i denne programvaren er at du kan skrive ut GIF-ene dine direkte som bilder fra JPEGView.

4. Giphy


Prøv nå

Giphy er et gratis online nettsted som er dedikert til å lage og vise GIF-filer. Du kan se GIF-filer ganske enkelt ved å laste dem opp på Giphy. Du vil også finne mange GIF-er laget av andre brukere på Giphy som du enkelt kan laste ned og bruke. Når du har lastet opp GIF-en der borte, blir den tilgjengelig for allmennheten, og de kan enkelt få tilgang til den. Det gir deg også mange innebygde verktøy og funksjoner som du kan lage GIF-er av høy kvalitet på kort tid. Alt du trenger å ha er en god internettforbindelse, og du kan bruke denne fantastiske nettsiden når som helst du vil.

5. IrfanView


Prøv nå

IrfanView er en gratis digital bildeprogramvare ved hjelp av hvilken du enkelt kan se dine animerte GIF-er. Dette lar deg spille , pause , stoppe eller gjenoppta GIF-animasjonene dine veldig enkelt. Du kan også konvertere , beskjære , endre størrelse , fargelegge eller gi nytt navn til GIF-ene dine, og det også bare i løpet av noen få trinn ved å bruke batch-prosesseringsfunksjonene til denne programvaren. Du kan tilpasse utformingen av dette programmet ved å endre innstillingeneav IrfanView. Den største fleksibiliteten som denne programvaren tilbyr, er at du kan legge til forskjellige tredjeparts plugins for å gjøre den kraftigere. Videre støtter IrfanView et bredt spekter av bildefilformater, inkludert GIF , BMP , JPG , TIFF, etc.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det