Fix: Rust fortsetter å krasje

Rust er et fantastisk overlevelsesspill med vekt på å overleve i villmarken mot naturen, zombiene og andre spillere. Spillet startet som en klon av DayZ, et mod for ARMA 2 som var lik i sin natur. Selv om ideen til spillet er fantastisk, har det vært mange problemer som har fulgt Rust siden alfa-klienten ble utgitt.

Spillet krasjer stadig for noen spillere, og de klarer ikke å spille spillet ordentlig. Dette problemet er forårsaket av en rekke forskjellige ting, og vi har kommet på metoder som kan brukes til å løse dette problemet.

Hva kan føre til at rust fortsetter å krasje?

Spillkrasjene er ganske spesifikke, og de vises ofte ikke tilfeldig. Årsakene er ikke mange, og de vi vil liste opp nedenfor, dekker stort sett nesten alle tilfeller du kan støte på mens du spiller spillet:

 • Steam-beta-klienten du kanskje bruker, kan ha noen problemer med å kjøre spillet, og det er mange brukere som har klart å løse problemet ved å velge bort Steam-beta-klienten .
 • Lite virtuelt minne er nok en annen årsak. Det kan løses enkelt ved å øke den nåværende sidestørrelsen.
 • Noen ganger bruker spillet for mange ressurser når det kjøres med DirectX11, så du bør prøve å bytte til DirectX9 .
 • Gamle grafikkortdrivere er kjernen i mange spillproblemer, og dette er ikke noe unntak.

Løsning 1: Velg bort Steam Beta-deltakelse

Steam Beta-programmet ser ut til å gi mer enn godt for brukere som ønsker å motta de siste klient- og spilloppdateringene før alle andre. Mange spill sliter med problemer når brukere blir valgt inn i Steam beta-program, og vi anbefaler at du velger bort for å se om krasj fortsatt vises. Dette har hjulpet mange Rust-spillere som har kjøpt spillet via Steam.

 1. Forsikre deg om at du starter Steam-klienten ved å dobbeltklikke på den på skrivebordet eller ved å søke etter den med Start-menyen åpen og klikke på det første resultatet.
 2. Klikk på Steam- alternativet fra menyen øverst på klientens skjerm og velg Innstillinger . I Innstillinger-vinduet må du holde deg i Konto- fanen og klikke på Endre- knappen under Betadeltagelsen.
 1. Et nytt vindu skal åpnes, så se igjen under Beta-deltakelse og klikk for å åpne rullegardinmenyen. Velg innstillingen " INGEN - Velg bort alle beta-programmer " og bruk endringene du har gjort.
 2. Klikk på Steam-alternativet øverst til venstre i Steam-klienten, og velg Avslutt for å avslutte Steam helt (ikke bare klikk på x-knappen øverst til høyre). Åpne Steam på nytt, start Rust og sjekk om problemet med krasj fremdeles vises.

Løsning 2: Øk størrelsen på personsøkerfilen

Denne spesielle metoden har hjulpet mange brukere med å løse problemet nesten umiddelbart. Uansett hvor mye RAM du har, kan du legge til noe sidefilminne hjelpe deg med å løse problemet, da spillets høykvalitetsinnstilling noen ganger trenger det ekstra presset det kan få ved å reservere litt plass på harddisken din til å brukes som ekstra RAM-minne.

 1. Høyreklikk på Denne PC- oppføringen som vanligvis finnes på skrivebordet eller i Filutforskeren. Velg Egenskaper
 1. Klikk på “ Avanserte systeminnstillinger ” -knappen til høyre i vinduet, og naviger til Avansert Under ytelsesdelen , klikk på Innstillinger og naviger til kategorien Avansert i dette vinduet.
 1. Klikk på Endre under delen Virtuelt minne . Hvis avkrysningsruten ved siden av alternativet “ Administrer automatisk sidefilstørrelse for alle stasjoner ” er valgt, fjerner du merket for det og velger partisjonen eller stasjonen der du vil lagre personsøkeminnet.
 2. Etter at du har valgt riktig plate, klikker du på alternativknappen ved siden av tilpasset størrelse og velger Initial og Maximum Tommelfingerregelen for å løse problemet med denne feilen er å tildele to gigabyte ekstra enn du allerede har brukt.
 1. Forsikre deg om at du setter innledende og maksimal størrelse til samme verdi for å unngå store endringer. Sjekk om Rust fortsetter å krasje!

Løsning 3: Start spillene ved hjelp av DirectX9

Feilen kan ganske enkelt være relatert til bruk av DirectX 11, som er den standard som skal lanseres hvis du bruker en relativt nyere versjon av Windows. Likevel kan det oppstå problemer, og brukere har funnet ut at det å løse problemet kan byttes til DirectX 9. Det er et alternativ i spillet for å slutte å bruke DirectX 11, men du kan også gjøre det samme uten å delta i spillet!

 1. Start Steam på PCen din ved å dobbeltklikke oppføringen på skrivebordet eller ved å søke etter den i Start-menyen. Det er andre måter å finne det også.
 1. Naviger til bibliotekseksjonen i Steam-vinduet ved å finne fanen Bibliotek øverst i vinduet, og finn Rust i listen over spill du har i biblioteket ditt.
 2. Høyreklikk på spillets oppføring i listen og velg Egenskaper- alternativet fra hurtigmenyen som vil vises. Klikk på Angi lanseringsalternativer.
 1. Skriv “- dx9 ” i linjen. Hvis det var noen andre lanseringsalternativer lokalisert der fra før, må du sørge for å skille denne med et mellomrom. Klikk OK for å bekrefte endringene.
 2. Prøv å starte spillet fra Bibliotek-fanen og se om Rust krasjer fremdeles vises.

Løsning 4: Oppdater grafikkortdriveren

Dette er vanligvis det beste du kan gjøre for å løse et slikt problem som oppstår med et av spillene dine. Grafikkortdrivere er den viktigste kommunikasjonskanalen mellom datamaskinen og grafikkortet, og det er viktig å ha de nyeste driverne installert. Forsikre deg om at du gjør det ved å følge instruksjonene nedenfor!

 1. Klikk på Start-menyknappen, skriv inn " Enhetsbehandling " etterpå, og velg den fra listen over tilgjengelige resultater ved å klikke på den første. Du kan også trykke på Windows-tasten + R-nøkkelkombinasjonen for å få opp dialogboksen Kjør. Skriv inn “ devmgmt. msc ”i dialogboksen og klikk OK for å kjøre den.
 1. Siden det er skjermkortdriveren du vil oppdatere på datamaskinen din, utvider du delen Skjermkort , høyreklikker du på grafikkortet og velger Avinstaller enhet
 1. Bekreft eventuelle dialoger eller ledetekster som kan be deg om å bekrefte avinstalleringen av den gjeldende grafikkdriveren, og vent til prosessen er fullført.
 2. Se etter grafikkortdriveren på NVIDIA eller AMDs Inndat den nødvendige informasjonen om kortet og operativsystemet, og klikk på Søk .
 1. En liste over alle tilgjengelige drivere skal vises. Sørg for å velge den siste oppføringen, klikk på navnet og nedlastningsknappen etterpå. Lagre den på datamaskinen din, åpne den og følg instruksjonene på skjermen for å installere den. Sjekk om krasjproblemet fremdeles oppstår mens du spiller Rust.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det