Fix: api-ms-win-crt-stdio-l1-1-0.dll mangler

Feilen "api-ms-win-crt-stdio-l1-1-0.dll mangler" oppstår vanligvis når brukeren prøver å åpne et Office-program, Origins eller iTunes. Fra undersøkelsene våre ser det ut til at feilen er et underliggende symptom på Visual C ++. Mesteparten av tiden oppstår problemet fordi systemet mangler en kumulativ oppdatering som er inkludert i Visual C ++ 2015 Runtimes .

Hvis du for øyeblikket sliter med dette problemet, vil metodene nedenfor hjelpe. Vi har klart å identifisere noen potensielle løsninger som har løst problemet for brukere i en lignende situasjon. Følg metodene nedenfor i rekkefølge til du ser at en løsning er effektiv for å løse problemet i ditt spesielle scenario. La oss begynne!

Metode 1: Installer alle ventende Windows-oppdateringer

Før du begynner å følge de andre løsningene nedenfor, la oss sørge for at operativsystemet ikke er i stand til å løse problemet alene. Windows 8 og Windows 10 skal kunne løse problemet automatisk ved å installere KB2999226-oppdateringen via WU (Windows Update) .

Mest sannsynlig vil "api-ms-win-crt-stdio-l1-1-0.dll mangler" automatisk løses ved å sørge for at du installerer hver eneste (ikke-valgfrie) oppdatering som venter i Windows-oppdateringen. Her er en rask guide til å gjøre dette:

 1. Trykk på Windows-tasten + R for å åpne en Run- boks. Skriv deretter inn “ wuapp ” eller “ ms-settings: windowsupdate ” (for Windows 10), og trykk Enter for å åpne Windows Update- vinduet.

 2. Klikk deretter på Søk etter oppdateringer og følg instruksjonene på skjermen for å installere de manglende oppdateringene.

  Merk: Husk at avhengig av antall ventende oppdateringer, vil du sannsynligvis trenge å starte PCen på nytt flere ganger.

 3. Når alle ventende oppdateringer er brukt, må du utføre en siste omstart og åpne programmet som tidligere viste "api-ms-win-crt-stdio-l1-1-0.dll mangler" ved neste oppstart.

Hvis problemet fortsatt ikke er løst, fortsett med følgende metoder nedenfor.

Metode 2: Installere KB2999226-oppdateringen manuelt

Hvis du bruker Windows 7 (eller eldre), må du sannsynligvis gjøre ett ekstra trinn for å løse problemet. Mange brukere har rapportert å ikke kunne installere den omfordelbare pakken Visual C ++ som inneholder de manglende filene.

Mest sannsynlig skjer dette fordi systemet ditt mangler KB2919355- oppdateringen (en del av Visual C ++ 2015 Redistribuerbar) . De “API-MS-vinn-crt-stdio-l1-1-0.dll mangler” feilen oppstår vanligvis når Universal CRT -oppdatering (KB2919355) unnlater å sammen med Visual C ++ 2015 Redistributable eller hele pakken mangler.

Merk: Nyere Windows-versjon (Windows 8 og Windows 10) bør automatisk bruke KB2999226- oppdateringen via WU (Windows-oppdatering) . Men hvis du har mange ventende oppdateringer og ikke har nok tid til å bruke dem (men du burde det), kan du fortsatt følge trinnene nedenfor.

For å løse problemet, følg trinnene nedenfor for å installere KB2999226 (Universal CRT) -oppdateringen på datamaskinen din:

 1. Besøk denne lenken (her ) og trykk på Last ned- knappen for å laste ned installasjonsprogrammet.
 2. Når nedlastingen er fullført, åpner du installasjonsprogrammet og følger instruksjonene på skjermen for å bruke oppdateringen på systemet ditt.
 3. Start datamaskinen på nytt for å sementere endringene. Ved neste oppstart, åpne programmet som tidligere viste "api-ms-win-crt-stdio-l1-1-0.dll mangler" og se om denne metoden har klart å løse problemet.

Hvis du fortsatt er plaget av den samme feilen, går du rett til metode 3.

Metode 3: Installere Visual C ++ 2015 Omfordelbar

Hvis den første metoden ikke løste problemet, la oss se om vi installerer resten av filene som er tilstede i Visual C ++ 2015 Redistributable test . De fleste brukere har rapportert at installering av den kumulative Visual C ++ Redistributable 2015 i henhold til deres OS-arkitektur har klart å løse problemet.

Her er en rask guide til hvordan du gjør dette:

 1. Gå til en av lenkene nedenfor som er knyttet til operativsystemarkitekturen, og last ned riktig vc_redist- installasjonsprogram:

  Visual C ++ 2015 Omfordelbar (vc_redist.64.exe) - for Windows 64 - bit

  Visual C ++ 2015 Omfordelbar (vc_redist.86.exe) - for Windows 32 - bit

 2. Åpne installasjonsprogrammet for vc_redist og følg instruksjonene på skjermen for å installere Visual C ++ Redistributable- pakken på systemet ditt.
 3. Når installasjonen er fullført, må du starte systemet på nytt og åpne programmet som tidligere viste feilen “api-ms-win-crt-stdio-l1-1-0.dll .

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det