Fix: Skyrim lanseres ikke

Utgivelsen av Skyrim Special Edition introduserte en ny æra i Skyrim der spillere kan modere spillingen. Brukere må vanligvis manipulere spillet ved hjelp av modadministratorer og kopiere filer her og der også.

Som du kanskje har gjettet, med så mye kontroll kommer problemer. Et av disse problemene er tilfelle der Skyrim ikke starter i det hele tatt. Det blir enten sittende fast i en liten lasteskjerm, eller ingenting skjer når du åpner den kjørbare filen. Denne feilmeldingen har vært der siden begynnelsen av spillet og plager folk i ny og ne.

Hva får Skyrim til ikke å starte?

Skyrim har mange forskjellige komponenter som går side om side. Etter å ha gjort omfattende undersøkelser og analysert brukersaker, kom vi opp med en liste over hva som kan føre til at Skyrim ikke lanseres.

  • Korrupte installasjonsfiler: Installasjonsfilene til ethvert spill blir ødelagt når en oppdatering ikke er riktig installert eller når du manipulerer modene. En rask oppdatering av filene løser problemet.
  • Mods motstridende: Mods forbedrer spillingen til brukerne, men hvis de kommer i konflikt, vil ikke Skyrim starte i det hele tatt. Her vil det være behov for feilsøking for å diagnostisere modstridende mod.
  • Korrupt damp: I noen sjeldne tilfeller kan Steam-installasjonen være ødelagt eller ufullstendig. Siden Skyrim er avhengig av Steam som sin primære spillmotor, vil det ikke lastes like bra, hvis det er noe problem i Steam.

Før du begynner å implementere løsningene, må du sørge for at du er logget på som administrator på datamaskinen din. Videre bør du også ha en aktiv og åpen internettforbindelse uten fullmakter og VPN-er.

Løsning 1: Kontrollere installerte mods

Hvis du bruker flere mods for å endre spillingen eller legge til noen funksjoner, anbefales det at du deaktiverer disse modsene og prøver å starte spillet riktig igjen. Mods endrer kjernefilene i spillet og justerer oppførselen. Hvis det er noen mod som kolliderer med innstillingene, er det best å fjerne den moden og prøve å starte spillet.

Hvis du ikke bruker noen mods, bør du sørge for at spillet ditt er oppdatert til den siste versjonen som ble utgitt. Når spillet lanseres fra Steam, oppdateres spillet vanligvis automatisk. Imidlertid, hvis du spiller i frakoblet modus, anbefales det at du går online og installerer den nyeste versjonen.

Løsning 2: Oppfriskende Skyrim-filer

Hvis mods ikke gir noen problemer / er deaktivert, og du fortsatt opplever problemet, betyr det vanligvis at Skyrim-spillfilene dine har noe problem. Spillfiler blir ødelagt hele tiden, og det er ikke noe å bekymre seg for. I denne løsningen vil vi navigere til Skyrim-katalogen din og slette installasjonsfilene manuelt. Deretter vil vi starte Steam igjen og verifisere integriteten til spillfiler.

Når vi bekrefter integriteten, sjekker Steam nettmanifestet mot dine installerte filer og erstatter / oppretter nye filer deretter. Siden katalogen vil bli slettet, blir alle filene opprettet på nytt.

  1. Trykk på Windows + E for å starte Windows Utforsker. En gang i applikasjonen, naviger til følgende kataloger:
C: \ Steam \ steamapps \ common \ Skyrim C: \ Users \ "Brukernavn" \ Documents \ MyGames \ Skyrim

Merk: Katalogene som vises her er standard. Hvis du har spillene installert et annet sted, bør du navigere dit.

  1. Slett nå alt innholdet i mappen. Start datamaskinen på nytt før du fortsetter.
  2. Åpne Steam-applikasjonen og klikk på Spill fra topplinjen. Velg nå Skyrim fra venstre kolonne, høyreklikk på den og velg Egenskaper .
  3. Når du er i Egenskaper, klikker du på kategorien Lokale filer og velger Bekreft integriteten til spillfiler .
  1. Vent nå til prosessen er fullført. Start datamaskinen på nytt etter at bekreftelsen er fullført, og start Skyrim igjen. Sjekk om du kan starte spillet riktig.

Løsning 3: Kontroll av SKSE

Skyrim Script Extender (SKSE) brukes til omfattende mod-programmer og for å administrere dem. Det skal bemerkes at selv om SKSE har en enorm tilhengerbase, er den fortsatt under utvikling og gjennomgår periodiske oppdateringer nå og da.

I følge vår forskning så vi at nesten 70% av brukerne som ikke opplevde spillet hadde problematisk SKSE installert på datamaskinene sine. Siden denne modadministratoren prøver å administrere alle modene som kjører øyeblikkelig på datamaskinen din, er det sjanser for at det kan komme i konflikt med spillet.

Du sjekker artikkelen vår om Fix: SKYUI Error Code 1 og sjekker hvordan du installerer SKSE riktig. Det skal bemerkes at SKSE-klienten din bør være oppdatert hele tiden.

Løsning 4: Forfriskende damp helt

Hvis du ikke klarer å løse Skyrim som ikke lanseres selv etter å ha fulgt alle løsningene, betyr det sannsynligvis at det er et problem med Steam-installasjonen. Det er mulig at Steam-filene dine blir skadet uten reparasjon. Forsikre deg om at du tar sikkerhetskopi av dataene dine og har legitimasjonen tilgjengelig før du fortsetter.

Her vil vi prøve å bare erstatte de viktigste Steam-installasjonsfilene og prøve å ikke få de nedlastede spilldataene dine slettet. Først vil vi reparere Steam-bibliotekfilene, og hvis det ikke fungerer, oppdaterer vi applikasjonen manuelt.

Du kan lese artikkelen vår om hvordan du oppdaterer Steam-filene dine. Du kan opprette en midlertidig sikkerhetskopi i tilfelle ting går dårlig.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det