Korriger: Avinstaller driveroppdatering av Slimware Utilities

DriverUpdate av Slimware Utilities er en programvare klassifisert som et potensielt uønsket program (PUP) og bloatware. Det annonseres som en gratis (gjør-godt) programvare som kan ta seg av systemproblemene dine og oppdatere driverne. Når den er lastet ned og installert, vil den utløse falske advarsler og merknader og vil be brukeren om å utføre en handling for å FIX Things,slik som å oppdatere drivere, fikse registeradvarsler osv. Så snart brukeren starter prosessen, vil den be deg om å få programvaren registrert og betale for den. Poenget å huske er at denne programvaren og annen programvare som utløser eller varsler deg om ting som dette, er falsk, ingen eller ingen programvare fra internett vil automatisk vite hva som er galt og hva som er riktig. Det er brukeren som vet best, og hvis du ikke opplever noen problemer, er du i orden - du trenger ikke å installere programvare.

Den PUP programvare også leveres med annen programvare du laster ned fra Internett, slik at når du installerer noe, vær svært oppmerksom på instruksjonene på skjermen i stedet for åpenlyst å klikke på “neste, neste”.

Spesielt er det å snakke om driveroppdatering designet for å starte automatisk og kjører i bakgrunnen. Det vil også vises annonser mens du surfer på internett, noe som kan være ekstremt irriterende og kan forstyrre nettopplevelsen. I denne guiden vil jeg gå gjennom trinnene for å avinstallere Slimware Utilities / Driver Updates.

TRINN 1: Avslutt prosessen

I nedre høyre hjørne der klokken er, klikker du på den lille pilen for å se “ skjulte ikoner” og svever deretter over musen på hvert ikon til du finner Slimware- eller Driver Update-ikonet. Høyreklikk på og velg Shut Down / Exit.

2016-03-08_204013

Deretter Hold den CTRL + SHIFT og ESC samtidig for å trekke opp Task Manager. Ta en titt på listen over prosesser og drep DriverUpdates eller Slimware-verktøyprosesser ved å høyreklikke og velge Avslutte prosestreet .

Avslutter prosessen i Oppgavebehandling

Deretter HOLDWindows-tasten og trykk på R og skriv inn appwiz.cpl , og klikk på OK. Gå gjennom listen over installerte programmer, finn Slimware Utilities og avinstaller den.

avinstallere slimware-1

TRINN 2: Kjør AdwCleaner

klikk (her) for å laste ned AdwCleaner. Når du er lastet ned, klikker du på den nedlastede filen og kjører den. Klikk på Skann og vent til Skann er ferdig, og klikk deretter på Rengjør og vent til Rengjøring er ferdig. Etter at den er ferdig, start PCen på nytt ved å følge ledeteksten presentert av AdwCleaner. AdwCleaner vil også fikse og fjerne annen skadelig programvare og valp.

2016-01-24_115131

TRINN 3: Gjør ren støvel

Prøv deretter å rense PC-en. Dette stopper ikke tjenester og programmer fra Microsoft som starter automatisk når PC-en starter. Dette er en av de mest brukte metodene for å optimalisere PC-ytelsen uten å skade eller påvirke programmene dine.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det