Fix: Innhold ble blokkert fordi det ikke ble signert av et gyldig sikkerhetssertifikat

Flere brukere rapporterer at de støter på " innholdet ble blokkert fordi det ikke ble signert av et gyldig sikkerhetssertifikat " -feil når de prøvde å åpne en eller flere forskjellige sider med Internet Explorer og Microsoft Edge.

Hva er årsaken til at innholdet ble blokkert fordi det ikke ble signert av et gyldig sikkerhetssertifikatfeil?

Vi undersøkte dette problemet ved å se på forskjellige brukerrapporter og trinnene de fulgte for å få problemet løst.

Fra det vi samlet, oppstår problemet hovedsakelig fordi det var en endring i hvordan Internet Explorer behandler nettsider med et utløpt eller ugyldig) sikkerhetssertifikat. I Internet Explorer 8 og nyere hadde du muligheten til å fortsette å surfe når du møter et nettsted med et ugyldig sikkerhetssertifikat.

Fra og med Internet Explorer 11 er det ikke lenger et alternativ siden du ikke har muligheten til å vise usikkert innhold via den blå linjen øverst på nettleserskjermen. Microsoft har bekreftet at denne endringen ble bestemt for å lappe opp en potensiell sårbarhet blant Windows-datamaskiner.

Her er noen spesifikke scenarier som er kjent for å utløse denne spesielle feilmeldingen:

 • Internet Explorer er konfigurert for å sjekke om tilbakekalling av serversertifikat - Som standard er Internet Explorer satt til å sjekke for tilbakekalling av serversertifikat. Du kan kanskje unngå feilen ved å deaktivere denne funksjonen fra Avansert-menyen (Metode 3).
 • Nettstedet med utløpt sertifikat blir ikke lagt til i listen over pålitelige nettsteder - Hvis du stoler på identiteten til nettstedet med det ugyldige sertifikatet, kan du kanskje løse problemet ved å legge til nettadressen til din pålitelige liste (metode 1) .
 • Tillitsproblem mellom Internet Explorer og Symantec Endpoint Protection Manager (SEPM) - Det rapporteres at problemet oppstår når du prøver å få tilgang til SEPM-nettkonsollen fra Internet Explorer 11.

Metode 1: Legge til nettstedet til dine pålitelige nettsteder

Mesteparten av tiden vil " innholdet ble blokkert fordi det ikke ble signert av et gyldig sikkerhetssertifikat " -feil oppstå hvis nettsertifikatet som brukes til å gi identifikasjon av webserveren inneholder en feil.

Internet Explorer vil forhindre deg i å lande på nettsiden med feil sertifikat for å forhindre de scenariene der forbindelsen din blir oppfanget eller webserveren du prøver å nå, gir en feilaktig fremstilling av identiteten din.

Disse tingene gjelder imidlertid ikke hvis du stoler på nettstedets identitet og du vet at forbindelsen din ikke er kompromittert.

Hvis du er sikker på at dette ikke er tilfelle, og du forstår sikkerhetsrisikoen, kan du omgå feilmeldingen ved å legge til nettadressen til listen over pålitelige nettsteder . Her er en rask guide til hvordan du gjør dette:

 1. Åpne Internet Explorer, klikk på verktøyknappen (handlingsmeny) og velg Internett-alternativer .
 2. I vinduet Alternativer for Internett , gå til fanen Sikkerhet , klikk på Klarerte nettsteder for å velge den, og klikk deretter på Nettsteder- knappen.
 3. I vinduet Klarerte nettsteder skriver du inn eller limer inn nettadressen i boksen Legg til dette nettstedet i sonen . Deaktiver deretter ruten som er tilknyttet Krev serververifisering (https :) for alle nettsteder i denne sonen, og klikk på Legg til .
 4. Når nettstedet er lagt til din pålitelige liste, lukker du vinduet Alternativer for Internett og starter datamaskinen på nytt.
 5. Når neste oppstart er fullført, må du starte datamaskinen på nytt og se om problemet er løst.

Hvis du fremdeles støter på " innholdet ble blokkert fordi det ikke ble signert av et gyldig sikkerhetssertifikat " -feil, kan du gå ned til neste metode nedenfor.

Metode 2: Forhindre at IE ser etter tilbakekall av sertifikat

Hvis du støter på denne feilen med en webside du stoler på, er en annen rask måte å få løst ved å få tilgang til de avanserte Internett-alternativene for Internet Explorer og forhindre at nettleseren sjekker om sertifikat tilbakekalles.

Selv om dette er en enkel løsning, må du huske at hvis du lar dette alternativet være deaktivert, utsetter jeg datamaskinen for visse sikkerhetsrisikoer. For å sikre at det ikke er tilfelle, oppfordrer vi deg til å omstille trinnene nedenfor og gå tilbake til standardadferd så snart du er ferdig med nettstedet som viser feilmeldingen.

Her er hva du trenger å gjøre:

 1. Start Internet Explorer. Deretter går du til Verktøy- menyen (øverst til høyre) og klikker på Alternativer for Internett .
 2. Inne i Alternativer for Internett -vinduet, gå til Avansert -kategorien. Deretter, under Innstillinger- menyen, blar du ned til Sikkerhet og fjerner merket i ruten som er tilknyttet Se etter tilbakekalling av serversertifikat . Ikke glem å trykke på Apply for å lagre endringene i sikkerhetsinnstillingene .
 3. Start datamaskinen på nytt for å la endringene tre i kraft.
 4. Når neste oppstart er fullført, kan du gå til den samme websiden som tidligere viste deg " innholdet ble blokkert fordi det ikke ble signert av et gyldig sikkerhetssertifikat " -feil og se om problemet er løst.

  Merk: Hvis problemet er løst, ikke glem å gå tilbake til vinduet Alternativer for Internett og aktivere Kontroller om tilbakekalling av serversertifikat igjen for å forhindre at maskinen din er i fare.

Hvis du fremdeles støter på den samme feilmeldingen, går du ned til neste metode nedenfor.

Metode 3: Tilbakestille sikkerhetsinnstillingene til IE

Flere brukere har rapportert at for dem ble problemet løst etter at de tilbakestilte Internet Explorer-innstillingene. Men denne løsningen gjelder bare hvis du tidligere har justert sikkerhetsinnstillingene, eller hvis du har installert ett eller flere tillegg som kan endre standardadferd.

Her er en rask guide for tilbakestilling av sikkerhetsinnstillingene til IE

 1. Start Internet Explorer og klikk på handlingsknappen (verktøymenyen) øverst til høyre på skjermen. Klikk deretter på Internet Options fra den nylig åpnede menyen .
 2. Inne i Alternativer for Internett -skjermen, går du til Avansert -fanen og klikk på Reset -knappen under Nullstill innstillinger for Internet Explorer .
 3. I neste ledetekst, oppfordrer vi deg til å merke av i ruten som er knyttet til Slett personlige innstillinger før du klikker Tilbakestill .
 4. Vent til prosessen er fullført, og klikk deretter på Lukk når prosedyren er fullført.
 5. Start datamaskinen på nytt og se om problemet løses ved neste oppstart.

Hvis du fremdeles støter på den samme feilmeldingen, går du ned til neste metode nedenfor.

Metode 4: Løse Symantec Endpoint Protection Manager med IE-konflikt (hvis aktuelt)

Hvis du støter på dette problemet mens du prøver å få tilgang til webkonsollen til Symantec Endpoint Protection Manager (SEPM), oppstår problemet sannsynligvis fordi nettleseren du bruker ikke stoler på SEPM-websiden.

Hvis dette scenariet gjelder for din nåværende situasjon, må du skaffe deg en pålitelig Certificate Authority (CA) . Den enkleste måten å gjøre det på er å følge den offisielle Symantec-dokumentasjonen.

Du kan også omgå problemet ved å installere lederens selvsignerte sertifikat. Du kan gjøre dette ved å følge trinnene som er spesifikke for Internet Explorer fra denne lenken ( her ).

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det