Slik løser du iTunes Sync Session Kunne ikke starte

iTunes er en offisiell programvare fra Apple, og den brukes til enhetsadministrasjon av iPhones, iPads og resten av iOS-enhetene. Med denne programvaren kan du legge til bilder, musikk, videoer, ringetoner og alt du ønsker på din iOS-enhet. Du kan også oppdatere, gjenopprette, ta sikkerhetskopi av dine ønskede data og mange flere. Men noen ganger kan det oppstå feil med iTunes, og en av dem er " iTunes Sync Session Failed to Start" .

Det kan være flere grunner til at denne feilen kan skje, og synkroniseringsøkten ikke kan starte, men de vanligste er: Noen applikasjoner som kjører, stopper synkroniseringsprosessen, de nødvendige iTunes-motstanderne mangler, utdatert iTunes- og komponentprogramvare, korrupt iTunes-programvare eller iTunes-bibliotek, feil eller ufullstendig iTunes-installasjon og iTunes-relatert komponentinstallasjon osv. Hvis du står overfor denne feilen, ikke bekymre deg, i denne artikkelen vil vi vise hvordan du kan bli kvitt og løse feilen "iTunes Sync Session Failed to Start".

Før du begynner med løsningene våre for å fikse synkroniseringsøkten som ikke startet, må vi foreslå at du sørger for å få operativ USB-kabel eller få USB-kabel som fungerer bra, og deretter starte iPhone og datamaskinen på nytt eller avslutte iTunes og deretter re -lansere det. Og vi må merke oss at disse metodene hjalp mange brukere med å løse dette problemet.

Metode nr. 1. Force Closing Applications.

Som vi sa før kjøring av apper kan føre til å stoppe synkroniseringsprosessen og kan være årsaken til å starte synkroniseringsøkten mislyktes i å starte problemer. Å tvinge stenging av appene kan være det beste og enkleste du kan prøve for å løse problemene med synkroniseringsøkten, startet ikke. Gjør følgende for å tvinge lukke apper.

 1. Lås opp iPhone.
 2. Gå til startskjermen.
 3. Trykk på Hjem-knappen to ganger. Alle appene som kjører bak, vises på skjermen. Rull opp og du vil kunne lukke applikasjonene som kjører.Tving lukk apper

Merk : På iPhone X og de nyere modellene er det ingen Hjem-knapp, så den eneste måten å lukke kjørende apper på iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR er forskjellige.

 1. Sveip opp fra bunnen av skjermen .
 2. Paus deretter med fingeren midt på skjermen i et sekund til alle appkortene vises .

Metode 2. Oppdaterer iTunes.

Problemet kan oppstå fordi du bruker en gammel versjon av iTunes, og den enkleste løsningen er bare å se etter oppdateringer, og hvis det er en nyere versjon, last ned og installer den.

 1. Åpne iTunes på din PC eller Mac.
 2. Åpne Hjelp-fanen fra toppmenyen.
 3. Klikk på Se etter oppdateringer. Når du klikker på dette alternativet, begynner iTunes å se etter oppdateringer og installere dem hvis det er en nyere oppdatering tilgjengelig.Se etter oppdateringer

Denne metoden løser problemet med iTunes hvis programvaren er utdatert. Hvis iTunes er oppdatert, kan du prøve den andre metoden vår.

Metode 3. Å fikse synkroniseringsøkten kunne ikke startes ved å slette tidligere sikkerhetskopier.

Mens du er ferdig med synkroniseringen, oppretter iTunes ikke en ny sikkerhetskopifil, men i stedet vil den overskrive eller bare legge til gamle sikkerhetskopier. Noen ganger kan iTunes-sikkerhetskopiering være ødelagt, noe som kan føre til at problemer med synkroniseringsøkten ikke startet. Og kanskje det beste å gjøre for å løse dette problemet er bare å slette de forrige sikkerhetskopiene.

 1. Åpne iTunes.
 2. Klikk på Rediger-menyen.
 3. Klikk på Innstillinger.
 4. Velg riktig enhet.
 5. Slett forrige.

  Slett sikkerhetskopier

Hvis Reset Sync History-knappen er aktivert, klikker du også på den.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det