Fix: Steam Download Stopper

Mange brukere har møtt et problem med at nedlastingsprosessen stopper tilfeldig, og starter på nytt om noen få øyeblikk. Dette problemet har vedvaret i mange år, og frem til denne datoen rapporterer mange brukere at det gir dem problemer. Det er veldig galt å si at denne saken har en unik løsning. På grunn av de unike maskinvare- og programvarespesifikasjonene som brukerne har, kan dette problemet skyldes en rekke årsaker. Noen ganger fungerer ikke installering av Steam på nytt. Vi har listet opp alle løsningene som så ut til å fungere for brukerne. Vennligst implementer dem fra toppen og arbeid deg til bunnen.

Løsning 1: Lukke alle uønskede applikasjoner

Før vi tar til mer tekniske metoder, vil vi se om noen ekstern applikasjon forårsaker uregelmessigheten i Steams nedlasting. Det er kjent at mange applikasjoner forstyrrer Steam, for eksempel CCleaner, Skype og andre uønskede applikasjoner. Nedenfor er metoden for å avslutte alle uønskede prosesser.

 1. Start Task Manager ved å trykke på ⊞ Win + R-knappen. Dette skal dukke opp Kjør-applikasjonen.

Skriv “ taskmgr ” i dialogboksen . Dette skal åpne oppgavelederen.

 1. Avslutt alle uønskede prosesser som Skype, nettleser, oppdaterere osv. Start Steam på nytt med Steam.exe, og forhåpentligvis vil det fungere som forventet.

Løsning 2: Match din tid og tidssone

Det kan være en konflikt mellom tiden i datamaskinen og den angitte tidssonen. Som vi alle vet, fungerer Steam ved å samle sanntidsdata fra PC-en sammen med en tidsstempel. Hvis den oppdager en uregelmessighet, vil den sannsynligvis krasje eller vise uventede feil.

 1. Klikk på Windows-knappen og skriv " Kontrollpanel ". Åpne Kontrollpanel fra søkeresultatene.
 2. Velg " Dato og tid " fra listen over kategorier .

 1. Fra de tre fanene velger du " Internettid " og klikker på " Endre innstillinger ".

 1. Merk av i dialogboksen som sier “ Synkroniser med tidsserver på Internett ”. Klikk på Oppdater nå. Klikk på OK etter at tiden er oppdatert, og start Steam på nytt.

Løsning 3: Oppdatere nettverksdriverne

Steam holder seg alltid oppdatert med de nyeste programvareendringene. Men hvis du ikke oppgraderer nettverksdriverne innimellom, kan det vise seg å være et problem. Den oppdaterte Steam er ikke kompatibel med de eldre versjonene av programvaren. Dette vil føre til at den viser uforklarlig oppførsel; i vårt tilfelle tilfeldig stopp av nedlastinger. Nedenfor er trinnene nevnt for hvordan du sjekker hvilke nettverkskort du har installert på PC-en, og hvordan du oppdaterer driverne.

 1. Klikk på Windows-knappen og skriv " Kontrollpanel ". Velg applikasjonen som kommer tilbake i søkeresultatene.
 2. Velg Enhetsbehandling fra listen over alternativer .

 1. Nå vil et vindu komme opp som består av enheter som er registrert på PCen din. De spenner fra enheter så enkle som USB-enheter til prosessorer. Velg Nettverkskort fra listen.

 1. Nå ser du hvilke typer nettverkskort som er installert på PCen. I dette tilfellet er det en trådløs adapter og et LAN installert. Denne løsningen er for begge, og du kan enkelt oppdatere driverne. Dobbeltklikk på den valgte driveren, og du vil stå overfor et vindu som dette.

 1. Velg driverfanen og klikk på Oppdater driver . Nå vil du få to alternativer, dvs. Oppdater automatisk eller Oppdater manuelt fra pakken du lastet ned fra den offisielle maskinvarens nettside. Du kan bruke et av alternativene for oppdateringen.

Etter å ha oppdatert driverne dine, start Steam på nytt og start nedlastingen på nytt. Forhåpentligvis vil problemet bli løst.

Løsning 4: Begrens båndbredden

Noen ganger kan diskens skrivehastighet ikke følge med nedlastningshastigheten. Hvis du opplever mye svingninger i tilkoblingen din mens du laster ned, anbefales det at du begrenser båndbredden fra Steam. Du kan velge en anstendig hastighet; ikke for lavt eller ikke for høyt.

 1. Åpne Steam-klienten din. Det anbefales å bruke alternativet " Kjør som administrator " når du starter.
 2. Klikk på " Steam " øverst til venstre og velg Innstillinger.
 3. Naviger til nedlastingsfanen. Her vil du se et rullegardinvindu som sier " Begrens båndbredde til ".

 1. Når du klikker på den, vises et rullegardinvindu. Her finner du en rekke hastigheter som er tilgjengelige for å begrense. Velg alltid i henhold til Internett-hastigheten du har fått av Internett-leverandøren din.

 1. Lukk Steam og start på nytt. Forhåpentligvis vil svingningene bli løst.

Løsning 5: Deaktivering av Windows Defender

Mange brukere rapporterte at Windows Defender uventet forårsaket problemet. På en eller annen måte, etter å ha deaktivert den, ble svingningene løst. Det anbefales å slå den av og prøve å starte Steam på nytt. Men hvis denne metoden ikke fungerer, anbefales det sterkt at du slår den på igjen.

 1. Trykk på ⊞ Win + R-knappen og skriv “ msc ” i dialogboksen .
 2. En lokal redaktør for gruppepolicy vil komme frem. Klikk kategorien Datamaskinkonfigurasjon og velg Administrative maler .
 3. Her vil du se en mappe med Windows-komponenter . Klikk på den og velg Windows Defender .

 1. Her finner du en rekke forskjellige alternativer. Bla gjennom dem og velg " Slå av Windows Defender ".

 1. Velg " Enabled " for å slå av Windows Defender. Bruk innstillinger og trykk OK.

Etter å ha fullført trinnene ovenfor, bør Windows Defender være slått av. Start datamaskinen på nytt og start Steam på nytt med Steam.exe. Det er å foretrekke å starte den med administrative rettigheter. For å gjøre det er det bare å høyreklikke på klienten og velge " Kjør som administrator ".

Løsning 6: Kontrollerer om .NET er riktig aktivert

.NET Framework er viktig for riktig kjøring av spill. Imidlertid er noen datamaskiner som standard ikke aktivert helt. Først av alt, etter å ha avsluttet alle Steam-prosesser, vil vi prøve å aktivere det fullt ut og sjekke om problemet blir løst eller ikke.

 1. Når du har trykket på Windows-skjermen, skriver du inn “ Kontrollpanel ”.
 2. Velg programmet som returnerte som resultat. Her finner du en rekke alternativer du kan velge. Klikk på Programmer og funksjoner .

 1. Etter at du har klikket på Program og funksjoner, vises et nytt vindu. Her til venstre finner du et alternativ som sier " Slå Windows-funksjoner på og av ". Klikk på den.

 1. Et mindre vindu kommer frem bestående av avkrysningsruter. På toppen finner du. NET rammeverk . Hvis du merker at det allerede vil være sjekket, men hvis du utvider det, vil de to mappene inni ikke være merket av. Kontroller begge , lagre endringene og avslutt. Start Steam ved hjelp av administratorrettigheter.

Løsning 7: Slette CDPUserSvc_3e1f2-prosessen

Denne metoden bør brukes hvis de som er oppført ovenfor ikke gjør noen forskjell. Denne tjenesten er kjent for å forårsake et problem mens du laster ned Steam-spill, noe som får dem til å laste ned uregelmessig. Først og fremst må du gå inn i sikker modus med nettverk og sjekke om nedlastingen din er jevn. Hvis det er, vil du gå tilbake til normal modus og avslutte prosessen som er ansvarlig. Trinnene er oppført nedenfor.

 1. Få datamaskinen til sikker modus ved å velge mellom forskjellige tilgjengelige alternativer. Velg ' Aktiver sikker modus med nettverk '. Hvis du kjører Windows 7, trykker du på F8 ved oppstart av PCen, og du blir sendt til et lignende vindu der du kan velge ønsket alternativ.

 1. Åpne Steam og prøv å laste ned / oppdatere spillet igjen. Hvis den lastes ned jevnt, avslutter du sikker modus og klikker på Windows-knappen etter at du har returnert til den vanlige.
 2. Skriv “ Kontrollpanel ” i dialogboksen . Velg applikasjonen som returnerer som et resultat. Velg Administrative verktøy fra listen over alternativer.

 1. Etter at du har åpnet verktøyene, vises et vindu som inneholder mange snarveier til forskjellige verktøy. Bla gjennom dem til du finner den som heter “ Tjenester ”. Trykk på det.

 1. Her finner du en tjeneste som heter “ CDPUserSvc_3e1f2 ”. Stopp det fra alternativene du får etter å dobbeltklikke på det. Når du har stoppet den, klikker du på egenskaper og velger oppstartstype til “ manuell ”.

Løsning 8: Tømme HTML-hurtigbufferen

Før vi installerer Steam på nytt, er det verdt å prøve å tømme HTML-hurtigbufferen og prøve å sjekke om problemet fortsatt vedvarer. Vi vil også skylle konfigurasjonen for å sikre at vi prøver alt.

 1. Gå ut av Steam-klienten.
 2. Trykk på ⊞ Win + R-knappen. Dette skal dukke opp Run
 3. Skriv inn dialogboksen og skriv " kontroll ". Dette burde få opp kontrollpanelet foran deg.

 1. I kontrollpanelet søker du etter " Mappealternativer " i dialogboksen øverst til høyre.

 1. Klikk på " Mappealternativer " som returnerte i søket. Klikk deretter på " Vis " -fanen, og her vil du sjekke en linje som sier " Vis skjulte filer, mapper og stasjoner ". Merk det, bruk endringene og lukk vinduet.

 1. Nok en gang trykker du på ⊞ Vinn + R-knappen. Dette skal dukke opp Kjør-applikasjonen.
 2. Skriv " C: \ Users \\ AppData \ Local \ Steam \ htmlcache" i dialogboksen . Her er brukernavnet til Windows-kontoen din.

Hvis du ikke vet brukernavnet til Windows-kontoen din, kan du bla til filplasseringen ved å åpne Windows File Explorer.

Åpne C-stasjonen og søk etter en mappe som heter " Brukere ".

Senere vil du se et vindu som består av alle navnene på brukerne som bruker denne datamaskinen. Klikk på brukernavnet ditt og gå videre for å finne en mappe som heter " AppData ". Her finner du en mappe som heter “ Lokal ”. Finn en mappe som heter " Steam " i den. Til slutt vil du se en mappe som heter “ htmlcache ”.

Når du er i hurtigbuffermappen, velger du alle elementene og sletter dem.

 1. Når du er ferdig med slettingen, trykker du på ⊞ Win + R-knappen igjen for å hente Kjør-applikasjonen.
 2. Skriv “ steam: // flushconfig ” i dialogboksen .

 1. Etter at du har trykket “ Ok ”, vil et vindu dukke opp for å bekrefte handlingen din. Vær oppmerksom på at Steam etter at du har tømt hurtigbufferen, vil be deg om å logge på på nytt ved hjelp av legitimasjonen din. Utfør bare denne handlingen hvis du har Steam-brukernavnet og passordet ditt for hånden.

 1. Start Steam ved hjelp av klienten, og forhåpentligvis vil nedlastningene være jevne uten å gi noe problem.

Løsning 9: Installere Steam på nytt

Hvis problemet ditt fortsatt ikke ble løst, betyr det at det er noe galt med Steam-klienten din. Du må installere på nytt mens du holder noen filer trygge for å lagre spilldataene dine. Vær oppmerksom på at etter denne prosessen vil du bli bedt om å oppgi Steam-legitimasjonen din; ikke prøv denne metoden hvis du ikke har de riktige.

Avslutt alle Steam-applikasjoner før du starter denne løsningen. Vær oppmerksom på at dette ikke sletter spilldataene dine.

 1. Start Task Manager ved å trykke på ⊞ Win + R-knappen. Dette skal dukke opp Kjør-applikasjonen.

Skriv “ taskmgr ” i dialogboksen . Dette skal åpne oppgavelederen.

 1. Avslutt alle Steam-relaterte prosesser fra og med prosessen ' Steam Client BootStrapper '.

 1. Trykk på ⊞ Win + R-knappen. Skriv " C: \ Program Files (x86) \ Steam " i dialogboksen .

Eller hvis du installerte Steam i en annen katalog, kan du bla til den katalogen, og du vil være god å gå.

 1. Finn følgende filer og mapper:
 • Steamapps Folder (Dette er hvor alle spillene dine ligger)
 • Userdata- mappe (Dette er hvor fremdriften til spillene dine lagres)
 • Skins Folder (Dette er hvor dampskinnene dine ligger)
 • Steam.exe- applikasjon (Dette er startprogrammet for Steam)
 • Ssfn-filer De kan være mer enn en, og hver enkelt kan ha et nummer foran seg (Behold det slik at du ikke trenger å vente 7 dager på nedkjøling av handel).
 1. Slett alle de andre filene unntatt de som er nevnt ovenfor, og start damp fra startprogrammet. Steam vil laste ned noen filer og oppdatere seg selv. Etter at installasjonen er fullført, vil den be deg om å oppgi legitimasjonen din. Etter at du har logget inn, fungerer nedlastningene som forventet. Husk å starte Steam ved å bruke administratorrettigheter ved å høyreklikke på Steam-lanseringen og klikke på alternativet.

Løsning 10: Endre nedlastingsregion

I noen tilfeller kan nedlastingsområdet der du laster ned spillet, oppleve tekniske problemer, eller serverne kan være glitrende. Derfor vil vi i dette trinnet endre nedlastingsregionen og sjekke om det løser problemet vårt.

 1. Kjør damp og vent til den logger deg på kontoen din.
 2. Klikk på "Steam" øverst til høyre og velg "Innstillinger".
 3. Klikk på "Nedlastinger" og velg rullegardinmenyen "Last ned region" .
 4. Herfra velger du hvilket som helst sted som er i god avstand til din nåværende bosted, og prøver å bruke stedene som sjelden brukes, for eksempel “polsk” og andre servere.
 5. Klikk på “OK” og sjekk for å se om endringene vi har gjort har løst problemet.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det