Fix: Nexus Mod Manager vil ikke starte

Nexus Mod Manager er det ultimate verktøyet for PC-brukere som vil modifisere spillene sine til de absolutte grensene, da det får hele prosessen til å virke nesten automatisk. Verktøyet er også ganske populært, så denne feilen har vakt litt oppmerksomhet.

Problemet består i det faktum at Nexus Mod Manager ikke vil åpne under noen omstendigheter uansett hvilken metode du bruker for å åpne den. Det er flere årsaker til denne forekomsten og flere løsninger, så sørg for at du prøver dem alle før du gir opp. Lykke til!

Løsning 1: En metode presentert av flertallet

Denne nesten rare løsningen stammer fra Reddit, men den vil bare være nyttig hvis visse kriterier er oppfylt. I denne delen av artikkelen vil vi først se om denne løsningen er i stand til å hjelpe, og deretter vil vi prøve å se etter løsningen som skal løse problemet for deg.

 1. Åpne Start-menyen eller klikk på søkeknappen ved siden av den for å søke etter “Event Viewer”. Klikk på det første alternativet som dukker opp.
 2. Du bør se en navigasjonsmeny på venstre side av Event Viewer-vinduet. Klikk på Windows-logger og velg applikasjonsikonet. I midten av Event Viewer-vinduet vil du se en haug med oppføringer, og de fleste av dem skal ha etiketten Informasjon.

 1. Prøv å se etter oppføringer der opprettelsesdatoen samsvarer med tidspunktet da du prøvde å starte Nexus Mod Manager. Hvis du er usikker på det, kan du prøve å åpne Nexus Mod Manager nå og klikke på oppdateringsknappen til høyre i vinduet der tre nye oppføringer skal vises.
 2. Du bør se (i kronologisk rekkefølge) oppføringer først fra ".NET runtime", deretter "Application Error", og til slutt "Windows Error Reporting". Velg oppføringen fra .NET runtime. Nederst i vinduet ser du fanen "Generelt" og "Detaljer". I den generelle fanen vil det være en tekstboks som beskriver feilen. Søknaden skal være NexusClient.exe. Hvis den ikke er det, se etter en som er.
 3. Under det er det en rammeversjon, beskrivelse og unntaksinformasjon. Hvis Exception Info leser "System.Xml.XmlException", kan denne løsningen være nyttig for deg.

Nå som vi vet at denne løsningen kan virke nyttig for problemet ditt, er det på tide å prøve å løse den ved å implementere neste serie trinn som er mye lettere å håndtere enn de ovenfor. Lykke til!

 1. Naviger til mappen som vises nedenfor ved å åpne File Explorer på din PC, klikke på Denne PCen og følge plasseringen:
C: \ Brukere \ ditt brukernavn \ AppData \ lokal \ Black_Tree_Gaming
 1. Hvis du ikke kan se AppData-mappen, kan det hende du må slå på alternativet som lar deg se skjulte filer og mapper. Klikk på "Vis" -fanen på Filutforsker-menyen og klikk på "Skjulte gjenstander" avkrysningsruten i Vis / skjul-delen. File Explorer viser de skjulte filene og vil huske dette alternativet til du endrer det igjen.

 1. Sikkerhetskopier innholdet i Black_Tree_Gaming-mappen til et annet sted og slett alt du finner inne. Du må nå starte Nexus Mod Manager-klienten på nytt. Hvis den åpnes, må du sørge for at den leter etter spill og sørg for at du peker på alle mappene den brukte på forhånd.

Løsning 2: Installer Nexus Mod Manager på nytt

Siden verktøyet stort sett er utviklet av samfunnet, kan det oppstå feil som dette, spesielt når formålet med programmet er å administrere filer som endrer kildefilene til andre programmer (videospill). At det er grunnen til at en komplett installasjon er noen ganger et must.

Avinstallere spillet:

 1. Først og fremst må du sørge for at du er logget på med en administratorkonto, da du ikke vil kunne slette programmer med noen annen konto.
 2. Klikk på Start-menyen og åpne Kontrollpanel ved å søke etter det. Alternativt kan du klikke på tannhjulikonet for å åpne innstillingene hvis du bruker Windows 10.
 3. I Kontrollpanel velger du å vise som: Kategori øverst til høyre og klikker på Avinstaller et program under Programmer-delen.

 1. Hvis du bruker Innstillinger-appen, klikker du på Apper umiddelbart for å åpne en liste over alle installerte programmer på din PC.
 2. Finn NMM i Kontrollpanel eller Innstillinger, og klikk på Avinstaller.
 3. NMMs avinstallasjonsveiviser skal åpne og be deg om et valg.
 4. Det vises en melding som spør "Vil du fjerne Nexus Mod Manager for Windows helt?" Velg Ja.
 5. Klikk Fullfør når avinstallasjonsprosessen er ferdig.

Du kan installere Nexus på nytt etter at du har startet datamaskinen på nytt ved å åpne hovednettstedet i en nettleser og klikke på nedlastingsknappen. Følg instruksjonene på skjermen for å installere den igjen, og sørg for at du installerer alle modiene du hadde på nytt. Sjekk om den kan starte nå.

Merk : Prøv å installere Nexus Mod Manager i en hvilken som helst annen mappe i tillegg til programfiler eller programfiler (x86). Dette skal bidra til å løse problemet ettersom det ser ut til at brukere av Windows 7 og Windows 8 sliter med å installere i disse mappene. Lykke til!

Løsning 3: Bruk systemgjenoppretting

Hvis du har endret visse innstillinger eller installert mistenkelige programmer på datamaskinen din, kan de forstyrre Nexus Mod Manager, og det tryggeste alternativet er å bruke Systemgjenoppretting til å gjenopprette datamaskinen til et tidspunkt hvor disse problemene ikke oppstod. Følg trinnene nedenfor for å gjøre det:

 1. Først av alt, la oss slå på innstillingen Systemgjenoppretting på PCen.
 2. Søk etter systemgjenoppretting ved hjelp av søkeknappen i Windows 10. Derfra klikker du på Opprett et gjenopprettingspunkt.

 1. Et systemegenskapsvindu vises, og det viser de nødvendige innstillingene. Inne i dette vinduet, åpne Beskyttelsesinnstillinger og sørg for at beskyttelsen er aktivert på din lokale disk C (systemstasjon).
 2. Hvis den er deaktivert, velger du den disken og klikker på Konfigurer-knappen for å aktivere beskyttelse. Du bør også tildele maksimal diskplass for systembeskyttelse. Du kan sette den til hvilken verdi du vil så lenge størrelsen er minst et par gigabyte. Klikk på Bruk og OK etterpå for å bruke innstillingene.
 3. Nå vil systemet opprette et gjenopprettingspunkt automatisk når det skjer en endring i Windows.

Etter at du har aktivert det vellykket, la oss komme i gang og tilbakestille endringene til PCen. Sørg for at du legger merke til noen viktige dokumenter og apper du har opprettet eller installert i mellomtiden, bare for å være trygg.

 1. Søk etter Systemgjenoppretting ved hjelp av Søk-knappen ved siden av Start-menyen, og klikk på Opprett et gjenopprettingspunkt. Klikk på Systemgjenoppretting i vinduet Systemegenskaper.

 1. I alternativet Systemgjenoppretting velger du alternativet Velg et annet gjenopprettingspunkt og klikker på Neste-knappen.
 2. Velg et bestemt gjenopprettingspunkt du lagret før manuelt. Du kan også velge hvilket som helst gjenopprettingspunkt som er tilgjengelig i listen og trykke på Neste for å initialisere restaureringsprosessen. Etter at prosessen er ferdig, vil du bli tilbakeført til den tilstanden datamaskinen var i den perioden. Sjekk om Nexus Mod Manager kan åpnes nå.

Løsning 4: Sjekk om den var blokkert av sikkerhetsmessige årsaker

Ettersom formålet med verktøyet er å endre noen videospill helt inkludert kildefilene, kan Windows-sikkerhetsteamet som består av Windows Defender, Windows Firewall, UAC, etc. se det som en trussel og blokkere det av sikkerhetsmessige grunner, noe som vil forårsake dette problemet, og det kan ikke starte. Løs dette problemet ved å følge trinnene nedenfor:

 1. Høyreklikk Nexus Mod Manager-ikonet på skrivebordet hvis du har en, og velg Åpne filplassering. Hvis du ikke har en snarvei på skrivebordet, finner du den i Start-menyen, høyreklikker på den og velger alternativet Åpne filplassering.

 1. Etter at mappen er åpnet, høyreklikker du på klientfilen som skal velges automatisk når du går inn i mappen og velger Egenskaper. Det kan hende du ser en tekst som sier om hvordan den ble blokkert av sikkerhetsmessige årsaker i vinduet Egenskaper. Bare klikk på blokkering og bruk endringene. Start datamaskinen på nytt og sjekk om problemet er løst.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det