Hvordan fikse High Ping i League of Legends?

League of Legends (også kjent som LoL) er et online flerspillerspill som også regnes som erkerivalen til Dota: Defense of the Ancients. Spillet er utgitt av Riot-spill og er for tiden tilgjengelig i macOS og Windows. League of Legends er et av de mest nye flerspillerspillene og har også et årlig mesterskap.

High Ping i League of Legends

Til tross for spillets popularitet mottok vi flere rapporter fra brukere om at de mottok 'High Ping' -utgaven på League of Legends ganske ofte. Normalt, når folk har høyt ping, er det direkte knyttet til nettverket, men ifølge vår undersøkelse og funn var dette ikke tilfelle i det hele tatt.

I denne artikkelen vil vi gå gjennom alle årsakene til hvorfor dette problemet oppstår, og hva er de mulige løsningene eller løsningene for å løse problemet.

Hva forårsaker High Ping i League of Legends?

Etter at vi mottok flere brukerrapporter, startet vi en undersøkelse på egenhånd, og etter feilsøking av alt kom vi til at det var flere grunner til hvorfor dette problemet oppstod. Årsakene til at du opplever høy ping eller latens i League of Legends er, men ikke begrenset til:

 • Utdatert oppdatering: Som alle andre spill, opplever League of Legends også problemer i sin mekanisme eller spillfiler som tvinger spillet til å ha høy latens eller ping. Hvis du ikke har oppdatert spillet ditt til den siste versjonen, vil du oppleve denne feilen.
 • Ruterproblemer: Problemet med at nettverket ikke overføres ordentlig, kan ikke utelukkes. Hvis ruteren eller nettverket ditt er i en feiltilstand, vil ikke spillet kunne overføre pakkene riktig, derav vil du oppleve feilmeldingen.
 • Båndbreddekrevende applikasjoner: Det er mange applikasjoner der ute som bruker mye båndbredde på datamaskinen din. Hvis noen av disse programmene kjører på datamaskinen din side om side av League of Legends, vil du oppleve høy ventetid.
 • Utdaterte enhetsdrivere: En annen mulighet til at du kan oppleve høy latens eller ping er der du har dårlige drivere installert på datamaskinen. Disse inkluderer også nettverksdrivere, og hvis driverne ikke selv kan fungere ordentlig, vil du ha problemer som den som diskuteres.
 • Proxy- og VPN-tjenester: Selv om League of Legends kan kjøre på proxy-servere og VPN-er, er det stor mulighet for at pakkene ikke blir kommunisert raskt under nettverksoverføringen, noe som resulterer i høy ping eller latens.
 • DNS-servere: Selv om League of Legends bruker DNS i veldig kort tid, hvis DNS ikke er tilgjengelig, vil effekten forplante seg gjennom hele spillet.
 • Dårlige installasjonsfiler: En annen viktig mulighet som ikke kan utelukkes, er dårlige installasjonsfiler. Disse inkluderer installasjonsfiler for begge: Windows og League of Legends. Selv om denne saken er veldig sjelden, men det skjer og kommer til syne.

Før du begynner med løsningene, må du sørge for at du har en aktiv internettforbindelse på datamaskinen. Videre bør du også være logget på som administrator på datamaskinen din og ha en gyldig kopi av League of Legends.

Merk: En annen sak du bør unngå, er å kjøre League of Legends gjennom en ekstern harddisk. Når du bruker den eksterne harddisken, reduseres kommunikasjonen mellom spillet og serverne, ettersom et annet trinn i kommunikasjonen må gjøres. Dette kan løses ved å installere League of Legends på datamaskinens harddisk og deretter starte den.

Hvordan sjekke Ping / latens i League of Legends?

Her har vi listet opp metoden for hvordan du kan sjekke ping / latens i League of Legends.

 1. Trykk på Ctrl + F på tastaturet mens du er i spillet for å vise FPS og latens.
 2. Som du kan se, er FPS (Frames per sekund) 60 mens ping / latens er 4609, som åpenbart er veldig høy.Kontrollerer Ping i LoL

Visningen av Ping / FPS vil byttes når du klikker på tastene. Imidlertid, hvis konfigurasjonene dine endres, vil ingenting skje. Nedenfor er metoden for hvordan du kan endre tastebindingen som viser FPS / latens på skjermen.

 1. Naviger til påloggingsskjermen til League of Legends, og klikk på tannhjulikonet øverst til høyre på skjermen.Få tilgang til League of Legends Settings
 2. Nå velger du alternativet for Hurtigtaster stede på venstre panel og deretter navigere til skjerm overskriften på høyre side av skjermen.
 3. En gang på skjermen kan du sjekke alternativet for å bytte FPS-skjerm og stille tastene i henhold til din egen smak.

Hvor mye ventetid kan spilles?

På toppen av brukere som rapporterte feilen til oss, fikk vi også flere spørsmål om hvor mye ventetid som faktisk kan spilles eller er bra å spille. En 'god' ventetid varierer fra sted til sted. Hvis stedet der du bor har en middelmådig internettforbindelse, er ventetid under 90 eller 100 bra å spille.

I noen tilfeller kan dette til og med strekke seg til 150 eller 180, som til og med kan spilles. Imidlertid er enhver latens over 180/200 ansett som en dårlig latens, spesielt hvis du opplever hyppige topp når du spiller. Disse piggene gjør at handlingen din blir videresendt saktere og forårsaker mange forskjellige problemer.

Nedenfor er løsningene som viste seg å løse problemet for flere brukere. Forsikre deg om at du starter dem fra toppen og jobber deg nedover deretter. Løsningene er bestilt med hensyn til nytte og nøyaktighet i å løse problemet.

Forutsetning: En stabil internettforbindelse

Selvfølgelig, uten en stabil internettforbindelse, vil du ikke kunne spille League of Legends ordentlig, og din Ping vil være veldig høy. En stabil internettforbindelse ment for spill betyr at et minimum antall mennesker er koblet til det, og det abonnerer på en bestemt hastighet.

Dette er et veldig viktig skritt. Hvis du ikke har en rask og stabil internettforbindelse, er det store sjanser for at løsningene nedenfor ikke fungerer som forventet.

Løsning 1: Oppdatering av LoL til den siste oppdateringen

League of Legends bruker Riot launcher til å kjøre spillet. Lanseringsprogrammet er selv ansvarlig for å installere alle oppdateringene mot spillet ditt når du starter det for å spille. Imidlertid, hvis du allerede spiller spillet og en ny oppdatering kommer ut, vil spillet fortsatt fortsette.

Oppdaterer League of Legends

Oppdateringen installeres bare etter at du har lukket spillet. Klienten vil da hindre spillet i å starte til den siste oppdateringen er lastet ned og installert tilsvarende. Derfor bør du avslutte spillet og starte Riot-klienten. Klikk på League of Legends og se om det er oppdateringer som venter. Hvis det er, vent tålmodig til de er ferdige. Gjør omstart av systemet ditt og start League of Legends som administrator på datamaskinen din.

Løsning 2: Slette konfigurasjonsfilene til LoL

En annen ting å prøve før vi går videre til mer omfattende og tekniske metoder er å slette alle konfigurasjonsfilene til League of Legends. Disse konfigurasjonsfilene lagrer alle dine preferanser og variabler som spillet trenger for å utføre sin egen behandling.

Akkurat som alle andre midlertidige filer, er det tilfeller der konfigurasjonsfilene blir korrupte eller utdaterte. Hvis noen av disse oppstår, vil ikke spillet kunne starte riktig og vil forårsake flere problemer, inkludert høy latens eller ping. I denne løsningen vil vi navigere til League of Legends-katalogen og slette konfigurasjonsfilene.

Merk: Vær oppmerksom på at dette ikke vil fjerne brukernavnet ditt osv. Fra League of Legends. Selv om det kan være noen preferanser som må lagres igjen.

 1. Trykk på Windows + E for å starte Windows Utforsker og naviger til katalogen der spillet er installert. Åpne Riot Games og deretter League of Legends .
 2. Når du er inne, vil du se en mappe som heter ' Config '. Åpne den.
 3. Finn nå følgende filnavn og slett Hvis du føler deg usikker, kan du alltid klippe og lime inn filen til et annet sted hvor du senere kan gjenopprette den.
game.cfg
 1. Nå må du gå til League of Legends-mappen tilbake og navigere til følgende filsti:
RADS> prosjekter> league_client> Utgivelser
 1. Du finner flere utgivelser her. Klikk på den siste og slett den.
 2. Lukk File Explorer og start datamaskinen på nytt. Etter omstart, start League of Legends som administrator og sjekk om problemet er løst.

Løsning 3: Bruke Hextech reparasjonsverktøy

En annen ting å prøve før vi går videre til andre alternativer er å kjøre Hextech Repair Tool. Riot / Hectech har gitt ut et reparasjonsverktøy som analyserer alle installasjonsfilene i spillet, og hvis de finner noe avvik, sletter de filen og erstatter den med en fersk kopi hentet online. Dette eliminerer flertallsfeil hvis de stammer fra filkorrupsjon eller manglende filer. For å kjøre reparasjonsverktøyet kreves en aktiv internettforbindelse. Sørg for at du kjører reparasjonsverktøyet også som administrator, og vent til prosessen er fullført.

 1. Last ned Hextech Repair Tool fra utviklerens nettsted. Når du er lastet ned, høyreklikker du den og velger Kjør som administrator .Kjører Hextech reparasjonsverktøy
 2. Etter at du har startet applikasjonen, klikker du på alternativet Force Repatch og klikker på Start . Du kan også sjekke andre alternativer angående brannmur og DNS.Forcing Repatching - LoL
 3. Etter at fremdriften er fullført, start datamaskinen på riktig måte og start deretter League of Legends som administrator. Sjekk om problemet er løst.

Løsning 4: Angi Googles DNS

Hvis alle metodene ovenfor ikke fungerer, og du fortsatt har problemer med høy ping / latens i League of Legends, kan du prøve å endre standard DNS til Googles DNS. Domenenavnservere brukes sparsomt i spillet, men hvis det er et problem med dem og spillet ikke klarer å kommunisere ordentlig, kan det føre til hyppige ventetid / ping-pigger på spillet ditt.

Vær oppmerksom på at dette også gjenspeiles i andre applikasjoner, ettersom vi vil gjøre endringer i DNS-innstillingene på datamaskinen og ikke i spillet. Hvis problemet vedvarer, kan du alltid tilbakestille endringene umiddelbart.

 1. Trykk på Windows + R, skriv " kontrollpanel " i dialogboksen og trykk Enter.
 2. Når du er i kontrollpanelet, klikker du på underoverskriften “ Nettverk og Internett ”.Nettverk og Internett - Kontrollpanel
 3. Velg “Network and Sharing Center ” fra neste vindu.
 4. Her vises alle nettverk som datamaskinen din er koblet til. Klikk på den nåværende tilkoblingen du bruker for å spille League of Legends.
 5. Klikk nå på " Egenskaper " til stede nederst i det lille vinduet som dukker opp.Åpne egenskaper for det tilkoblede nettverket
 1. Dobbeltklikk på “ Internet Protocol Version 4 (TCP / IPv4) ” slik at vi kan endre DNS-serveren.
 2. Klikk på " Bruk følgende DNS-serveradresser: " slik at dialogboksene nedenfor blir redigerbare. Still nå verdiene som følger:
Foretrukket DNS-server: 8.8.8.8 Alternativ DNS-server: 8.8.4.4
 1. Trykk på OK for å lagre endringene og avslutte. Start datamaskinen på riktig måte og vent i noen sekunder før du starter spillet. Sjekk om dette løste problemet vårt.

Løsning 5: Kontrollere allerede kjørende applikasjoner

Alle applikasjoner konkurrerer om ressurser når de kjører på datamaskinen din samtidig. Disse applikasjonene kan inkludere Torrent-klienter, nedlasting av programvare eller andre spill, etc. Hvis League of Legends må konkurrere med andre applikasjoner for bruk av båndbredde, vil du oppleve ekstremt høye pinger og ventetider. I denne løsningen vil vi åpne oppgavebehandling og lukke alle disse applikasjonene kraftig og deretter sjekke om ping-problemet er løst.

 1. Trykk Windows + R, skriv “ taskmgr ” i dialogboksen og trykk Enter.
 2. En gang i oppgavelederen, se etter alle typer programmer som kan konsumere internett på datamaskinen din. Høyreklikk på disse programmene og velg Avslutt oppgave .Avslutter tredjepartsapplikasjoner
 3. Start nå League of Legends-klienten på nytt og sjekk om Ping er løst.

Løsning 6: Sykle datamaskinen din

Power Cycling er en handling der du slår av datamaskinen og alle andre moduler helt. Når du gjør dette, vil alle modulene bli tvunget til å starte konfigurasjonene sine på nytt, og dette vil også hjelpe tjenester / moduler til å gjenopprette fra uventede problemer. Dette vil også tilbakestille nettverkskonfigurasjoner når du slår datamaskinen helt av.

For å slå på datamaskinen, slå den av ordentlig og ta strømkabelen ut av den. Deretter må du ta ut batteriet ordentlig ved å klikke på knappen. Trykk nå på strømknappen i rundt 1 minutt. Etter å ha utført alle handlingene, vent i 2-3 minutter før du kobler alt til igjen. Hovedårsaken til at du tar ut batteriet er at alle elektroniske moduler blir utladet ordentlig og alle dataene som er lagret i RAM-en blir slettet. Nå må du slå på den bærbare datamaskinen igjen og sjekke om problemet er løst.

Hvis du har en PC, må du slå den helt av og koble fra alle modulene og ta ut hovedstrømkabelen . Vent nå i 3-5 minutter, og sjekk deretter om problemet er løst.

Merk: Utfør motorsykling i ruteren din også. Hvis det er noen problemer med det, vil de initialiseres på nytt.

Løsning 7: Kjører i kompatibilitetsmodus

Hvis alle metodene ovenfor ikke fungerer, er det mulig at datamaskinen din har kompatibilitetsproblemer med versjonen av spillet. Dette skjer når datamaskinen din har lave maskinvarespesifikasjoner og prøver å kjøre et fullverdig spill. På toppen av maskinvaren løser kompatibilitetsmodus også andre problemer angående drift og nettverkshåndtering av spillet. I denne artikkelen vil vi navigere til spillets egenskaper og sørge for at det kjører i kompatibilitetsmodus når du slår på det neste gang.

 1. Høyreklikk på League of Legends-applikasjonen og velg “ Properties ”.
 2. Når du er i egenskaper, velger du Kompatibilitet Sjekk alternativet Kjør dette programmet i kompatibilitetsmodus for: og velg et annet operativsystem. Gå helst med Windows 8 eller 7.
Kjører i kompatibilitetsmodus
 1. Trykk på Bruk for å lagre endringene og avslutte. Start datamaskinen på nytt helt og sjekk om problemet ble løst.

Løsning 8: Deaktivering av proxy-servere

Mange forskjellige organisasjoner bruker proxy-servere i nettverket. Proxy-servere gjør først og fremst oppgaven med å kartlegge en enkelt IP til flere datamaskiner ved å tildele dem under-IP-adresser, slik at et stort antall forespørsler kan underholdes med lav båndbredde. På toppen av dette cacher proxy-serveren også data og returnerer dem til datamaskiner hvis den har den siste kopien av det datamaskinen ber om.

Imidlertid er det kjent at proxy-servere er plagsomme når brukere spiller online sanntidsspill da pakken med spillet først går til proxy-serveren, og etter at den er behandlet blir den videresendt. Det samme gjelder hjemreisen. I denne løsningen vil vi deaktivere alle proxy-servere fra datamaskinen din. Videre, hvis du bruker en åpen internettforbindelse (i organisasjoner eller offentlige steder), anbefales det at du endrer nettverket.

 1. Trykk Windows + R, skriv “ inetcpl. cpl ”i dialogboksen og trykk Enter.
 2. Nå vil Internet Properties åpnes. Klikk på fanen Tilkoblinger og deretter LAN-innstillinger .Deaktivering av proxy-servere
 3. Nå hvis du bruker en proxyserver, vil feltet bli sjekket med detaljene inni. Fjern merket for eventuelle proxy-servere hvis aktivert. Start spillet på nytt, og sjekk deretter om pingen er løst for godt.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det