Slik skriver du kvadratisk symbol på Windows, iPhone og Android

Hjem / Lær / Hvordan skrive kvadratisk symbol på Windows, iPhone og Android

Slik skriver du kvadratisk symbol på Windows, iPhone og Android

Av Habiba Rehman 23. juli 2019 2 minutter lest

Kvadratiske symboler kan brukes av mange grunner når du sender tekstmeldinger. Mens du kan finne en enkel snarvei på både Android- og Windows-telefonen, men for en iPhone må du lage en snarvei for å bruke den på telefonen. Du kan følge trinnene som nevnt nedenfor for å skrive ned det kvadratiske eller kubiserte symbolet på telefonen.

Android-telefon

Siden jeg er Android-bruker, vil jeg begynne med telefonen min. Å bruke kvadratisk symbol på en Android kan være veldig enkelt, siden det har symbolet innebygd telefonnummerets taster som kan nås gjennom følgende trinn.

 1. Åpne tastaturet til telefonen din, og åpne det numeriske tastaturet for å se alle tallene på telefonens skjerm.
 2. Trykk lenge på tallet 2 som vist på tastaturet. Dette åpner de andre alternativene for denne tasten på tastaturet. For en Android er det her du finner Squared-symbolet.

  Du kan også bruke et kubesymbol ved å trykke lenge på tallet 3.

 3. Slik vil firkantsymbolet se ut.

Windows telefon

Android-telefoner og Windows Phone kan fungere på samme måte når vi snakker om hvordan du bruker firkantede symboler. Akkurat hvordan vi klikket på talltastaturet på telefonen, på samme måte vil vi gjøre det samme for en Windows-telefon.

 1. Åpne tastaturet på telefonen. Du kan åpne meldingsvinduet eller bare notater-appen.
 2. Åpne det numeriske tastaturet nå, og trykk lenge på tallet to til det viser deg flere skjulte alternativer for denne tasten.
 3. Slik vises det firkantede symbolet i teksten din.

iPhone

En iPhone har ikke et innebygd symbol for firkantede eller kubussymboler. Hvis du er en iPhone-bruker, er det her du trenger å gjøre.

 1. Åpne Innstillinger-fanen for telefonen din.
 2. Fortsett å rulle nedover på skjermen til du finner fanen for 'Tastatur'.
 3. Når du åpner innstillingene for tastatur, finner du fanen for 'Tekstutskifting'. Trykk på dette neste.
 4. Trykk på '+' symbolet øverst til høyre på skjermen som nå vises. Dette er i utgangspunktet en tilleggsknapp for deg. Ved å klikke på dette kan du legge til et hvilket som helst symbol du vil.
 5. Plassen for 'Frase' er der du bare vil kopiere og lime inn hvilket som helst symbol (i dette tilfellet det kvadratiske symbolet som jeg kopierte fra en melding sendt i en app). "Snarveien" er der du vil skrive ned hvordan du får tilgang til denne setningen uten å bruke en fane for den. Du vil skrive ned en snarvei for den, slik at når du skriver snarveien, får du uttrykket i stedet. Lagre det neste.
 6. Du kan prøve dette på iPhone. Nå når jeg skriver snarveien '^ 2' på tastaturet, ser jeg symbolet som et forslag som skriver under plassen for å skrive.

Nå mens det firkantede symbolet vises som et symbol i alle de tre typene telefoner, er det en annen måte å kvadrere teksten på. Du kan bruke '^' for å vise leseren at uansett hva du vil skrive etter dette, vil det være en styrke for dette tallet. For eksempel betyr 6 ^ 2, 6 til kraften 2.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det