Slik løser du feil 1067: & lsquo; Prosessen avsluttet uventet & rsquo;

Feilen 1067 kan oppstå med forskjellige Windows-tjenester, og meldingen vises vanligvis når du prøver å utføre en handling som vanligvis vil føre til at en tjeneste starter. Den vanligste forekomsten for denne feilmeldingen vil være SQL-tjenesten og tjenesten som ligner på den.

Det er ganske mange metoder som kan brukes til å løse dette problemet, og vi har valgt flere metoder som har vist seg å være vellykkede for andre brukere som opplevde det samme problemet. Følg metodene nedenfor og lykke til!

Løsning 1: Ta kontroll over tjenesten

Dette problemet er vanligvis relatert til forskjellige tillatelser, og det kan løses ved å gi din personlige brukerprofil tilgang til tjenestekontrollene. Denne metoden skal være din første prioritet på grunn av flere grunner.

Først og fremst er det universelt, og det kan brukes uansett hvilken tjeneste som viser feilmeldingen 1067. For det andre er det enkelt å gjøre det, og endringene kan tilbakestilles på kort tid.

 1. Åpne Kjør-verktøyet ved å bruke Windows Key + R-tastekombinasjonen på tastaturet (trykk på disse tastene samtidig .. Skriv "services.msc" i den nylig åpnede boksen uten anførselstegn, og klikk OK for å åpne Services verktøy.

 1. Den alternative måten er å åpne Kontrollpanel ved å finne det i Start-menyen. Du kan også søke etter det ved å bruke Start-menyens søkeknapp.
 2. Etter at kontrollpanelvinduet åpnes, endrer du "Vis etter" -alternativet øverst til høyre i vinduet til "Store ikoner" og blar nedover til du finner oppføringen Administrasjonsverktøy. Klikk på den og finn snarveien Tjenester nederst. Klikk på den for å åpne den også.

 1. Finn tjenesten som gir deg feilen i tjenestelisten, høyreklikk på den og velg Egenskaper fra hurtigmenyen som vises.
 2. Hvis tjenesten startes (du kan sjekke det like ved siden av tjenestestatusmeldingen), bør du stoppe den for nå ved å klikke på Stopp-knappen midt i vinduet. Hvis den stoppes, må du la den stoppe til vi fortsetter. Naviger til kategorien Logg på og klikk på Bla gjennom ... -knappen.

 1. Under "Angi objektnavnet du vil velge" skriver du inn kontonavnet ditt, klikker på Kontroller navn og venter på at navnet skal bli tilgjengelig.
 2. Klikk OK når du er ferdig og skriv inn passordet i passordboksen når du blir bedt om det, hvis du har konfigurert et passord. Det skal nå starte uten problemer!

Løsning 2: Installer den problematiske tjenesten på nytt

Denne metoden kan også brukes til å løse feilen 1067 med en hvilken som helst problematisk tjeneste så lenge den kan slettes via registerredigereren. Dette er en mer avansert måte å starte en tjeneste på som har blitt ødelagt og som ikke kan løses bare ved å tilbakestille den i Services.

 1. Siden du skal slette en registernøkkel, anbefaler vi at du sjekker ut denne artikkelen vi har publisert for å sikkerhetskopiere registret ditt for å forhindre andre problemer. Likevel vil det ikke oppstå noe galt hvis du følger trinnene nøye og riktig.
 2. Åpne Registerredigering-vinduet ved å skrive “regedit” i søkefeltet eller i dialogboksen Kjør, som kan åpnes med Windows Key + R-tastekombinasjonen. Naviger til følgende nøkkel i registeret ditt ved å navigere i venstre rute:

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services

 1. I Tjenester-nøkkelen som er åpnet, finn den problematiske tjenestenøkkelen, høyreklikk på den og velg Slett-alternativet. Bekreft eventuelle ventende dialoger og start datamaskinen på nytt etterpå.

Merk : Hvis du ikke kan slette denne nøkkelen, må du kanskje legge til ekstra tilgang til brukerkontoen din. Dette kan gjøres mens du fremdeles er i Registerredigering.

 1. Høyreklikk på den problematiske tjenestens nøkkel i venstre navigasjonsrute, og velg Tillatelser-alternativet fra hurtigmenyen.
 2. Under alternativet Gruppe eller brukernavn, prøv å finne datamaskinens brukernavn på listen. Hvis du ikke finner det, klikker du på Legg til >> Avansert >> Finn nå. Du bør kunne se brukerkontoen din i søkeresultatene, så velg den og klikk OK to ganger til du kommer tilbake i Tillatelser-mappen.

 1. Velg kontoen din i gruppen eller brukernavn og merk av for Full kontroll under Tillatelser for (Ditt brukernavn) og bruk endringene du har gjort.
 2. Etter det kan du prøve å slette nøkkelen igjen. Start datamaskinen på nytt etterpå.
 3. Etter omstart, følg instruksjonene i denne artikkelen for å kjøre en SFC-skanning som skal hjelpe deg med å finne den slettede tjenesten fra registret og bringe den tilbake lett. Sjekk om problemet har forsvunnet.

Løsning 3: Slett visse filer

Hvis feilen 1067 er relatert til MySQL-tjenesten på datamaskinen din, er det ganske mange metoder som kan brukes til å løse problemet. Den første kan være den enkleste, og det krever at du stopper MySQL-tjenesten og sletter et par loggfiler i installasjonskatalogen.

 1. Åpne Kontrollpanel ved å finne det i Start-menyen. Du kan også søke etter det ved å bruke Start-menyens søkeknapp.
 2. Etter at kontrollpanelvinduet åpnes, endrer du "Vis etter" -alternativet øverst til høyre i vinduet til "Store ikoner" og blar nedover til du finner oppføringen Administrasjonsverktøy. Klikk på den og finn snarveien Tjenester nederst. Klikk på den for å åpne den også.

 1. Finn MySQL-tjenesten som i tjenestelisten, høyreklikk på den og velg Egenskaper fra hurtigmenyen som vises. Klikk på Stopp midt i vinduet og klikk OK.
 2. Naviger til mappen der du har installert MySQL. Det er vanligvis enten C >> Program Files eller C >> Program Files (x86) mappen. Åpne mappen og dobbeltklikk på "data" -mappen inne.
 3. Finn de to filene som heter ib_logfile0 og ib_logfile1 , høyreklikk på begge, og velg Slett-alternativet fra hurtigmenyen.

 1. Gå tilbake til vinduet Tjenester, åpne Egenskapene til MySQL-tjenesten, og klikk Start-knappen. Sjekk om problemet er borte.

Løsning 4: Juster MySQL-konfigurasjonsfiler

Denne MySQL-konfigurasjonsfilen kalles “my.ini”, og det er et alternativ i den som er kjent for å forårsake dette problemet. Du kan enten slette den eller sette den til deaktivert, men uansett, bør du definitivt vurdere denne metoden hvis feilen 1067 oppstår med MySQL.

 1. Naviger til rotmappen der du har installert MySQL. Det er vanligvis enten C >> Program Files eller C >> Program Files (x86) banen. Åpne mappen og prøv å finne “my.ini” -filen.
 2. Høyreklikk på den lokaliserte filen og velg Åpne med… Notisblokk-alternativet er standardprogrammet som er ment for å åpne det er ikke allerede Notisblokk.

 1. Inne bør du se en liste over forskjellige kommandoer og alternativer. Bruk Ctrl + F-tastekombinasjonen, eller klikk på Rediger i toppmenyen og velg Finn.
 2. Skriv inn “innodb_flush_method” og sjekk om det er noen søkeresultater. Hvis det er, sørg for at du setter det til normalt:
innodb_flush_method = normal
 1. Hvis en slik kommando ikke eksisterer, kan du legge den til bunnen av "my.ini" -filen ved å lime inn teksten ovenfor. Sørg for at du lagrer endringene ved hjelp av Ctrl + S-tastekombinasjon, og start datamaskinen på nytt etterpå. Sjekk om problemet er borte.

Den andre konfigurasjonsfilen som skal redigeres hvis prosessen ovenfor ikke har løst problemet, er "my-default.ini" -filen. Denne metoden er nyttig hvis katalogmappene ble ødelagt etter en oppdatering.

 1. I samme rotmappe der du navigerte til før, finn og åpne "min-standard.ini" -filen.
 2. Høyreklikk på den og velg Åpne med ... Notisblokk-alternativet er standardprogrammet ment å åpne det er ikke allerede Notisblokk.

 1. Under "[mysqld]" -linjen i filen, må du sørge for at alt ser ut som det ser ut i denne artikkelen, under denne linjen. Hvis visse alternativer mangler, legg til dem, men du bør redigere de eksisterende.
basedir = "Full sti til installasjonsplassen til MySql (mappen der du befinner deg for øyeblikket)" datadir = "Den samme banen, men med datamappen åpen, f.eks. C: \ MySql \ data" -port = 3306 server-id = 1 bind-adresse = 127.0.0.1
 1. Bruk Ctrl + S-tastekombinasjonen for å lagre endringene og starte datamaskinen på nytt for å bruke dem. Sjekk om problemet er borte nå.

Løsning 5: Installer SQL Server på nytt

Denne metoden appellerer til SQL Server-brukere, som er et annet verktøy som behandler databaser. Det er på tide å utføre en ren installasjon av programmet, da det skal løse problemet med en gang. En ren installasjon er absolutt nødvendig hvis du definitivt vil bli kvitt alle filer, siden noen ganger til og med midlertidige filer kan forårsake dette problemet.

 1. Først og fremst må du sørge for at du har logget på med en administratorkonto, da du ikke vil kunne avinstallere SQL Server hvis du ikke er administrator.
 2. Forsikre deg om at du lager sikkerhetskopier av databasene du vil bevare, siden denne prosessen vil slette dem.
 3. Klikk på Start-menyen og åpne Kontrollpanel ved å søke etter det og klikke på det. Alternativt kan du klikke på tannhjulikonet for å åpne Innstillinger hvis du kjører Vindu 10
 4. I Kontrollpanel velger du alternativet Vis som: Kategori øverst til høyre og klikker på Avinstaller et program under Programmer-delen.

 1. Hvis du bruker Innstillinger-appen, klikker du på Apper for å åpne en liste over alle installerte apper og programmer på datamaskinen din.
 2. Finn SQL Server-oppføringen i listen, og klikk på den. Klikk på Avinstaller-knappen over listen og bekreft eventuelle dialoger som kan vises. Følg instruksjonene på skjermen for å avinstallere SQL Server og sørg for at du starter datamaskinen på nytt etterpå.

Etter dette må du slette Spotifys registerdata som ligger igjen på datamaskinen din ved å følge trinnene nedenfor:

 1. Åpne Registerredigering-vinduet ved å skrive “regedit” i søkefeltet eller i dialogboksen Kjør, som kan åpnes med Windows Key + R-tastekombinasjonen. Finn og slett følgende nøkler i registeret:

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Microsoft SQL Server

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ MSSQLServer

 1. Etter det, naviger til følgende sted i registeret og slett alle nøkler som refererer til SQL Server:

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Uninstall

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services

 1. Søk etter SQL på datamaskinen din og gi nytt navn til alle mappene som refererer til den. Start datamaskinen på nytt etter at du har utført disse trinnene.
 2. Navigate to this link in order to download the SQL tool you have installed, save the file to your computer, and run it. Follow the steps below in order to install it and check to see if the problem is still there.

Solution 6: Method for EAServer Windows Service

If the error 1067 appears when the EAServer service is about to start, you can fix it with this method without much problems. It only involved editing a registry key representing the name of the service which might have gone corrupt in a recent period, possibly after an update of either your operating system or the program you are using.

We hope you still have your registry backup ready and that you have made it way back in the first solution!

 1. Open the Registry Editor window by typing “regedit” in either the search bar or the Run dialog box which can be opened with the Windows Key + R key combination. Navigate to the following key in your registry by navigating in the left pane:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services

 1. Try to locate the EAServer entry in the list under Services and click on it once to open its list of related registry keys.
 2. Locate the SERVERNAME key, right-click on it, and choose the Modify option. Under the Value data bar, make sure you type EAServer and apply the changes. Check to see if the problem is gone.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det