Fix: Discord oppdateres ikke

Discord er en Voice over IP-applikasjon. I utgangspunktet brukes denne appen til å kommunisere med venner og andre mennesker. Du kan chatte, tale samtale og gjøre mange andre ting i Discord. Men du kan støte på et problem med nedlastingsoppdatering mens du åpner Discord-appen. Det er ganske vanlig å se skjermbildet Last ned oppdatering når brukere åpner Discord-appen. Men i dette tilfellet vil nedlastingsskjermbildet ikke forsvinne. Selv om du lar denne appen være åpen i et par timer, vil skjermen forbli den samme. Lukking av appen og omstart vil ikke løse dette problemet. Å starte hele systemet på nytt har ikke løst problemet for noen også. Når du åpner Discord-appen, vil du se dette skjermbildet. Dette vil imidlertid ikke ha noen innvirkning på nettversjonen. Nesten alle brukerne som opplever dette, kunne bruke nettversjonen uten problemer.

Synderen bak dette problemet er Discord-installasjonsprogrammet / oppdateringen. Det er en feil i oppdateringen (eller installasjonsprogrammet) som forårsaker dette problemet. Derfor replikeres ikke problemet på nettversjonen. Vanligvis kan dette løses ved å installere på nytt via et nytt installasjonsprogram. Men hvis det ikke løser problemet, betyr det at problemet kan være i en av appfilene eller Windows-filen. Så, å rydde opp i alle filene som er relatert til Discord-appen, vil forhåpentligvis løse problemet.

Tips

Mange brukere ventet ganske enkelt i en halv time eller en time, og problemet var løst for dem. Så hvis du ikke har ventet, så prøv å vente på at Discord blir oppdatert. Det kan ikke være et problem i det hele tatt, og det kan fungere etter hvert.

Metode 1: Installer Discord på nytt

Å installere Discord på nytt har fungert for mange brukere. Det er en enkel prosess som kan gjøres på et par minutter. Her er trinnene for å installere Discord-appen på nytt

 1. Klikk her og last ned Discord-installasjonsprogrammet
 2. Dobbeltklikk for å kjøre Discord-installasjonsprogrammet og følg instruksjonene på skjermen

Merk: Du trenger ikke å avinstallere den forrige versjonen for at dette skal fungere. Bare det å laste ned og kjøre installasjonsprogrammet skal fungere.

Installasjonen på nytt bør løse problemet.

Metode 2: Rengjør Discord på nytt

Hvis metode 1 ikke fungerte, kan det hende du må rense installasjonen av Discord. Dette betyr bare at du må slette noen av Discord-filene manuelt. Hvis du ikke har prøvd metode 1, anbefaler vi på det sterkeste at du først følger fremgangsmåten i metode 1. Hvis det ikke fungerer, følg trinnene her.

Her er de fullstendige trinnene for ren installering av Discord på nytt

 1. Forsikre deg om at Discord ikke er i systemstatusfeltet. Hvis det er det, høyreklikker duDiscord-ikonet og velger Avslutt Discord . Bare for å være sikker, hold CTRL , SHIFT og Esc- tasten samtidig ( CTRL + SHIFT + Esc ) for å åpne Oppgavebehandling. Se i prosesslisten og sørg for at Discord-prosessen ikke er i listen. Hvis du finner Discord i prosesslisten, velger du Discord og klikker Avslutt oppgave

 1. Hold Windows-tasten og trykk på R
 2. Skriv appwiz.cpl og trykk Enter

 1. Finn og velg Discord fra listen over installerte applikasjoner
 2. Klikk Avinstaller og følg instruksjonene på skjermen

 1. Hold Windows-tasten og trykk på R
 2. Skriv inn % appdata% og trykk Enter

 1. Finn og høyreklikk den splid mappen . Velg Slett og bekreft eventuelle ytterligere beskjeder

 1. Trykk på tilbaketasten en gang
 2. Finn og dobbeltklikk Lokal mappe
 3. Finn og høyreklikk den splid mappen . Velg Slett og bekreft eventuelle ytterligere beskjeder

 1. Når du er ferdig, klikk her og last ned Discord-installasjonsprogrammet
 2. Dobbeltklikk for å kjøre Discord-installasjonsprogrammet og følg instruksjonene på skjermen

Discord bør være i orden etter denne installasjonen på nytt. Hvis du fortsatt har problemer, følg trinn 1-12 og start på nytt. Prøv å installere Discord når datamaskinen starter på nytt.

Metode 3: Kjør som administrator

Dette har også fungert for mange brukere. Å kjøre Discord-appen med administratorrettigheter har tillatt at oppdateringen installeres riktig.

 1. Lukk Discord- appen
 2. Start på nytt
 3. Hvis Discord-appen starter automatisk, lukker du den. Forsikre deg om at Discord ikke er i systemstatusfeltet. Hvis det er det, høyreklikker duDiscord-ikonet og velger Avslutt Discord . Bare for å være sikker, hold nede CTRL , SHIFT og Esc- tasten samtidig ( CTRL + SHIFT + Esc ) for å åpne Oppgavebehandling. Se i prosesslisten og sørg for at Discord-prosessen ikke er i listen. Hvis du finner Discord i prosesslisten, velger du Discord og klikker Avslutt oppgave

 1. Finn Discord-snarveien på skrivebordet. Høyreklikk på ikonet og velg Kjør som administrator. Hvis du ikke har et Discord-ikon på skrivebordet, trykker du på Windows-tasten. Du vil ha en Discord-oppføring der inne. Høyreklikk Discord > Mer > Kjør som administrator

Når appen starter, bør oppdateringen installeres uten problemer.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det