Hvordan fikse Uplay Google Authenticator som ikke fungerer

Noen Uplay-brukere rapporterer at Google Authenticator gir dem feil koder hver gang, og slik at de ikke kan logge seg på tjenesten og spille favorittspillene sine. Andre prøvde å løse problemet ved å synkronisere Google Authenticator-appen med UPlay, men denne prosedyren krever også at de bruker 2-trinns autentiseringsmetoden.

Hva er årsaken til at Uplay Google Authenticator ikke fungerer?

Vi undersøkte dette problemet ved å se på ulike brukerrapporter og reparasjonsstrategier som ofte brukes til å løse dette problemet. Som det viser seg, er det flere potensielle skyldige som er kjent for å utløse dette spesielle problemet:

 • Authenticator-kode er skrevet med mellomrom - Selv om den genererte koden vises med ett mellomrom etter de tre første bokstavene i Google Authenticator-appen, vil uPlay avvise koden hvis den inneholder mellomrom. Hvis du tidligere kopierte inn koden, vil du kunne løse problemet ved å slette mellomrommet mellom de første og de siste tre bokstavene.
 • Tidskorrigering for koder er ute av synkronisering - En populær synder som kan gjøre at uPlay avviser kodene som genereres av Google Authenticator, er tidskorrigering. Vanligvis, hvis brukeren reiser mellom flere tidssoner, kan tidskorrigering bli ut av synkronisering i Google Authentication-appen. Hvis dette scenariet gjelder, kan du løse problemet ved å synkronisere tidskorrigering for kode via innstillingene for Google Authentication.
 • Dato og klokkeslett er feil på den mobile enheten - Google Authenticator er kjent for å generere feilkoder i tilfeller der klokkeslett og dato og tidssone er feil i forhold til regionen. Flere brukere som støter på dette problemet har klart å løse problemet ved å angi riktige verdier og starte enheten på nytt.
 • UPlay intern feil - To-faktor implementering på uPlay var ekstremt buggy i starten, og det er det fortsatt til en viss grad. I mange tilfeller der brukerne fremdeles ikke fikk tilgang til kontoen sin etter å ha fulgt de vanligste løsningene, var den eneste løsningen å åpne en supportbillett til Ubisofts skrivebord. Den gode nyheten er at deres hjelpeagenter er raske og er kjent for å løse problemet veldig raskt.

Hvis du for øyeblikket sliter med å løse det samme problemet, vil denne artikkelen gi deg flere potensielle reparasjonsstrategier. Nedenfor finner du en samling metoder som andre brukere i et lignende scenario har brukt for å komme forbi dette problemet. Alle metodene nedenfor er bekreftet at de fungerer av minst en bruker.

Siden metodene nedenfor er ordnet etter vanskeligheter og effektivitet, anbefaler vi deg å følge dem i den rekkefølgen de presenteres. En av dem bør til slutt løse problemet uavhengig av den skyldige som forårsaker det.

Metode 1: Skriv inn Google Authenticator-koden uten mellomrom

Husk at selv om koden generert i Google Authenticator vanligvis inneholder 3 tall, mellomrom og deretter ytterligere 3 tall, må du ignorere plassen, da den bare er der for å gi mer klarhet. Flere berørte brukere som vi støter på dette problemet har rapportert at problemet ikke lenger oppstod når de skrev inn Google Authenticator-koden uten mellomrom.

De fleste applikasjoner validerer en kode som inneholder mellomrom hvis den er riktig, men uPlay er et unntak. Hvis du tidligere skrev kodene med mellomrom (eller bare kopierte inn), kan du prøve å fjerne plassen og se om problemet er løst.

Hvis det samme problemet fremdeles oppstår, kan du gå ned til neste metode nedenfor.

Metode 2: Synkronisering av tidskorrigering for koder

Langt, er den mest populære festemetode for dette spesielle problemet å åpne appen Google Autentisering og Synkronisering av tidskorreksjon for koder . De aller fleste brukere som tidligere har opplevd påloggingsproblemer med Google Authenticator, har rapportert at problemet er løst etter å ha utført disse trinnene.

Her er en rask guide til synkronisering av tidskorrigering for koder i Google Authenticator:

Merk : Trinnene for å utføre tidskorrigering i Google Authenticator-appen er de samme enten du bruker Android eller iOS.

 1. Åpne Google Authenticator-appen på mobilenheten din.
 2. Inne i Google Authenticator-appen klikker du på handlingsknappen (trepunktsikon) øverst til høyre på skjermen og klikker på Innstillinger fra menyen.
 3. Innstillinger- skjermen trykker du på Tidskorrigering for koder .
 4. Når du kommer inn i kategorien Tidskorrigering for koder , trykk på Synkroniser nå og vent til prosessen er fullført.
 5. Prøv å fullføre tofaktorautentiseringsprosessen igjen og se om problemet er løst.

Hvis du fremdeles ikke klarer å spille spillene dine på Uplay fordi Google Authenticator-kodene er feil, kan du gå ned til neste metode nedenfor.

Metode 3: Angi riktig tid og dato på mobilenheten

Andre berørte brukere har rapportert at problemet ble løst for dem etter å ha justert tid og dato for den mobile enheten til de riktige verdiene (i forhold til deres region) og startet enheten på nytt. Etter å ha gjort det fungerte kodene generert av Google Two Factor Authentication feilfritt, og de var i stand til å spille favorittspillene sine.

Her er en rask guide for å stille inn riktig tid på Android-enheter:

 1. Trykk på Innstillinger- appen på startskjermen .
 2. Når du er inne i Innstillinger- appen, blar du ned til System- alternativet og klikker på den.
 3. Når du er inne i System- appen, trykker du på Dato og tid .
 4. Fra menyen Dato og tid må du sørge for at bryterne knyttet til Automatisk dato og tid og Automatisk tidssone er aktivert.
 5. Når du har gjort dette, start enheten på nytt og sjekk om problemet er løst ved neste oppstart av enheten.

Merk: Hvis du bruker iOS, må du gå til Innstillinger> Generelt> Dato og tid og sette den til Automatisk. Gå deretter til Innstillinger> Personvern> Posisjonstjenester og sett den til Bruk alltid for Google Authenticator-appen .

Hvis kodene som Google Authenticator genererer fremdeles er feil, kan du gå ned til neste metode nedenfor.

Metode 4: Åpne en supportbillett

Hvis metodene ovenfor ikke tillot deg å løse problemet, og du fremdeles ikke klarer å komme forbi 2-faktor bekreftelsesmetoden på vanlig måte, må du sannsynligvis få hjelp for å løse dette problemet og fortsette å spille favorittspillene dine. .

Flere brukere som møtte samme problem har rapportert at de endelig fikk en løsning på dette problemet ved å besøke Ubis brukerstøtte og åpne en supportsak om problemet. Du kan gjøre dette ved å gå til denne lenken ( her ).

De fleste brukere som har løst problemet ved å ta denne ruten, rapporterte at billetten deres ble løst på under 48 timer.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det