Fix: Kan ikke opprette en sikker forbindelse med Google Play Musikk

Flere brukere ser feilen "Kan ikke opprette en sikker tilkobling" hver gang de prøver å laste opp musikk til sitt eget musikkbibliotek ved hjelp av Google Play Musikk. Problemet er ikke spesifikt for en bestemt nettleser, siden det rapporteres å forekomme i Chrome, Firefox og Microsoft Edge.

Hva forårsaker feilen "Kan ikke opprette en sikker tilkobling"?

Vi undersøkte denne spesielle feilmeldingen ved å se på forskjellige brukerrapporter og reparasjonsstrategiene de brukte for å få problemet løst. Basert på hva vi klarte å samle, er det flere vanlige scenarier som vil utløse denne spesielle feilmeldingen:

 • Brukeren prøver å oppdatere CD-er direkte til Google Play - Det er mye brukerspekulasjoner som antyder at det har vært noen form for oppdatering som nå forhindrer at lyd-CD-er kan lastes opp direkte til Google Play Musikk. Dette kan vanligvis omgås ved å rippe CDen med Windows Media Player.
 • Tredjeparts antivirus forstyrrer forbindelsen - Dette er en av de vanligste årsakene til at denne feilmeldingen oppstår. Berørte brukere har identifisert flere overbeskyttende sikkerhetspakker som kan hindre forbindelsen mellom PC-en og Google Play Musikk.
 • Intern applikasjonsserver - Det har tidligere vært situasjoner der Google erkjente at det var feil på grunn av denne feilmeldingen. Vanligvis kan du prøve å laste opp via desktopversjonen hver gang nettversjonen viser denne feilmeldingen.

Hvis du sliter med å løse denne spesielle feilmeldingen, vil denne artikkelen gi deg et utvalg av kvalitetstrinn. Nedenfor har du flere metoder som andre brukere i en lignende situasjon har brukt for å få problemet løst.

For å maksimere effektiviteten, følg metodene nedenfor i rekkefølgen de presenteres til du oppdager en løsning som er effektiv for å løse problemet for ditt spesielle scenario.

Metode 1: Deaktivering av sanntidsbeskyttelse av din tredjeparts AV (hvis aktuelt)

Hvis du støter på feilen "Kan ikke opprette en sikker tilkobling" , er en av de første tingene du bør begynne å se på, tredjepartsantivirusprogrammet ditt (hvis du har et).

Det er flere tredjeparts sikkerhetssuiter (Avast, AVG Eset og Kaspersky) som noen berørte brukere har klart å identifisere som ansvarlige for at feilen vises. Som det viser seg er noen eksterne sikkerhetsløsninger (alle andre antivirusprogrammer som ikke er Windows Defender) overbeskyttende og kan blokkere forbindelsen din til Googles servere når visse scenarier blir oppfylt.

Merk: Det kan være andre AV-suiter som ikke ble nevnt av berørte brukere. Med dette i tankene, prøv å deaktivere sanntidsbeskyttelsen hvis du bruker en tredjeparts sikkerhetspakke, selv om du bruker en annen AV enn de som er nevnt ovenfor.

I de fleste tilfeller er det nok å deaktivere beskyttelsen av antivirus i sanntid for å få problemet løst. Med de fleste AV-klienter kan du enkelt gjøre dette via skuffelinjen. For eksempel med Avast, berørte brukere har rapportert at feilen ikke lenger oppstod etter at de navigerte til Avast skjoldkontroll og klikket på Deaktiver .

Du kan velge hvilket som helst deaktiveringsalternativ. Poenget er å holde sanntidsbeskyttelsen deaktivert når du laster opp lokal lagret musikk til Google Play Musikk.

Merk: Husk at menyene vil se annerledes ut hvis du bruker en annen AV-enhet.

Ikke glem å slå på sanntidsbeskyttelsen når du er ferdig med å flytte lydfilene dine til musikkbiblioteket.

Hvis denne metoden ikke var effektiv eller anvendelig for ditt nåværende datamaskinkonfigurasjon, går du ned til neste metode nedenfor.

Metode 2: Laste opp musikkfiler via Music Manager

Den mest tilgjengelige løsningen for feilen "Kan ikke opprette en sikker tilkobling" er å bruke Google Play Musikkbehandling til å laste opp musikkfilene. Google har en lang historie med å håndtere denne feilen. Når jeg ser tilbake på tidligere krasj, virker det som i de fleste tilfeller, når opplastingsfunksjonen krasjet på nettversjonen, fortsatte den å jobbe med Music Manager.

Med dette i tankene, følg instruksjonene nedenfor for å prøve å laste opp musikkfilen til musikkbiblioteket ditt via Music Manager desktop-appen:

 1. Gå til denne lenken ( her ) og klikk på Last ned musikkbehandling for å laste ned installasjons kjørbar.
 2. Åpne den kjørbare installasjonen, og følg instruksjonene på skjermen for å installere den på systemet.
 3. Når du blir bedt om å logge på, må du oppgi legitimasjonen.
 4. I de neste trinnene kan du be Music Manager om å søke etter musikkfiler automatisk.
 5. Fullfør installasjonen ved å følge instruksjonene på skjermen, og klikk deretter på Gå til musikkspiller for å starte Music Manager.
 6. Gå til kategorien Last opp i Music Manager og klikk på Legg til mappe , og naviger deretter til plasseringen av musikkfilene dine. Når filene er lastet, klikker du bare på Last opp- knappen for å sende dem til musikkbiblioteket ditt .

  Hvis denne metoden fremdeles ikke tillater deg å laste opp musikkfiler til musikkbiblioteket, går du ned til neste metode nedenfor.

Metode 3: Opplasting via gaffelapplikasjon

Flere berørte brukere har rapportert at problemet for dem bare kan omgås hvis de laster opp musikkfilene via en forked versjon av Music Manager - den samme prosedyren som utføres gjennom Chrome eller Music Manager, utløser fortsatt "Kan ikke opprette en sikker forbindelse" feil.

Heldigvis er det ett plattformsprogram med åpen kildekode som lar deg laste opp musikkfilene dine til musikkbiblioteket. Her er en rask guide til hvordan du installerer og bruker GPMDP (Google Play Music Desktop Player) for å unngå feilmeldingen:

 1. Gå til denne lenken ( her ) og klikk på Last ned siste for å laste ned installasjons kjørbar.
 2. Når nedlastingen er fullført, åpner du kjørbar installasjon og følger instruksjonene på skjermen for å installere Google Play Music Desktop Player på datamaskinen din.
 3. Når installasjonen er fullført, klikker du på Logg på- knappen (øverst til høyre) og gir brukerinformasjonen din for å logge på kontoen din. Husk at den første gangen du logger på, må du kanskje vente i over ett minutt til prosedyren er fullført. Ikke lukk vinduet i løpet av denne tiden.
 4. Når påloggingsprosedyren er fullført, klikker du på Musikkbibliotek fra høyre meny, og deretter klikker du på Legg til musikken din . Du skal da kunne laste opp musikken din uten å støte på Feilen Kan ikke opprette en sikker tilkobling .

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det