Hvordan fikse & lsquo; Diskordstopp fungerer i spill & rsquo; Feil på Windows?

Brukere har rapportert at forskjellige Discord-funksjoner rett og slett slutter å virke etter at de ble med i et spill. Disse funksjonene inkluderer lyd, mikrofon, Discord Overlay og andre viktige funksjoner. Etter at de har forlatt spillet, kan brukerne starte samtalen på nytt eller bli med i en kanal igjen, og problemene forsvinner vanligvis. Imidlertid fortsetter det problemer etter å ha åpnet spillet igjen.

Det har vært mange forskjellige metoder brukere kom opp med for å løse problemet, og mange av dem var faktisk vellykkede, og de klarte å holde Discord i arbeid selv etter at de hadde åpnet spillet. Følg løsningene vi har utarbeidet!

Hva forårsaker uenighet å slutte å jobbe i spillet?

Det er flere forskjellige årsaker til dette problemet. Å redusere riktig årsak kan faktisk hjelpe deg med å løse problemet raskere, og det kan peke deg mot den mest nyttige løsningen. Sjekk ut hele listen vi har utarbeidet nedenfor:

 • Mangler mikrofontillatelser - Det er fullt mulig at mikrofonen din nekter tilgang fra Discord, og du bør la Discord-appen bruke mikrofonen i Innstillinger / Kontrollpanel.
 • Mangler administratortillatelser - I noen tilfeller er det nødvendig å ha administratortillatelser for å kunne få tilgang til lydenheter riktig. Forsikre deg om at du gir Discord-kjørbare administratortillatelser.
 • Gamle drivere - Gamle drivere for lydenhetene dine kan være skyld i dette problemet, og det er noe du bør ta vare på ved å installere de nyeste versjonene.

Løsning 1: La apper bruke mikrofonen din

Hvis du sliter med lyd- og mikrofonproblemer når du åpner et spill mens du er inne i Discord-programmet, bør du definitivt starte feilsøking med denne metoden. Denne løsningen er den enkleste, og det kan spare deg for timer med innsats, så sørg for at du ikke hopper over denne metoden når du feilsøker Discord som ikke fungerer.

Windows 10-brukere:

 1. Klikk på tannhjulikonet nederst til venstre på Start-menyen for å åpne Innstillinger . Du kan også søke etter det.
 1. Rull ned til du ser Personvern- delen, og sørg for at du klikker på den. På venstre side av vinduet, bør du se apptillatelsene Bla ned til du kommer til mikrofon og klikk på dette alternativet.
 2. Først av alt, sjekk om mikrofontilgangen for dette enheten er aktivert. Hvis ikke, klikk på Endre og sett glidebryteren på.
 1. Deretter bytter du glidebryteren under " Tillat apper å få tilgang til mikrofonen din " til og bla nedover i listen over installerte apper på datamaskinen din for å finne Discord. Slå glidebryteren ved siden av Discord-oppføringen på listen til på.
 2. Åpne Discord igjen og sjekk om problemet vedvarer.

Eldre versjoner av Windows:

 1. Høyreklikk på volumikonet ligger på oppgavelinjen og velg Lyder Hvis dette ikonet ikke ligger på oppgavelinjen, kan du finne Lyd innstillinger ved å åpne Kontrollpanel , bytte visningen til kategori og velge Maskinvare og lyd >> Sound .
 1. Sjekk om mikrofonen er aktivert under opptak Bytt til denne kategorien ved å klikke øverst i vinduet og finn mikrofonen du bruker. Den skal være plassert øverst og velges.
 2. Klikk på den en gang og klikk på Egenskaper- knappen nederst til høyre i vinduet. I vinduet Egenskaper som åpnes, sjekk under Enhetsbruk og sett alternativet Bruk denne enheten (aktiver) hvis den ikke allerede var, og bruk endringene.
 1. Naviger til Avansert- fanen i det samme eiendomsvinduet og sjekk under Eksklusiv modus .
 2. Fjern merket i avmerkingsboksen ved siden av " Tillat applikasjoner å ta eksklusiv kontroll over denne enheten " og " Gi applikasjoner med eksklusiv modus prioritet ". Bruk også disse endringene og gjenta den samme prosessen for høyttalerenheten din i kategorien Avspilling før du lukker disse vinduene. Åpne Discord igjen og sjekk om feilen vedvarer.

Merk : Selv om du er en Windows 10-bruker, bør du fortsatt prøve det andre trinnet da de klarte å løse problemet for noen Windows 10-brukere når ovennevnte mislyktes.

Løsning 2: Deaktiver Discord Overlay

Discord Overlay er dessverre en kilde til mange forskjellige spillrelaterte problemer, og det er en god ting å deaktivere det helt hvis du møter dette problemet når du bruker Discord. Mange brukere har bekreftet at bare å deaktivere Discord Overlay klarte å løse problemet deres!

 1. Åpne Discord ved å dobbeltklikke på snarveien fra skrivebordet eller ved å søke etter den i Start-menyen og klikke på resultatet som vises.
 2. Når Discord-startmenyen åpnes, naviger til nedre venstre del av vinduet og se etter tannhjulikonet ved siden av brukernavnet ditt. Det skal stå Brukerinnstillinger når du holder markøren over den.
 1. Naviger til Overlay- fanen under delen for appinnstillinger i brukerinnstillinger og skyv glidebryteren til venstre ved siden av alternativet Aktiver overlay i spillet . Bruk endringene du har gjort, og sjekk om Discord nå fungerer etter at du har åpnet et spill!

Løsning 3: Kjør Discord som administrator

Å kjøre Discord med administratortillatelser kan løse problemet hvis det er problemer med lyd eller mikrofon, da det vil gi større tilgang til lydenheter og Discord-kjørbarheten vil bli prioritert når du ber om tilgang til høyttalere og mikrofon. Sørg for at du følger trinnene nedenfor for å gi Discord-kjørbare administratorrettigheter.

 1. Finn Discord- snarveien eller .exe-filen på datamaskinen din, og åpne egenskapene ved å høyreklikke på oppføringen enten på skrivebordet eller Start-menyen eller søkeresultatvinduet, og velg Egenskaper fra hurtigmenyen.
 2. Naviger til kategorien Kompatibilitet i vinduet Egenskaper og merk av i boksen ved siden av Kjør dette programmet som administrator før du lagrer endringene ved å klikke OK eller Bruk.
 1. Forsikre deg om at du bekrefter eventuelle ledetekster som kan vises som skal be deg om å bekrefte valget med administratorrettigheter, og Discord skal starte med administratorrettigheter fra neste oppstart.

Løsning 4: Oppdater drivere for lydenheter

Oppdatering av driveren er en flott metode for å løse mange forskjellige problemer angående lydproblemer, og dette problemet er ikke noe unntak. Hvis ingen av metodene ovenfor var i stand til å hjelpe, bør du gjøre susen ved å avinstallere den nåværende driveren og erstatte den med en nyere. Følg trinnene nedenfor!

 1. Klikk på Start-menyen nederst til venstre på skjermen, skriv inn " Enhetsbehandling " etterpå, og velg den fra listen over tilgjengelige resultater ved å klikke på den første.
 2. Du kan også trykke på Windows-tasten + R-tastekombinasjonen for å få frem dialogboksen Kjør. Skriv inn “ devmgmt. msc ”i dialogboksen og klikk OK for å kjøre den.
 1. Siden du vil oppdatere driveren for lydenhetene dine, utvider du lyd-, video- og spillkontrollere Høyreklikk på hver oppføring i listen og velg Oppdater driver fra hurtigmenyen.
 2. Velg Søk automatisk etter oppdatert driverprogramvarealternativ fra det nye vinduet, og vent til verktøyet er i stand til å finne nyere drivere. Gjenta den samme prosessen for alle enheter.
 1. Sjekk om Discord begynner å fungere riktig mens du er i spillet!

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det