Hvordan låse opp Huawei-modem og Pocket WiFi-enheter

Huawei er en ledende produsent av modemer og lomme wifi-enheter - faktisk er din bærbare merkevarelomme wifi sannsynligvis en Huawei-enhet med transportørens logo malt på den, og låst til operatørens SIM-kort. Du kan bare kjøpe et åpent Huawei-modem direkte fra Huawei, men hvis du har kjøpt et bærerelåst modem og vil stikke fingeren på selskaper, les videre.

I denne guiden vil jeg vise deg hvordan du låser opp det bærerelåste Huawei-modemet ditt for å akseptere andre operatør-SIM-kort.

Hvordan låse opp Huawei Modem / Pocket WiFi-enheter

Naviger til modemsiden (vanligvis ved å angi en IP-adresse som 192.168.8.1 i nettleserens adressefelt) og gå til Avanserte innstillinger> Enhetsinformasjon . Skriv ned IMEI-nummeret ditt. Alternativt kan du se på innsiden av enheten, under batteriet.

Nå, avhengig av enhetens IMEI, må du bruke ett av nedenstående:

  1. For IMEI-nummer som begynner med 35-, bruk Huawei Unlock Code Calculator v1
  2. For Imei-tall som begynner med 86-, bruk Huawei Unlock Code Calculator v2
  3. For Huawei- rutere , bruk Huawei Unlock Code Calculator v3

Skriv inn IMEI-koden din i en av de ovennevnte kalkulatorene, trykk "Beregn" og kopier ned koden du mottar.

Slå av Huawei-modemenheten og sett inn et "ugyldig" SIM-kort. Slå den på og gå tilbake til enhetens hjemmeside. Naviger til avanserte innstillinger> SIM-innstillinger> Lås opp enhet .

I boksen som ber om en opplåsningskode, skriver du inn koden du mottok fra opplåsingskalkulatoren, og klikker “Bruk”.

Hvordan Flash Oppgrader Huawei Modem Firmware og Dashboard

Hvis du har låst deg utenfor Huawei-modemet ditt ved å utløse opplåsingstelleren, må du først tilbakestille opplåsingstelleren. Så last ned Huawei Modem Unlocker og trekk den ut på skrivebordet.

Kjør .exe-filen fra Huawei Modem Unlocker og koble din Huawei-enhet til PC-en din via USB. Trykk på "Oppdater" -knappen, og enheten din oppdages automatisk.

Aktiver avmerkingsboksene for “ Auto-Calc Code ” og “ Auto-Unlock Modem ”. Trykk nå på LES MDM-DATA, og trykk deretter på Lås opp. Til slutt, trykk “Beregn” og skriv ned flash-koden du har fått.

Merk: Hvis denne programvaren ikke fungerer for enheten din, kan du prøve å bruke Huawei Flash Code Generator , som vil be om enhetens IMEI.

Deretter trenger du den offisielle firmware for din spesielle Huawei-enhet. Du kan normalt bruke dem på Huawei Firmwares - det er for mange tilgjengelige til å tilby dem direkte gjennom Appuals. Sørg for at du laster ned både firmwareoppdateringen og dashbordoppdateringene .

Pakk ut fastvaren til skrivebordet ditt, og kjør .exe-filen fra firmwaremappen med din Huawei-enhet koblet til PC-en. Følg instruksjonene på skjermen. Du blir bedt om å få en flash-kode, som du burde ha fra de forrige trinnene i denne guiden. Noen enheter kan også be om en hash-kode, som kan fås her .

Til slutt, og viktigst, selv etter at du har låst opp og blinket din Huawei-enhet, er det mer enn sannsynlig at operatørens dashbord fortsatt vil forhindre deg i å bruke SIM-kort fra en annen operatør. Så du må blinke dashbordet til det generelle Huawei dashbordet i stedet for operatørens temaversjon.

Pakk ut dashbordoppdateringen .zip du lastet ned tidligere til skrivebordet, og følg samme prosedyre som du gjorde for å blinke firmwareoppdateringen.

Det er det! Din Huawei-enhet skal nå godta SIM-kort fra alle operatører.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det