Hvordan løse & lsquo; Virusdefinisjonsoppdatering mislyktes & rsquo; i Avast Antivirus?

Den ' Virusdefinisjons oppdatering mislyktes. Nedlasting av VPS mislyktes feil oppstod på Avast Security for Desktop og Mobile av brukere som aktivt prøver å oppdatere virusdefinisjonene. Problemet er rapportert å forekomme både i gratis- og Premium-versjonen av Avast.

Hvorfor mislykkes oppdateringen av virusdefinisjoner?

I de fleste tilfeller er dette problemet forårsaket av en feil som Avast allerede klarer å løse sammen med versjon 6.16. Så den beste sjansen til å løse problemet rent og effektivt, bør du bare oppdatere Avast Antivirus til den nyeste tilgjengelige versjonen.

Hvis programmet ikke kan oppdateres, skyldes det sannsynligvis at noen filer har blitt berørt av korrupsjon. I dette tilfellet kan du tvinge applikasjonen til å reparere seg selv via den innebygde feilsøkingsprogrammet.

Metode 1: Oppdater Avast-appen til den nyeste versjonen

Som det viser seg, rapporterer de aller fleste brukere av OS-brukere som hevder at de støter på denne feilen, av en Avast-feil som ble løst siden versjon 6.16. Problemet oppstod på grunn av en dårlig dato som ble presset sammen med oppdateringen.

Dette ender med å tvinge virussignaturoppdateringsfunksjonen til å vise en feil, selv om oppdateringen er installert riktig og virusbeskyttelsessignaturen var oppdatert.

Siden Avast allerede klarte å fikse problemet, bør løsningen være så enkel som å installere for å sikre at du kjører den nyeste versjonen av Avast Antivirus.

 1. Åpne Avast antivirus og klikk på menyikonet (øverst til høyre).
 2. Når du har gjort dette, klikker du på Innstillinger- menyen fra den nylig viste kontekstmenyen.
 3. Når du er inne i Innstillinger- menyen, velg kategorien Generelt fra listen over hovedfaner, og velg deretter Oppdater underfanen.
 4. Inne i Under-fanen Oppdater klikker du bare på Kontroller etter oppdateringer- knappen og venter til prosessen er fullført.
 5. Hvis du blir bedt om å starte det på nytt, åpner du applikasjonen igjen og ser om problemet er løst.

Metode 2: Reparere Avast-applikasjonen

En delvis ødelagt Avast-applikasjon kan også bidra til at virusdefinisjonsoppdateringen mislyktes. Nedlasting av VPS mislyktes . I de fleste tilfeller rapporteres problemet å oppstå etter en uventet avslutning av maskinen eller etter at en sikkerhetsskanner endte med å karantene noen av elementene som ble brukt under oppdateringsfunksjonen.

Hvis dette scenariet gjelder, kan du løse problemet ved å tvinge Avast-applikasjonen til å reparere seg selv via feilsøkingsmenyen.

Her er en rask guide til reparasjon av Avast-applikasjonen ved hjelp av den innebygde feilsøkingsprogrammet:

 1. Åpne Avast og klikk på Handlingsmenyen øverst til høyre.
 2. Klikk på Innstillinger fra den nylig viste kontekstmenyen .
 3. Innstillinger- menyen velger du kategorien Generelt og klikker på Feilsøking.
 4. I kategorien Feilsøking , bla ned til Fortsatt har du problemer? delen og klikk på Repair App .
 5. Klikk Ja ved bekreftelsesmeldingen, og vent til skanningen er fullført.
 6. Når prosessen er fullført, klikker du på Løs alt for å løse alle problemer som ble identifisert.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det