Hva er Fmapp-applikasjon og hvordan deaktiverer du det?

Det er mange applikasjoner og programmer på datamaskinen din. Selv om noen av dem er fra pålitelige kilder, kan de forårsake problemer i systemet. Et av disse programmene er Fmapp Application .

Fmapp Application er en programvarefil som kommer fra Microsoft, så den kommer fra en pålitelig kilde. Når du installerer programvaren som trengs for Conexant Audio Driver , installeres også Fmapp Application med den. På noen bærbare datamaskiner fra Acer og Lenovo kan det hende at applikasjonen allerede er installert.

Hva står FMapp for og hva gjør det?

Fmapp Application står faktisk for Fortemedia Audio Processing Application . Den heter så fordi den ble konfigurert av Fortemedia. Den leveres med en exe- utvidelse. Filer som følger med denne utvidelsen er kjørbare filer. De kan skade datamaskinen din hvis de ikke kommer fra pålitelige kilder. Først og fremst må du se om filen på datamaskinen din er en skadelig programvare eller en Microsoft-utvidelse. Her i denne artikkelen vil vi hjelpe deg med å finne ut.

Er Fmapp Application trygt?

Siden Fmapp Application er i stand til å registrere innspill fra mus og tastatur, er det teknisk vurdert 19% farlig. Denne vurderingen bør imidlertid sammenlignes med brukeranmeldelser for bedre innspill.

Selv om Fmapp Application leveres med lydprogramvaren du laster ned, forårsaker det noen problemer på datamaskinen din. Brukere la merke til at på grunn av tilstedeværelsen av Fmapp Application, begynte musen å halte. Noen brukere la også merke til forsinkelsen på tastaturet . Dette kan være ganske frustrerende for brukeren siden de prøver å jobbe og musen ikke fungerer som den skal. Den gode nyheten er at du kan deaktivere Fmapp Application fra datamaskinen din for å bli kvitt problemet som henger igjen.

Hvis du ikke har etterslepsproblemer og fortsatt vil sjekke om applikasjonen er trygg eller ikke, kan du enkelt gjøre det ved å sjekke mappeplasseringen til den installerte kjørbare filen. Hvis filen ligger i System 32 eller i Local Disk C-programfiler , betyr det vanligvis at programvaren virkelig er ekte og at det ikke er noen konflikter. Hvis det bor et annet sted, betyr det sannsynligvis at det er tredjepart, og du kan utføre en antiviruskontroll på datamaskinen din.

Hvordan deaktiverer jeg Fmapp-applikasjon?

Det er to metoder du kan avinstallere Fmapp-applikasjonen på. Enten gjennom applikasjonsbehandling eller ved hjelp av en systemgjenoppretting. Vanligvis får brukere avinstallert programvaren ved hjelp av applikasjonsbehandling. Hvis programvaren nekter å bli avinstallert eller forårsaker andre problemer, kan du gjenopprette systemet til et tidligere punkt der det ikke ble installert.

Metode 1: Avinstallere ved hjelp av Application Manager

Forsikre deg om at du er logget på som administrator på datamaskinen din før du fortsetter. Det bør bemerkes at hvis du fortsatt bruker lydtjenesten som er koblet til Fmapp, kan du oppleve flere problemer.

  1. Trykk på Windows + R for å starte Kjør-applikasjonen, skriv “appwiz.cpl” i dialogboksen og trykk Enter.
  2. I listen vil du se Fortemedia . Høyreklikk på den og velg Avinstaller .
  3. Start datamaskinen på nytt, og kontroller deretter om applikasjonen faktisk er slettet fra datamaskinen.

Metode 2: Avinstallere Fmapp-applikasjon manuelt ved hjelp av Systemgjenoppretting

En annen måte å fjerne Fmapp Application fra datamaskinen din er å gjenopprette det fra et tidligere gjenopprettingspunkt. Windows oppretter vanligvis et gjenopprettingspunkt automatisk når ny programvare installeres, og hvis det er et forhåndsinnstilt gjenopprettingspunkt, kan du enkelt bruke det til å bli kvitt Fmapp. Dette vil gjenopprette datamaskinen til et punkt før fmapp.exe installeres.

  1. Først av alt, gå til Start-menyen og skriv Systemgjenoppretting . Åpne oppføringen av Opprett et gjenopprettingspunkt .
  2. Velg nå alternativet Systemgjenoppretting . Dette åpner veiviseren for systemgjenoppretting.
  3. Klikk nå på Neste en gang i veiviseren og velg gjeldende gjenopprettingspunkt.
  4. Fortsett med gjenopprettingsprosessen. Etter alle trinnene når datamaskinen starter på nytt, blir den gjenopprettet til det stadiet.

Hvis problemet fortsatt er der, etter avinstalleringen, kan du manuelt avinstallere hvert program du så en gang da du skrev inn 'fmapp.exe'. For dette må du slette hver fil, en etter en.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det